Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Viata NU este o insiruire de...

din 20 mai 2004 17:42 de ExoticDream

Infector graieste adesea: "Viata e doar o insiruire de coincidentze si situatii." O prietena a gasit intamplator urmatorul citat: "Viata nu este o simpla insiruire de intamplari si coincidente fara sens, ci mai degraba este o ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sexul si iubirea

din 20 mai 2004 17:39 de FireSoul

:X Ma intreb...oare ai iubit vreodata cu adevarat?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sexul si iubirea

din 20 mai 2004 17:34 de Infector

Ba nu frate... daca faci totul cu cap , si nu lasi urme ... nimeni nu o sa afle si o sa poti sa "dai la rame" pana se sparge barca pe uscat fara sa te gineasca gagik! Motoareeee Motoareeee

Re: Re: Re: te-ai cupla cu prietena prietenului ta

din 20 mai 2004 17:33 de Infector

Da, mie imi merge super bine!Sunt tatal lor! Daca nu euuu atunci cineeee!

Re: Re: Re: Re: Re: sexul si iubirea

din 20 mai 2004 16:00 de Infector

.... bla bla bla ... ...si marmota invelea ciocolata in staniol.

Re: Re: Re: Re: sexul si iubirea

din 20 mai 2004 15:57 de ExoticDream

Tu chiar nu te-ai prins ca glumeam? Mira-m-as! :p Noi astia mai fraierii suntem treji de mult, nu ne mai duce tu grija, nu numai ca visam si vom visa in continuare la povesti de iubire si cupluri perfecte, unii dintre noi chiar le si traiesc! Si ...

Re: Re: Re: Femeile nu sunt niciodata de vina

din 20 mai 2004 15:55 de Infector

Iar visezi fata? :p Si unde draq ai vazut tu intalnire sa coste 100.000 lei si ink ceva... daca ai intalnit baietzi care nu stiu sa produca 2 lei acolo... trimite-i la mine sa-i invatz niste combinatzii profitabile ...Prietenii stiu de ce ...

Re: Re: Femeile nu sunt niciodata de vina

din 20 mai 2004 15:48 de ExoticDream

La a cui "ma-sa" faci referire ca n-am inteles?!?!? Poate editezi postul ala si scoti mama din decor, in forumul asta n-au ce cauta persoane la modul in care ai spus-o, OK? Altfel, da, sunteti superperversi, va dati importanta de ...

din 20 mai 2004 15:21 de ExoticDream

Nu-s chiar asa micuta...am adunat destui anisori ca sa pot vota la alegerile astea (pacat ca n-am pe cine!), e adevarat ca am iubit cu adevarat si inca sunt de parerea ca dragostea e cel mai important lucru in viata. Si da....mie mi-ar tine de ...

Re: Re: Virgin la 25 de ani!

din 20 mai 2004 14:52 de ExoticDream

Mi-ai sarit in cap, dar nu ma supar, e parerea ta si a foaaaaarte multor baieti care considera ca sexul reprezinta o necesitate ce trebuie tratata cu enorm de multa atentie inca de la 13-14 ani. Toti avem dorinte, fie ca suntem fete sau baieti. ...

din 20 mai 2004 14:25 de ExoticDream

Esti OK, nu te lasa impresionat de cei care plesnesc de orgoliu masculin amintind la tot pasul numarul de paturi prin care au trecut inca de la varste fragede, nu cred ca multi dintre ei se pot lauda cu ceea ce ai realizat tu pana la 25 de ani, ...

Re: Re: Re: Re: Femeile nu sunt niciodata de vina

din 20 mai 2004 13:07 de danuta2409

mah... inseamna ca f putini barbati adevarati pe lumea asta...! pt ca majoritatea sunt... mahomezi... sa stii... :)

Re: Virgin la 25 de ani!

din 20 mai 2004 11:12 de unu'

Ai dreptate, o sa fiu eu primul care-ti "sare in cap".:lol::D Dar, serios acum, sexul poate sa fie o experienta foarte frumoasa chiar daca intre cei doi parteneri nu exista sentimente. Trebuie doar sa lasam la o parte prejudecatile. A ...

din 20 mai 2004 10:28 de Dani

Nu stiu parerea mea e ca nu e bine..adika daca nu prea ai avut experientze cu alte fete..cum vei putea sa iti gasesti o nevasta..ca peste 3-4 ani sau poate chiar acum ar trebui sa te casatoresti ..asa ca parerea mea este sa ii lasi pe cei ce au ...

din 20 mai 2004 10:09 de Alinutzzza

Cand voi vrea sa fac pt prima oara dragoste, in orice caz as face-o cu un baiat virgin, ca si mine...parerea mea e in acel moment, toata pasiunea axercitata pt partener se face de o suta de ori mai mare, cand fiecare descopera pt prima data ...

Re: Re: Re: Re: Femeile nu sunt niciodata de vina

din 20 mai 2004 09:58 de Dani

Corect Infector ..parca doar noi ne uitam dupa curu lu una ..sau la alta frumoasa...de parca ele nu se uita la baietzi frumosi ..ele doar nu arata asta..sunt perverse se uita cand noi nu ne uitam ... macar noi spunem pe fatza ca "Ce e frumos si ...

din 20 mai 2004 09:26 de Mark D

Multumesc celor ce mi-au scris!Adevarul e ca nu mi-a fost capul la tot felul de prostii,am incercat sa-mi vad de scoala,si slava domnului ca nu regret pasul facut,mi-am vazut mai mult de scoala si mai putin din a gusta din placerile vietii!Adevarul ...

Re: Prietenii si EA

din 20 mai 2004 00:42 de levi82

Dar daca esti convins ca te va face in continuare sa suferi, uit-o, pastreaza-ti prietenul, dar ai mare atentie cu el in relatiile urmatoare!

Re: Prietenii si EA

din 20 mai 2004 00:42 de levi82

Am trecut si eu printr-o situatie oarecum similara. Exista un subiect pe care mi-am expus problema, se numeste "Minciuna/sunt confuz". Poate gasesti pe acolo ceva ce te poate ajuta. Eu, dupa toate cele intamplate am ales sa imi pastrez ...

din 19 mai 2004 22:53 de Infector

Si ce daca te enervez?!?! Esti frumoasa cand te enervezi? Frate da barbatii adevarati nu umbla mah dupa femei ... pentru ca n-am nevoie sa umble dupa ele ... nu vine Mecca la Mahomed ci se duce Mahomed la Mecca ..get it? (dar mai sunt si ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3342 din 3731
«   1 ... 3339   3340   3341   3342   3343   3344   3345 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare