Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Femeile nu sunt niciodata de vina

din 19 mai 2004 22:19 de danuta2409

...bai, ma enervezi, pe bune!!! ia nu mai acapara tu toate ... epitetele astea (sau cum sa le spun...) ba nu-i deloc adevarat ce spui tu! ba nu! voilà de ce: pt ca si noi suntem perverse, si noi ne uitam dupa altii, nici noi nu stim ...

Re: Re: Re: sexul si iubirea

din 19 mai 2004 21:37 de Infector

Adevar ai grait ! Romaniaaaa...trezeste-teeee!!!!! Bai nu mai visati bai la iubiri ca-n povesti si la cupluri perfecte si alte chestii siropoase. Wake-up man! Traiti fratilor viata nu o visati! Viatza e doar o insiruire de coincidentze si ...

Re: Femeile nu sunt niciodata de vina

din 19 mai 2004 21:28 de Infector

Da frate asa e ... niciodata ele n-au gresit cu nimic ... sa moara ma-sa daca nu sunt toate niste sfinte! Noi suntem perversi , noi ne uitam la altele , noi nu stim sa apreciem orica rahatel ce-l fac ele , noi nu stim sa intelegem marea drama din ...

din 19 mai 2004 20:37 de Cynthia

Uau,chiar nu stiam faza cu porcul,sigur e adevarata?! In alta ordine de idei stim cu totii fraza "It's not you,it's me!..." si cred ca fetele o folosesc cel mai des ca sa "dea papucii":D Deci da,exista fete care spun "e ...

Re: Re: Dulce razbunare

din 19 mai 2004 19:03 de ExoticDream

Nu vei putea sa simti ca nu-ti pasa cand inca il iubesti, dar incearca sa te prefaci ca nu te mai intereseaza, stiu ca e greu, dar ignora-l, nu te umili in fata lui, nu-l lasa sa vada cat suferi pt el, daca te-a inselat atata amar de vreme e ...

din 19 mai 2004 18:37 de ExoticDream

Tu esti insusi Dumnezeu (ca sa faci alegerea perfecta intotdeauna) sau doar misogin (femeile intelectuale nu sunt oameni, dar macar in regnul animal am voie sa le integrez sau le trec la plante? Nici acolo? Aaaaa....voiai sa spui ca sunt doar ...

Re: Re: Prietenii si EA

din 19 mai 2004 18:27 de ExoticDream

N-avem cum judeca cine minte in cazul asta, nu avem destule informatii, mai da-le totusi o sansa, dar studiaza-le bine comportamentul, se vor trada daca sunt vinovati. Cat despre a alege intre iubire si prietenie.....depinde...as alege iubirea ...

Re: Virgin la 25 de ani!

din 19 mai 2004 18:18 de ExoticDream

Sa-ti zic "BRAVO ca n-ai facut-o la intamplare", mi-ar sari in cap cei care nu mai cred in "a face dragoste" cu cineva special (cel putin prima data) si prefera sexul ca sport, sa-ti zic "AOLEU, ce nenorocire, cum de ai ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sacrificii

din 19 mai 2004 18:06 de ExoticDream

Mi-as dori ca mai multe persoane sa gandeasca astfel...lumea ar fi mai frumoasa, oamenii mai fericiti..., dar din pacate ploua cu "broken hearts" oriunde te uiti.... Suntem incapabili sa facem sacrificii...., am devenit atat de egoisti ...

Re: Re: Vreau niste sfaturi de la cei care au ince

din 19 mai 2004 17:50 de ExoticDream

Asa e, adevar grait-ai! Poti sa te dai cu 1001 smacuri si sa mirosi ca o drogherie, am auzit de niste creme care te fac sa arzi (!), daca nu e cu feeling poti sa cumperi tot sex-shop-ul ca nu-ti ajuta la nimic! Daca insa te iubeste si simte ca o ...

Re: Prietenii si EA

din 19 mai 2004 17:34 de FireSoul

Yo zic ca el minte, dar cel mai bine ar fi sa le mai dai o sansa amandorura. Incearca din comportamentele lor sa-ti dai seama langa cine merita sa stai. (Daca ar fi sa aleg intre iubire shi prietenie, as alege iubirea)

Re: Re: el a mai facut sex,eu nu

din 19 mai 2004 17:30 de ExoticDream

Poate si femeile mai vor din cand in cand sa incerce si altceva, de cand traim in patriarhat ca nu-mi amintesc? Dar in cazul tau lucrurile sunt clare: lasa-le incolo de fantezii cu alti barbati si marita-te cu cel care te iubeste!

Re: Re: sexul si iubirea

din 19 mai 2004 17:19 de ExoticDream

Fii atent, bai! Nu care cumva sa sufli o vorba fraierei aleia de zici ca te iubeste ( visatoare paranoica, viata e facuta pt a fi traita, iar fraierele sufletiste pt a fi inselate de tipi ca tine, nu? ) , las-o pe ea sa fabuleze la chestii gen ...

Femeile nu sunt niciodata de vina

din 19 mai 2004 14:56 de cravataBlo

ce importanta mai are cine e vinovat daca tu esti sigur ca ai facut alegerea cea mai buna !?.. si mai era faza cu bipezii astia mai intelectuali ca se impart in doua categorii: oameni si femei. eu intotdeauna am fost si o sa fiu de parere ca solutia ...

Prietenii si EA

din 19 mai 2004 14:52 de cravataBlo

daca mai esti prin preajma lor, aranjeaza un 'incognito' !!.. si voi trei, impreuna, o s-o scoateti la capat !.. pune-i fatza in fatza si incearca sa afli adevarul.. mai exista si posibilitatea ca amandoi sa fi interpretat gresit gesturile celuilalt ...

din 19 mai 2004 13:47 de =(

Faza e ca prietenul meu mi-a spus ca ea se dadea la dinsul dar el nu a lasat-o sa faca nimic. Shi ea imi spunea ca el se dadea la dinsa. Adica ea spunea ca nimic nu a fost dar prietenul imi spunea ca ea vroia multe, si ca il suna si ii spunea ca daca ...

din 19 mai 2004 11:06 de unu'

Cum adica nu e nici bine, nici rau?:blink: Eu cred ca e rau in cazul asta. Probabil ca el isi doreste acest lucru de foarte multa vreme, dar n-a avut ocazia sa isi inceapa viata sexuala, din diferite motive. Ma indoiesc ca este alegerea sa de a ...

din 19 mai 2004 09:53 de banditu

dupa parerea mea pot sa spun ca nu e nici rau dar nici bine ... asa ca , cum, au spus si altii ascultai hormonii :)) ... si incearca sa gasesti pe cineva ...bafta

din 19 mai 2004 09:39 de banditu

Salutare .. faza e ca de la cine ai aflat ca ea se dadea la prietenul tau? , poate cine ti-a spus a vrut sa va desparta ... dar pot sa spun ca o greseala poti sa ierti .,.. dar sa fie numai una ca daca se mai intampla este nasol.. se va invatza ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: metode de

din 19 mai 2004 09:25 de banditu

Sunt momente in care daca o faci cu o anumita persoana si nu o iubesti cred ca poate sa te tina in asa fel in cat sa nu te termini .. acuma depinde de experientza fetei ,, daca nu se pricepe ,vei rezista detul de mult .. Cel mai bine am ajuns ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3343 din 3731
«   1 ... 3340   3341   3342   3343   3344   3345   3346 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare