Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: pauza ceruta d prietena mea

din 23 mai 2004 18:11 de FireSoul

Sunt persoane care-si gasesc sufletul pereche shi stiu sa-l pastreze. Dar mai sunt unii care, chiar daca il au langa ei, nu-l recunosc din primaMai sunt persoane care-si gasesc jumatatea, dar "uita" ca o iubesc...sau se plictisesc pe ...

Re: cum pot s-o uit...

din 23 mai 2004 18:02 de FireSoul

Cred ca, daca i-ai explica motivelept care ai gresit, te va ierta(de fapt, te va ierta oricum, daca te iubeste) Lupta pentru ea shi nu te mailua dupa ce spun altii(mai ales prietenii!)

Re: Re: pauza ceruta d prietena mea

din 23 mai 2004 18:00 de xtrame

stii,situatia e mult mai dificila decat pare.as vrea sa nu te plictisesc cu povestea mea,dar ti-as fi recunoscator daca m-ai asculta si p mine in continuare.mersi mult

Re: pauza ceruta d prietena mea

din 23 mai 2004 17:56 de FireSoul

Acorda-i pauza pe care o vrea. Daca te iubeste cu adevarat, se va intoarce la tine.

pauza ceruta d prietena mea

din 23 mai 2004 17:42 de xtrame

salut tuturor! eu am o prietena d un an si 4luni.o iubesc mult.intr-una din conversatiile noastre despre cat d mult o iubesc,ea mi-a spus d multe ori ca ar vrea o pauza(in care sa stea cu altzii,sa faca c vrea,sa uite d mine in timpul asta)ca sa isi ...

Re: Re: Re: ce sa fac cu 2 fratii?

din 23 mai 2004 15:39 de Infector

Bai mucoaso , ia nu te mai baga in seama cu mine! Eta frate am ajuns sa se dea toate tarfele smecherite in fata mea! Hai da-i drumu cu harfele astea si da-i cu praf de mers! Si daca esti tampita nu mai intra pe forumuri atata timp cat habar nu ...

Se poate !

din 23 mai 2004 15:26 de Robert

Se poate ca prietena mea sa ramana gravida daca am facut sex neprotejat cu 2 zile dupa cele 10 ?

Re: Virgin la 25 de ani!

din 23 mai 2004 14:40 de AngelGirl

ok.. sa zicem ca vrei si o parere sincera... asculta Mark ce-ti spune baiatu...vb unui cantec.. poti sa faci de toate in viata dar fa-le la timpul lor.. ce va aduce pe situl asta decat poate o anumita doza de timiditate sau o personalitate plina de ...

Re: Re: ce sa fac cu 2 fratii?

din 23 mai 2004 14:21 de AngelGirl

hehe...mai baiete...nu stiu cum sa-ti iti spun dar nu prea ma intereseaza parerea ta ...intelegi?..deageaba incerci sa te dai smecher ca nu iti merge..orice tampit si copil dupa calc ii smecher:))..acuma poate nu o fi cazul tau dar tu si ...

Re: Re: prea liberala si si extravaganta

din 23 mai 2004 14:09 de AngelGirl

loooooooooooollllll....nici nu stiu ce sa mai zic de atatea imbalaturi:))...eu am intrat pe site-ul asta si sa imi scriu "necazurile" nu ca sa ma critica-ti ci sa-mi da-ti sfaturi...nu?fiecare cu viata lui ..una mai buna alta mai ...

Re: prea liberala si si extravaganta

din 23 mai 2004 12:22 de Alinutzzza

daca asa e stilul tau, macar intalneste-te cu baieti care au acelasi stil ca tine...din floare in floare. gandeste-te macar ca unii chiar pun botul la tine...nu ti-e mila de ei asa macar putin? daca asa esti tu, asta e, dar nu fa pe altii sa ...

Re: Prima intalnire...........

din 23 mai 2004 12:08 de Alinutzzza

nu-l chema acasa! margati la un cinema mai bine, sau intr-un local mai intim...si totusi, timp de 7 luni nu ati apucat s va intalniti...e cam ciudat...poate tipul vrea sa ascunda ceva. poate nu este cel care s-a descris de a stat atat de ...

Re: cum pot s-o uit...

din 23 mai 2004 12:05 de Alinutzzza

recunosc ca m-i s-a facut pielea de gaina....dar tot nu am inteles dupa ca te-ai intors la ea, ce s-a intamplat de v-ati despartit din nou. Si daca ar fi fost un bun prieten, nu s-ar fi bagat nici o clipa intre voi. a fost greseala ta ...

Re: virgina?

din 23 mai 2004 11:55 de Alinutzzza

un deget nu poate sa intampine rezistenta atunci cand este introdus in vagin...tesutul e f elastic si grosimea degetului nu poate surprinde vreo dificultate la intrare sau vreo portiune de himen,acolo...:)si eu sunt virgina si nu se prea simte ...

Re: Re: Virgin la 25 de ani!

din 23 mai 2004 11:17 de putaridis

ce sa-ti zic tataie...si eu sunt cam timid din fire...poate ca si acum la aproape 35 de ani eram virgin...daca nu ma dezvirgina o gagica de 18 ani cand eu aveam 21 (dupa un chef porcesc in camin)...nu am simtit aproape nimic in afara de ceva cald si ...

Re: Virgin la 25 de ani!

din 23 mai 2004 09:28 de Mark D

Mi-a fost greu pana sa scriu aceste lucruri pe un forum! Am citit cu atentie parerile voastre si va multumesc!Spune cineva ca prefera sa faca dragoste si nu sex cu cel de langa ea!Si eu sunt de aceeasi parere,chiar daca nu stiu cum este.A FACE ...

Re: Re: Re: Re: orgasmul la ele (intrebare pt fete

din 23 mai 2004 02:51 de anyahsa

Nu e vb ca sunt obsedata de gandul de a obtine un orgasm vaginal, dar stiu cat de mult isi doreste prietenul meu sa-mi poata oferi unul. Si nu am de gand sa mimez pt ca m-a rugat sa nu o fac si nici nu vreau sa-l mint.:unsure:

Re: Prima intalnire...........

din 23 mai 2004 02:46 de anyahsa

Sa-l inviti acasa?????:o NU! Categoric, nu! Prima intalnire e bine sa fie undeva in public. Vorbesti tu cu el de 7 luni, dar nu poti fi sigura ca persoana cu care te vei intalni este aceeasi cu cea cu care vb pe net. Nu te grabi! (sfatul ...

Prima intalnire...........

din 23 mai 2004 01:47 de mymy

Prin intermediul net-ului am intalnit un tip..pot spune pe placul meu...incercand sa spun ca este chiar jumatatea mea.... Vb. de aproape 7 luni, dar deocamdata nu am avut ocazia (din diferite motive) sa ne intalnim. De fiecare cand vb. suntem f. ...

Re: Re: Re: orgasmul la ele (intrebare pt fete)

din 23 mai 2004 01:30 de levi82

Nu stiu cum sa-ti spun, dar daca tu te simti bine in timpul actului sexual, si esti convinsa ca simti un orgasm, fie el clitoridian sau vaginal, cred ca trebuie sa te bucuri ca macar simti ceva. Adica sunt atatea fete care nu simt nimik si ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3338 din 3731
«   1 ... 3335   3336   3337   3338   3339   3340   3341 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare