Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
din 28 mai 2004 09:58 de inuendo
Sa nu faci tampenia sa ii spui ceva, ea nu e vinovata cu nimic, si ce nu stie nu o raneste...daca ii spui e doar sa iti descarci constiinta, asa ca daca calci pe alaturi taci si inghite, nu fi magar!
Re: Re: prea liberala si si extravaganta din 28 mai 2004 08:19 de Infector
Bai fato uite cum sta treaba : daca iti zice unu ca esti beat zici ca-i nebun , daca iti zic doi spui ca fac misto de tine dar daca deja trei iti spun ca esti beat te duci sa te culci .... cam asa si cu vagabonteala. Daca te faceam doar eu tarfa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 28 mai 2004 06:35 de default
nici pe stinga nici pe dreapta... M-ATI INVINS!!!! AM GRESHIT!!!! IMI PARE RAU!!!! GATA CU AMANTA!!!! Azi cind am privit-o pe cea pe care o iubesc in ochi am simtit ceva foarte straniu...mai ca nu am plins:blink:, ceva ce eu nu prea des fac. nu am ...
Re: Re: Re: Vise... din 28 mai 2004 05:03 de Teo
Mai ExoticDream, eu cred ca exagerezi raaaaaaaau de tot. In primul rand, Alinutzza nu zicea ca viseaza ca face dragoste cu prietenul ei, ci cu diverse persoane necunoscute, in al doilea rand prietenul meu, de exemplu, nu m-a criticat niciodata pt ...
Re: Poate sa ramana insarcinata? din 28 mai 2004 04:36 de Teo
Sunt sanse un pic mai mici, dar categoric da. take care!
Re: Re: Re: laba din 28 mai 2004 02:48 de laba man
Da tu ce ma, cind termini te stropeshti shi pe fata ori ce?:D:D:D:D
glumesc...
pai, nu a fost demonstrat ca laba are ceva legatura cu coshurile, dar daca lucrezi atit de mult cu mina pina cind nu mai simpti nimic atunci clar lucru ca nu e bine. ...
Poate sa ramana insarcinata? din 28 mai 2004 01:50 de dawn
Hi
Poate sa ramana insarcinata daca facem sex fara prezervativ (fara sa ma termin) doar din cauza lichidului ce il elimin (acela putin) pana ma termin?
Virgin la 25 de ani! din 28 mai 2004 01:45 de inuendo
ummm daca tot crezi asta, si sustii sus si tare iubire, puritate, adevar, uite Exotic ai omul perfect, de ce nu incerci? Ce te tine? Poate e sansa ta? Sa te vaz...
Re: Re: Re: Vise... din 28 mai 2004 00:12 de YLoveCamelia
astea sunt caracteristicile baiatului de 12 , 13 ani , cele pe care le descrii tu incercand sa portretizezi aspecte ale genului masculin in genere, de aici deduc multe despre tine si mentalitatea ta.
am intalnit si nu doresc sa o mai fac , ...
Re: Re: Re: Vise... din 27 mai 2004 23:19 de princess
Din moment ce iese cu tine pe strada se intelege ca-i place de tine..si apoi tu ar trebui sa-ti pui in valoare ce ai mai bun si ce te avantajeaza..pentru a-i tine privirea asupra ta..si nici eu nu inteleg ce ai cu fetele cu sanii mari:)fiecare avem ...
Re: Re: Re: Vise... din 27 mai 2004 21:33 de Infector
Unde dai cu mesajul si unde crapa ExoticDream :) ... fata mea cred ca esti complexata de te tot iei atat de fetele cu un bust mai proeminent sau cu un aspect fizic deosebit de placut. :)
Re: Re: Re: Re: de ce? din 27 mai 2004 17:58 de last2know
in primul rind daca bagi bine de seama eu nu am spus ca toate fetele am spus doar fetele ,pt ca nimeni nu e la fel ca nimeni si nu poti generaliza nu pot spune ca toti suntem la fel suntem unici fiecare in felul lui si in fiecare dintre noi exista ...
Re: Re: Vise... din 27 mai 2004 17:47 de ExoticDream
Si eu am avut astfel de vise, poate nu cu frecventa asta, dar am avut, este normal. Dar in timp ce noi visam sa facem dragoste cu iubitul, sigur nu ne comparam cu baietii care, chiar daca ziua declara unei fete ce mult o iubesc, adorm cu gandul ...
Re: Re: Virgin la 25 de ani! din 27 mai 2004 17:40 de ExoticDream
Da, SINCERITATEA nu mai e la pret astazi...mai bine se descurca cei care se pricep sa minta, sa insele, sa fure, sa calce cu nonsalanta peste suflete si sa zambeasca desi lasa potop de durere in urma lor. Daca esti prea sincer, risti sa o ...
Re: Re: Re: de ce? din 27 mai 2004 17:28 de ExoticDream
Oare o fata poate fi atat de inconstienta incat sa-si caute singura necazul? Cineva a spus ca ar fi bine sa alegem cu mintea, nu cu inima, pacat ca nu se prea poate aplica ideea asta! Exista fete care au un cult pt suferinta, ceva usor masochist, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sexul din 27 mai 2004 17:15 de ExoticDream
Si eu zic ca tradarea ramane, dar pe el nu-l rod remuscarile prea rau (cunosc baieti carora nu le pasa nici cand parasesc o fata din vina lor, ce sa ma mai mir de unul care face sex aditional cu amanta???) Si eu sunt tot o neexperimentata si ...
Re: Re: Re: de ce? din 27 mai 2004 17:01 de ExoticDream
Exista si fete foarte sensibile care isi doresc acele mingaieri in care mainile sa fie ca o prelungire a inimii cum frumos spui tu, dar, daca baietii mai au o sansa sa descopere asa ceva in sufletul unei femei fie ea si mai mari, fetele nu prea ...
Re: Re: Re: Re: Virgin la 25 de ani! din 27 mai 2004 14:17 de inuendo
Daca iti poti concetra vointa sa faci laba o data la luna sau la 2...muhaha( eu nu pot, este peste puterile mele) directioneaza asta spre telul de a avea o prietena, si ummm, nu mai spune ca ai fost singur pana acu, sau macar prezint-o altfel, ...
Re: Re: de ce? din 27 mai 2004 12:23 de inuendo
Dar daca ele chiar asta cauta?
daca chiar de asta au nevoie..atunci?
Re: Vise... din 27 mai 2004 09:15 de OkiVerzi
Nu stiu exact ce varsta ai si mi-a fost lene sa ma uit dar daca ai prieten si inca nu ai facut acest pas in schimb impingeti incet incet limita mai departe si mai departe, atunci se acumuleaza o presiune psihlogica imensa si una fizica la fel de ...
Pagina 3332 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
71 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |