Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: prea liberala si si extravagan din 27 mai 2004 08:51 de Infector
Nu te mai screme atat ca poate faci pe tine :p
din 27 mai 2004 01:53 de Penicilina
Alina a vrut sa dea o deifnitie la prostituata da e un pic incompleta .
Deci daca eu ma duc la o tipa si ea face sex cu mine contra 10 bilete la concertul X , aia nu mai e curva . Deci nu totul se rezuma la bani .
Si sa imi dau si eu cu ...
Re: Re: Virgin la 25 de ani! din 27 mai 2004 01:37 de Penicilina
Asta nu cred ! Fa-ma sa inteleg te rog , tu te masturbezi odata la 3 luni ca atunci simti tu nevoia sau asa iti impui ? Ca daca e prima varianta inseamna ca ai o problema medicala .
Si fie vorba intre noi nici mie nu imi plac fetele care au ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sexul din 26 mai 2004 23:20 de default
nu mai am sa-ti spun nimic, inteleg ca am greshit, dar acum e prea tirziu pentru lacrimi. shi nu calmeazate, nu era nevoi sa argumentezi ash de serios in ultemele fraze:,
you say life is a bich, i say it is a dick, when it gets hard, fuck ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: relatia la dis din 26 mai 2004 22:24 de copilita
mi-a placut partea cu..."te rog" :)
Re: Virgin la 25 de ani! din 26 mai 2004 20:29 de MarkD
In sfarsit m-am inregistrat!A trebuit sa-mi fac si o alta adresa de e-mail, ca m-am incurcat in ele!Pe duminica dimineata!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sexul si i din 26 mai 2004 20:19 de Taqua
Esti dulce...nimic de zis. Chestia cu caii pe pereti nu avea nici o legatura cu tine, ci i era adresata altcuiva, in caz ca nu ai observat.
Un alt aspect pe care nu cred ca l-ai observat este si continutul propriu-zis al mesajului eu. Daca ...
Re: Virgin la 25 de ani! din 26 mai 2004 19:53 de Mark D
Am avut de trimis un email urgent undeva si m-am gandit sa vad ce mesaje sunt!
Eram sigur ca atunci cand imi voi spune varsta reala,multi vor rade de mine,nu e nici o problema,fiecare e cu pacatele lui,clmea e ca trag si pentru altii sau poate ale ...
Re: Re: Re: chiuretaj din 26 mai 2004 19:53 de OkiVerzi
crima si mai cumplita este atunci cand nasti un copil si nu-i poti oferi ceea ce are nevoie...
Tot RESPECTUL meu din punctul asta de vedere,daca toata lumea ar gandi asa am vedea mai putine maini intinse la coltul strazii cersind sau tanand o ...
Re: voi ramane insarcinata??? din 26 mai 2004 19:42 de OkiVerzi
Parerea mea e ca sigur poti ramane insarcinata daca iar ai "calcat" stramb, iar daca prietenul tau e steril inseamna ca se profileaza un pic de musca pe fes zic eu asa!
Re: Re: Re: Re: Re: prea liberala si si extravagan din 26 mai 2004 19:38 de Taqua
1. CURVA E CEA CARE INTRETINE RELATII SEXUALE PE BANI
2. NU NEAPARAT TOATE FEMEILE CARE O FAC PE BANI TREBUIES NUMITE CURVE
Re: Re: Re: prea liberala si si extravaganta din 26 mai 2004 19:38 de OkiVerzi
Teribilismul varstei!
Si noi , baietii obisnuiti apucam sa agatam cate 5-6 fotomodele pe saptamana deci de ce sa ne mai mire ceva...:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Re: de ce? din 26 mai 2004 19:07 de ExoticDream
Exista multe fete care fac greseala imensa de a se lasa amagite de baieti total nepotriviti, se indragostesc de ei nebuneste si orbite de iubire nu vad cat de adanca e prapastia dintre ei...Cand se trezesc, e mult prea tarziu......raul e deja ...
Re: Re: Re: Re: prea liberala si si extravaganta din 26 mai 2004 19:07 de Alinutzzza
BAI PROSTILOR!!!!! SANTETI TOTI NISTE TAMPITI! DE DATA ASTA CHIAR M-AM AMBALAT RAU! CE DRQ E CU VOI?????? IDIOTI CE SANTETI< CURVA E AIA CARE SI-o TRAGE PE BANI!!! DACA FATA SE COMBINA CU CINE VREA SI CU CATI VREA< ASTA E TRABA ...
Re: de ce? din 26 mai 2004 19:00 de ice_soul
raspuns:
atunci cand esti sola si-ti vezi colegele,prietenele de mana cu un iubit si mai ales dc te simti singura iti si mai ales dc iti intra in cap (fara sa vrei ajunge numai cu faptul de al dori)at se formeaza in mintea ta ceva ca un reflex ...
Re: de ce? din 26 mai 2004 18:48 de Alinutzzza
...de fapt ce intelegi tu prin "nepotrivit"? dak nu iti place freza lui e nepotrivit?sau varsta? sau chiar caracterul? chimia dragostei e nebanuita...atunci cand iti gasesti sufletul pereche, simt acea legatura stranie, de ...
Re: Re: de ce? din 26 mai 2004 17:37 de last2know
si?chiar sa fie numai experienta sexuala a fetelor mai mari?nu cred !!!poate ca baietii uneori sunt mai sensibili de cit fetele si au nevoie de acea dragoste care sa-i faca sa se redescopre pe ei insasi ,au nevoie de acele mingiieri in care miinile ...
Re: de ce? din 26 mai 2004 17:20 de ExoticDream
Nimic din ce voi scrie nu trebuie generalizat!!!
Se stie de mii de ani ca baietii se maturizeaza mai greu decat fetele, de aceea in general nu prea exista relatii intre fete si baieti de aceeasi varsta (el e prea imatur pt a o intelege pe ea). ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: relatia la distant din 26 mai 2004 17:10 de ExoticDream
:love: La multi ani pt cei 3 ani impliniti alaturi de iubitul tau de departe!!!:love:
Este nu greu, ci aproape imposibil de greu sa rezisti astfel...si totusi se poate! Iar destinul nu ai cum sa-l controlezi oricum! Daca iubesti pe cineva care ...
Re: de ce? din 26 mai 2004 17:01 de ExoticDream
Se intampla nepermis de des sa-ti placa exact acea persoana cu care nu te potrivesti absolut deloc si, desi stii ca te asteapta dezamagiri si lacrimi multe, totusi incerci..., sperand sa mearga. O iluzie in general....pt ca prea rar oamenii sunt ...
Pagina 3333 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
44 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |