Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Suflet per

din 14 mai 2004 15:21 de ExoticDream

Eu nu te atac, ba chiar spun ca ai dreptate...90%. In primul rand exista NOI, apoi PARTENERUL meu, apoi EU. Daca NOI ne iubim si el pleaca de langa mine pt ca exista un motiv impotriva caruia nici unul dintre noi nu poate lupta cu adevarat, ...

Re: Re: Suflet per

din 14 mai 2004 15:15 de alexandra

din pacate nu toti gandesc la fel ca tine...:(

Re: Re: Re: Dulce razbunare

din 14 mai 2004 15:06 de ExoticDream

Te uimesc? De ce? Ma chinuie si pe mine talentul, incerc sa-mi dau cu parerea... Baiatul de care se face vorbire aici, prins cu musca pe caciula, ar merita tratamentul prescris de mine, stiu ca e complicat, dar nimic nu m-ar unge pe suflet mai ...

Re: cum o fi cu doua ...

din 14 mai 2004 13:45 de Alinutzzza

daca e o tipa fara inhibitii e posibil....dar daca te intrebi atat de mult daca ea chiar ar accepta asta,ai o oarecare retiere...cred ca deja stii raspunsul.

Re: el a mai facut sex,eu nu

din 14 mai 2004 13:24 de inuendo

hihi, adica sa moara si capra vecinului? Singurul mod sa balansezi asta e sa il inseli, dar am o banuila ca deja stii asta. Faptul ca a avut altele inaintea ta nu insemna nimic, poate sa fi avut una, o mie era acelasi lucru.. Ce ceri tu suna cam ...

Re: Orgasme de neuitat :)

din 14 mai 2004 13:17 de Alinutzzza

da...m-i s-a facut......:,si ce super e! mai ales eu pur si simplu morde placere etunci cand sunt sarutata sau mangaiata pe gat si umeri.....si un masaj din parte persoanei iubite in aceste portiuni imi produc o placere care nu pot sa o descriu. ...

Re: intrebare

din 14 mai 2004 13:11 de Alinutzzza

daca nu-i folosesti hainele, respectiv pantalonii si lenjeria, ma indoiesc.......

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: metode de a re

din 14 mai 2004 05:26 de banditu

Sal .. mersi ca mi-ai raspuns .. uite pot sa spun ca nu sunt asa de experimentat ,dar nu cred ca trebuie sa fi ca sa rezisti la o partida de sex ,dragoste mult timp ,daca o faci cu o fata cu care nu ai facut-o deloc si mai este ,adica are un ...

Re: Suflet per

din 14 mai 2004 02:58 de levi82

Cred ca te inseli. In dragoste cel mai important cuvant este "noi", pe urma "ea", si pe ultimul rand "eu". Daca "noi" nu mai exista, urmatorul pe lista devine "ea", de aceea bucuria pertenerei in ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: virginitatea nu e demo

din 14 mai 2004 02:42 de levi82

Sa explic de ce gandesc asa: Chiar si la varsta asta sunt oarecum virgin, in sensul ca nu am avut parte de un act sexual complet, sa spun asa, si nu mi-e rusine sa recunosc. Mi s-a intamplat cu fosta prietena sa ne masturbam reciproc, si prima ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: virginitatea nu e demodata

din 14 mai 2004 02:35 de levi82

Eu nu sunt de parerea ca un tip virgin nu poate avea o prestatie buna pentru prima data. Asta depinde de cum s-a pregatit el pentru acest pas, de stiintele sale in domeniu, cat si de mentalitatea lui. Daca s-a informat indeajuns sa stie la ce ...

Re: Re: Re: de unde sti ca s-a simtit bine EA

din 14 mai 2004 02:08 de Taqua

Exact faze de-astea ar trebui sa te puna pe ganduri...oare chiar i-a placut sau insista atat asupra laudelor ca sa fie mai credibila in minciunica? :D

Re: Re: Re: Re: Re: Dulce razbunare

din 14 mai 2004 01:37 de Taqua

E, brava...:D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: virginitatea nu e demodata

din 14 mai 2004 01:29 de Taqua

:huh: Ai avut tu o astfel de experienta si ai patit-o astfel?Daca e asa, hai sa impartasim pareri.Iti pot spune de pe acum ca ai avut doar ghinion.Oare baietii ce cred? Asa ati patit-o voi pt prima data? :lol::lol:

Re: Re: Re: Re: Dulce razbunare

din 14 mai 2004 01:27 de TheBeast

doamne nu aveti singe-n voi nici unu pe cuvint daca nu, pune la cale si stilceste-i moaca si lui si aleia care te ameninta oooof ma maninca palmele, Vaaaai de mine daca eram eu amicu tau ii omoram ! Le nenororceam mutra numa in gura le dadeam cu ...

de unde sti ca s-a simtit bine

din 14 mai 2004 01:23 de inuendo

pai daca mai vin pe la mine si altadata...nu imi ramane decat sa cred ca le-a placut:,:,:,.. si raspunsul la urmatoarea intrebare e da.

Re: Re: Re: Re: Re: virginitatea nu e demodata

din 14 mai 2004 00:31 de georgiana

si ce faceti cand se stinge lumina? faceti ca-n bancul ala cand astepti sa treaca unul pe strada sa va aranjeze? sa fim seriosi... prima data trebuie sa fie special si ce crezi ca-ti poate oferi special un tip care isi da drumul de 3-4 ori ...

Re: Re: Lista de anticonceptionale

din 14 mai 2004 00:25 de OkiVerzi

Pai luau de la 16 ani, nu stiu de antecedente, cert e ca acum se trateaza cu citostatice la fundeni

Re: Re: Lista de anticonceptionale

din 14 mai 2004 00:22 de OkiVerzi

Pai luau de la 16 ani, nu stiu de antecedente, cert e ca acum se trateaza cu citostatice la fundeni

Re: Re: Re: Re: Re: Re: din nou?

din 14 mai 2004 00:05 de coyoteugly

da..asta asa e..la un moment dat as vrea sa-i dau de inteles ca as vrea sa fim mai mult decat amici..dar cat mai subtil..aveti idei?:wacko:

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3348 din 3731
«   1 ... 3345   3346   3347   3348   3349   3350   3351 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare