Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: ce te supara alex????

din 16 mai 2004 12:33 de ExoticDream

Cat de saraca ar fi viata fara sentimente...! Te trezesti, mananci, mergi la scoala/serviciu, te intalnesti cu amicii/familia, faci un sport in an in pasti, te uiti la TV, chatuiesti pe net, asculti muzica, bei un pahar de vin rosu, te intalnesti ...

Re: Virgin la 25 de ani!

din 16 mai 2004 11:45 de FireSoul

Nu e nik ciudat in a fi virgin(indiferent de varsta!) E alegerea ta shi doar tu ai dreptul sa hotarasti cand shi de ce iti incepi viata sexuala. A fi virgin la 25 ani e un lucru nici bun, nici rau-doar este. A fi virgin nu inseamna a fi mai bun ...

Virgin la 25 de ani!

din 16 mai 2004 10:30 de Mark D

As vrea sa stiu parerea voastra despre un baiat care are 25 de ani si este virgin!Nu radeti,mai sunt si asemenea oameni care au avut si alte lucruri de facut in viata decat sa sara de colo-colo in cine stie ce paturi!Scuze daca jignesc pe cineva!Asa ...

Re: Re: Re: el a mai facut sex,eu nu

din 16 mai 2004 01:50 de levi82

Am mai spus: este o gandire proasta. intardevar, timpul nu poate fi dat inapoi, si daca il iubesti, trebuie sa il accepti asa cum este. Chiar ma mira ca faci o asemenea problema din aceasta situatie. Ar trebui sa te bucuri, cum s-a mai spus, ca ...

Re: Sacrificii din iubire

din 16 mai 2004 01:47 de levi82

Fata de fiecare punct as avea o parere diferita, in functie de situatie. Dar luand problema ca o generalitate cred ca situatia ar fi urmatoarea: 2-intr-o anumita limita 3-neaparat, in orice situatie 1, 4, 5, 8-da 9-ar fi o prostie, din ...

Re: Re: Re: el a mai facut sex,eu nu

din 16 mai 2004 01:37 de levi82

Imi cer scuze ca trebuie sa-ti spun asta, dar daca gandesti asa, gandesti foarte prost. Eu am inteles ca pe tine te deranjeaza trecutul lui, si ai dori ca el sa fie la fel de deranjat de trecutul tau. Este o prostie mare! Gandeste-te ca chiar ...

Re: despre..

din 15 mai 2004 21:07 de banditu

sal... da cum au spus si alti este normal sa te masturbezi , dar faza e ca este prea devreme, dar nu ar fi nici asta o problema .. chestia este sa nu devina obisnuintza ... cel mai bine cum au spus si altii este sa iti faci un prieten si cred ca ...

Re: Re: a-nnnebunit lupu' si lumea

din 15 mai 2004 13:13 de ExoticDream

Unii chiar s-au nascut astfel....si atunci pt ei e normal.... Sa-i lasam in pace, e greu pt ei sa fie fericiti intr-o lume care nu prea accepta orientarea lor. Iubirea e tot iubire...., nu? Si trebuie pretuita!

Re: Re: Re: Re: Suflet per

din 15 mai 2004 13:06 de ExoticDream

Chiar si asa n-avem nici o sansa sa ajungem nici macar la 0,0001%, dar'mite la 1% pe care il speram mai demult! Si totusi....daca ii adaugam pe cei care mai cred inca in Dumnezeu, care se mai duc cateodata la biserica, care mai simt cate o ...

Re: a-nnnebunit lupu' si lumea

din 15 mai 2004 13:05 de LatinSexyGuy

Treaba lor ... sa faca ce vor cu sentimentele si trupurile lor ... fiecare facem ceea ce simtim ... daca ei simt asta ... sa faca ce le place!!!

Re: Re: Re: Re: Sacrificii din iubire

din 15 mai 2004 12:58 de ExoticDream

Sigur ca e ideal sa stii de la inceput daca omul pe care il iubesti si cu care tocmai incepi o relatie serioasa te merita sau nu...., dar cati ne dam seama de asta la timp? Iubirea te orbeste si nu mai vezi toate defectele...., poate stii ca le ...

Re: a-nnnebunit lupu' si lumea

din 15 mai 2004 08:21 de Infector

Lesbi nu ma deranjeaza , chiar mi se par simpatice dar pe homosexuali i-as extermina ca pe gandaci. Chiar daca in principiu este cam acelasi lucru totusi a avea o relatie cu o femeie mi se pare normal si frumos ( d'asta n-am nik cu lesbi) dar cu ...

Re: Re: el a mai facut sex,eu nu

din 15 mai 2004 07:59 de monalisa

Nu sunt deloc curioasa sa vad cum e cu altul.Doar ca imi simt prietenul cu un pas inainte si as fi vrut tare mult sa avem acelasi start.Adica:ori sa fi fost amandoi virgini,ori sa fi avut amandoi ceva experienta.Dar cum timpul nu mai poate fi dat ...

din 15 mai 2004 01:18 de anyahsa

Oricare, fara 2 si 9. Nu as putea sa fac modificari majore in caracterul meu chiar daca mi-as dori asta din tot sufletul. Iar daca as reusi pana la urma, ar fi doar de scurta durata, pana m-as intoarce la adevarata mea natura. :/ Cat despre ...

Re: cum o fi cu doua ...

din 15 mai 2004 01:10 de Teo

Daca "EA" e prietena ta pe care o iubesti si care te iubeste, mai bine te abtii ;)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: virginitatea nu e demodata

din 15 mai 2004 01:06 de Teo

Pai in primul rand pt ca o femeie se simte mult mai atrasa de un barbat cu experienta - stie sa se poarte cu o femeie (ma refer acum la "in afara patului"), deci e mult mai usor sa te indragostesti de asa un specimen. Si pe mine ...

Re: Dulce razbunare

din 15 mai 2004 00:39 de Teo

Te porti de parca nu ti-ar pasa deloc, il parasesti dandu-i de inteles ca pt tine nu a fost decat o joaca. Incerci sa pari f fericita si el sa vada / auda asta. Il faci sa creada ca nu a insemnat nimic pt tine. Nu te gandi ca o sa inteleaga daca ...

din 15 mai 2004 00:27 de shikin

12.

Re: Re: Re: Re: Re: Dulce razbunare

din 15 mai 2004 00:24 de danuta2409

asha, shtefanel dragu' mamii.. linisteste-te... ashaaa... nice and easy... hmmm? e mai bine?! uite, itzi promite mama ca n-o sa te mai supere nimeni, da?! e bine, dragu' mamii?! pfff... auzi, da' tu cine... esti?! :x:x:x

Re: despre..

din 14 mai 2004 23:05 de Cynthia

e absolut normal atata timp cat nu exagerezi si ajungi sa te simti bine numai cu tine inseti.Parte cu vibratorul nu pica prea bine ca el nu se imprumuta asa intre prietene,nu e deloc igienic si mai ales daca il plimbi dinspre anus spre vagin...te ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3346 din 3731
«   1 ... 3343   3344   3345   3346   3347   3348   3349 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare