Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Se poate !

din 1 iun 2004 21:51 de bebelusa

cum adica "scapa mai repede"?ce vrei sa zici ?:love:

Re: Re: Re: Suflet pereche

din 1 iun 2004 21:17 de bebelusa

nu,nu exista.....!

Re: iubirea ..........pe net???????

din 1 iun 2004 20:08 de last2know

m-am trezit ......camera era pustie ....era frig.....ploua....am intins mina ....am mingiiat perna ...... nu erai linga mine ...visasem?????am deschis disperata usa ..........erai acolo .....ma asteptai .....te-am atins si mi-ai spus bine ai venit ...

Re: iubirea ..........pe net???????

din 1 iun 2004 19:54 de Infector

Frate ... asa e!Multi impresari p'aici si cautatori de combinatii virtuale. Parca traiesc in MATRIX :p

iubirea ..........pe net???????

din 1 iun 2004 18:45 de last2know

citeam pe aici citeva subiecte si ma-ntrebam oare chiar poti sa-ti gasesti iubirea pe net????????????????????eu cred ca unii dintre cei de pe aici, intra pe net sa fie ceea ce nu sunt de fapt in realitate ,ca de ,doar nu-i vede nimeni !!!si nu stiu ...

Re: Re: Suflet pereche

din 1 iun 2004 17:07 de Eu

Fragutza..e destul de delicata problema. Aici se vorbea de suflet pereche. Daca gasesti sufletul pereche...nu cred ca se mai pune problema despartirii, care pe cine iubeste mai mult, care la cine renunta...Suflet pereche inseamna sa simta si sa ...

Re: la mare ...

din 1 iun 2004 15:49 de Alinutzzza

si eu snt de aceeasi parere cu ExoticDream Daca e pentru prima data......da, e romantic, neobisnuit...dar nu va iesi in nici un caz cum va planuiti.va fi naspa. Si mai este o problema. In timpul actului sexual in apa, apa de mare poate intra cu ...

Re: probleme cu erectia

din 1 iun 2004 15:46 de Doctoru

La problema pe care o ridici tu ai face bine sa-ti dai si varsta, si eventual daca suferi de vreo boala (diabet....).

Re: Re: Re: Re: Re: Re: de ce?

din 1 iun 2004 13:34 de last2know

eu nu inteleg o chestie ?cui nu-i place discutia asta sa nu se bage !!!si daca viata este bitch mai sunt unii care incearca sa ramina oameni ca doar nu ne conduce viata ,noi o conducem pe ea !!!si sunt atitea alte subiecte poate compatibile cu voi ...

Re: exotic...

din 1 iun 2004 13:07 de ExoticDream

E adevarat, am o inima mare si intotdeauna mi-a placut sa-i vad pe cei din jurul meu fericiti, de aceea cand pot dau si eu o mana de ajutor (daca acest lucru se doreste, bineinteles). Pretuiesc mult dragostea si, desi multi ii minimalizeaza ...

Re: Re: de ce?

din 1 iun 2004 12:53 de ExoticDream

E un punct de vedere daca ne gandim doar la sex...ca sport....si nu vrem sa ne complicam viata cu o relatie care nu ne intereseaza.... E optica masculina preferata, nu? Inainte sa-mi sariti in cap: stiu ca exista si numeroase fete/femei care ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Viata

din 1 iun 2004 12:41 de ExoticDream

....si nu ar fi sters posturile care nu-i convin!!! Exista o maxima: "Nu suntem intotdeauna responsabili pentru ceea ce ni se intampla, dar vom raspunde intotdeauna de felul in care reactionam fata de ce ni se intampla." Eu ...

din 1 iun 2004 12:31 de ExoticDream

Daca sunteti amandoi virgini, nu cred ca cea mai buna idee este sa faceti dragoste in mare prima data (din motivele expuse de nemesis). Ideea este superba! Cine nu si-ar dori sa fie pe o plaja pustie (de unde asa ceva, ti-ar trebui una ...

Re: exotic...

din 1 iun 2004 05:28 de inuendo

mare tampenie ai facut..ufff.... acum ai 95% sanse sa o pierzi, sau chiar 99%..iar lacrima aia o sa platesti scump de tot... a trebuit neaparat sa iti descarci tu constiinta ca te apasa... daca taceai, filozof ramaneai..da asa.. eu iti zic si ti-am ...

din 31 mai 2004 19:51 de nemesis

Ok! Hai sa vedem ce am de comentat la faza asta! Dupa ce faci dragoste faci dus... de ce? Pentru a curata secretiile corpului (tarnspiratie, foliculina, lichid spermatic, etc) de pe tine. Cu alte cuvinte te speli! Daca voi faceti dragoste in ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vise...

din 31 mai 2004 17:31 de ExoticDream

Nu fur din principiu iubitul nimanui! Esti fericita ca ai gasit un astfel de om, pastreaza-l cu grija!!! Pana acum nu mi s-a intamplat sa atrag "jigodiile",ci eventual baieti imaturi dpdv emotional, dar ai dreptate, fetele romantice ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vise...

din 31 mai 2004 17:05 de ExoticDream

E adevarat, acum imi dau seama ca nu te cunosc. Mai usor cu insultele ca nu suntem in cartier dupa blocuri si nici nu ne-am tras de sireturi ca sa-ti permiti sa-mi adresezi astfel de cuvinte. Calugarite agresate sau neagrate am certitudinea ca nu ...

Re: Re: Se poate !

din 31 mai 2004 16:53 de Robert

Daca va pricepeti va rog frumos dati-mi si mie un raspuns . Multumesc anticipat !B)

Re: Re: Re: Re: Vise...

din 31 mai 2004 16:34 de ExoticDream

La care recomandari te referi? La alea cum ca n-o sa-l gasesc nciodata pe Fat-Frumos si daca il gasesc va sari de pe cal direct pe prima blonda din padoc sau la faptul ca visele despre existenta baieteilor inteligenti si cumsecade sunt perimate ...

din 31 mai 2004 16:31 de LatinSexyGuy

Sarea ca sarea ... dar ai grija ca apa e plina cu niste vietuitoare care se lipesc de tine ... sper sa nu ti se lipesca si tie una unde te doare mai tare ;) ... ca nu o sa mai conteze prezervativul atunci :lol:

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3328 din 3731
«   1 ... 3325   3326   3327   3328   3329   3330   3331 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare