Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: :)

din 15 iun 2004 16:56 de ExoticDream

Nu ma supar. Iti tin pumnii si sper sa va placeti unul pe celalalt si acesta sa fie inceputul unei relatii frumoase! Daca ai sti cata dreptate ai....! Stii care este ironia soartei? Ca baieti ca tine care vor o relatie serioasa dau peste ...

Re: Ce ti-ar placea sa auzi?

din 15 iun 2004 16:45 de ExoticDream

Barbatilor le e greu sa spuna "Te iubesc" in timp ce fac sex sau in general? Eu cunosc destui baieti care sse grabesc sa spuna cuvintele astea fara sa simta nimic!!! Si ii urasc pt asta!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Care e treaba cu experient

din 15 iun 2004 16:41 de ExoticDream

Trandafiri sau bomboane, ma gandesc si-ti spun! ;) Tu vrei sa ma faci sa inteleg ca dpdv al efortului depus intr-un act sexual barbatul se consuma de 3-5 ori mai mult decat femeia, plus ca femeile (desi nu chiar toate) pot avea mai multe ...

Re: :)

din 15 iun 2004 16:38 de Ursu

Mesri mult Exotic si Inunendo . Am dat copy la ce ati scris in cazul in care isi baga dracusorul coada . Nu stii niciodata cu razobiul asta al moderatorilor . Sa iti raspund la intrebare , de cateva saptamani comunicam prin messenger , si nu , nu ...

Ce ti-ar placea sa auzi?

din 15 iun 2004 16:32 de inuendo

NU!!! E vorba de faptul ca barbatilor, chiar daca le place mult sau chiar o iubesc pe fata cu care sunt, le e foarte greu sau imposibil sa zica "te iubesc"..e o chestie masculina..nici eu nu o inteleg prea bine...da stiu ca e

din 15 iun 2004 16:27 de ExoticDream

E interesant ce spui! Nu stiam ca la barbati concentrarea e altfel decat in cazul nostru....in general cand faci dragoste ai probabil momente in care pierzi controlul...atunci probabil nu mai stii nici ce spui daca spui...insa "te ...

Re: Re: Re: Re: Re: Care e treaba cu experienta?

din 15 iun 2004 16:27 de inuendo

Mama ce am mai ras!!! merci exotic..iti raman dator..cu nustu..un buchet de flori?? Hai sa iti zic altfel..um..ca tu nu ai facut sex..sa iti ofer o comparatie.. Deci sa presupunem ca e vorba de o masa...cina..whatever.. Un numar sexual ...

Re: Re: Re: Re: Care e treaba cu experienta?

din 15 iun 2004 16:20 de ExoticDream

Poate ca pt barbati imaginea in fata lumii este importanta, dar nu conteaza si placerea pe care o obtin??? Daca ar face sex de 3 ori pe noapte, s-ar simti in extaz de 3 ori, nu? (Nu luam in considerare pacerea partenerei.) E adevarat, cu ceva ...

Re: Re: Ce ti-ar placea sa auzi?

din 15 iun 2004 16:12 de ExoticDream

Ai vecini enervanti? De ce sa fie linisteeeeee??? Sunt clipe in care simti mai mult ca oricand dorinta de a te exterioriza! Si daca nu fumam nici unul nu mai vb deloc? Si apoi....dupa ce evenimentul s-a consumat, ne apucam sa-l disecam la ...

Re: Re: Re: Care e treaba cu experienta?

din 15 iun 2004 16:11 de inuendo

Toti isi doresc mai fata, dar mai mult isi doresc sa se creada asta despre ei, nu sunt asa dispusi la munca...ca e si o munca....o fata nu face mare lucru...nu mai zic de alea care stau scandura...dar pentru un barbat sa o faca de 3 ori intr-o ...

Re: care e treaba cu acne?!

din 15 iun 2004 15:46 de FireSoul

Sunt o groaza de tratamente pentru acnee. Tot ce trebuie sa faci e sa intrebi la o farmacie(naturista, daca gasesti) ce "leacuri" au. In functie de cauze, ti se va prescrie un tratament, dar pentru asta tre' sa consulti mai intai un ...

din 15 iun 2004 15:29 de FireSoul

Mie nu-mi place sa vb in timp ce facem dragoste...chestia asta ma "bruiaza". Da, imi pare bine ca imi spune daca ii place, daca vrea sa stam intr-un anume fel, dar nu imi place sa ma intrebe din 2 in 2 sec cate ceva [de obicei, daca ...

Re: Intrebare pt Exotic

din 15 iun 2004 15:28 de ExoticDream

Mmmmm.....e prima data cand ma abordeaza cineva in calitate de psiholog, ma simt flatata, dar cred ca stii ca am doar (aproape) 19 ani, nu prea multa experienta in ale vietii, doar o inima mare si o dorinta enorma de a sprijini cat pot oamenii ...

din 15 iun 2004 14:35 de ExoticDream

In preludiu mi-ar placea ca partenerul sa fie tandru, sa-mi sugereze prin gesturi si cuvinte cat de mult ma doreste. Cand lucrurile devin fierbinti, mi-ar placea sa-mi spuna ce simte, care sunt locurile in care mangaierile mele il excita cel mai ...

Re: sex neprotejat

din 15 iun 2004 12:08 de roxi

daca ai un ciclu regulat, atunci e foarte usor sa stii care sunt zilele in care poti face sex neprotejat. ca cateva zile inainte de menstruatie,(3-4)ovulul este deja format si urmeaza a fi eliminat, deci nu mai este nici o problema; si dupa ...

Acneea

din 15 iun 2004 04:33 de newg

ce tot aud prostii ca dupa sex iti apare acne sau iti dispare. ceva din aste e corect? eu sufar putin din cauza la acne shi daca cineva acolo shtie ce de facut mult ash aprecia un sfat.

sex neprotejat

din 14 iun 2004 18:06 de marra

exista o perioada in care sexul neprotejat poate avea loc fara ca sa urmeze sarcina ? daca exista cineva sa explice aceste lucruri pe larg ca sa fie inteles nu doar 3 cuvinte cum ar fi de pilda "da exista" , ci sa explice ...

Re: Re: Logest-avantaje sau dezavantaje?

din 14 iun 2004 15:48 de mappy

Pai sa stii ca iti multumesc..sincer..io-s mai aiurita de felul meu..si m-a cam speriat mesajul acelei tipe cu efectele secundare..sper sa mearga totul bine..mai ales ca isi fac efectul imediat..ms din nou:)

Re: Care e treaba cu experienta?

din 14 iun 2004 15:23 de FireSoul

Depinde de modul in care privesti lucrurile. Poti "zbura din floare in floare" fara a-ti imbunatati considerabil tehnica. Dar daca urmaresti sa-i provoci placere partenerului, iti vei dezvolta anumite "calitati". A nu se ...

Re: Re: Re: Re: Re: CUM POTI RAMANE INSARCINATA???

din 14 iun 2004 15:10 de FireSoul

Poi...ideea e sa rezolvi treaba cu ejacularea inainte de actul sexual. Adiq sa iti "dresezi" o parte a mintii sa iti rezolve problema, iar cealalta sa o pastrezi pt savurare...Nu prea pot sa explic, procedeul in sine nu e cine stie ce, ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3317 din 3731
«   1 ... 3314   3315   3316   3317   3318   3319   3320 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare