Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Se pot contacta BTS de la masaj erotic? din 23 iun 2004 12:53 de Wizard20
PAi daca stiu bine ...NU..pentru ca BTS=Boli cu transmitere Sexuala...si in plus depinde ce fel de masaj erotic ca daca iti sarutzi iubita pe corp senzual in unele zone erogene(sani...etc )nu vad ce boli poti sa iei...asa ca dupa mine THIS IS A ...
Re: problema delicata din 23 iun 2004 12:27 de just_me
Pai eu sunt de aceeasi parere cu Infector..o inviti la o suc sau ceva...si daca ai zis ca te-a si pupat,inseamna ca te place si o sa accepte..asa ca ai ocazia sa vb cu ea..si eu zic ca sinceritatea e super importanta..asa ca spune-i ce-ti trece prin ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: prima oara cu o virgina din 23 iun 2004 10:02 de Wizard20
Pentru prima oara la o fata ...cam totul depinde de baiat ...iar fata din puctul meu de vedere(mai ales din punct de vedere al experientei) nu prea are mare lucru de facut decat sa ENJOY THE RIDE daca intelegi c vreau sa spun! Daca te referai ca in ...
Re: Re: Mai devreme sau mai tarziu vom fii inselat din 23 iun 2004 09:53 de TendrePoison
daca era vorba de cineva care a facut si comentarii pertinente MACAR O DATA in toata viata lui patetica, i-as fi vorbit de unilateralitate in gandire... dar nu vad de ce te-as supraestima pe tine...:huh:
:lol::lol::lol:
PS: dar ca sa nu te ...
Re: Re: Re: Virginitatea masculina din 23 iun 2004 09:37 de TendrePoison
Tu ai putea argumenta daca ai da cu banul la intrebarile astea cu variante dihotomice de raspuns?:huh:
:lol:
Re: Re: Re: Re: Re: prima oara cu o virgina din 23 iun 2004 07:55 de Duca
interesant pct de vedere si i totally agree with u.buna si intrebarea de sf,dar vad ca deoc nici un "expert"n-a rasp.: cum v-ar place voua baietilor virgini sa se comporte o femeie cu voi,insa eu cred cu tarie ca o femeie face fata ...
Re: Re: Re: Re: pilula de a doua zi din 23 iun 2004 01:10 de georgiana
pilula de urgenta se poate lua in primele 72 de ore... asta inseamna ca ai trei zile in care poti sa-ti faci de cap fara prezervativ cu singura conditie sa nu treci de cele 72 de ore iar a 2-a pilula se ia la 12 ore exact dupa ce ai luat-o ...
Re: prima oara cu o virgina din 23 iun 2004 00:15 de Wizard20
Cel mai important lucru este sa nu te grabesti… mergi încet. Graba arata partenerei ca nu pui mare accent pe experienta ei. Asta ,deoarece chiar daca un baiat poate simti o placere intensa dupa doar câteva minute, fetele , ...
Re: Mai devreme sau mai tarziu vom fii inselate? din 22 iun 2004 23:47 de Duca
daca vreti un raspuns simplu si clar ca buna ziua iata-l:un barbat oricat de mult ar iubi tot inseala pt ca asta e in natura lui,cei care nu inseala sunt specimene peste care greu dati,daca sunteti norocoase bineinteles,asa ca eu zic sa va ...
Re: Re: noutati din 22 iun 2004 23:22 de Infector
Parca ziceai ca " Eu nu am sa ma bag niciodata peste o relatie si nici n-am sa invatz lumea sa faca asa, sa calce pe cadrave bla bla bla" ...acum ce faci o dai la-ntors?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce te supa din 22 iun 2004 23:17 de Infector
Bine , eu crezusem ca "Hai, draga! Iar esti rau!
Stii bine ca nu sunt din Cosbuc, ci din Sadoveanu!" era o chestie ce se doarea amuzanta .. dar daca nu era si era vorba de ceva serios atunci chiar e grav. Ar insemna ca esti cam proasta ...
Re: Virginitatea masculina din 22 iun 2004 22:59 de Duca
Normal ca exista dovada fizica.Stii ce cred eu?ca acel prieten esti chiar tu,pt ca daca intr-adevar prietenul tau era "virginul"si nu tu,trebuia sg sa-i dai raspunsul,fara sa mai recurgi la asta:,
Re: Pofta vine mancand din 22 iun 2004 22:16 de sabba
Ma rog! Sa presupunem ca procentul femeilor care obtin orgasm.......ar fi de 50%!
Care este legatura cu pofta vine mancand?
Creste procentul asta cand mananci?Cand mananca ele?Ele, ielele?
:x:x:D:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce te supara a din 22 iun 2004 21:56 de sabba
N-am inteles de unde ai dedus tu ca incerc sa fiu amuzanta?:blink:
Dar tu poti sa faci ce vrei tu de ras! Vezi sa nu mori de atata ras, daca si asta ti se pare amuzant!;)
Re: Re: Re: Sacrificii din iubire din 22 iun 2004 18:19 de Wizard20
Ahaaaa...... deci daca nu renunti la un prieten sau la familia ta(de scoala nu am zis ca nu renunt ...era vorba de locul de munca pentru care a trebuit sa "renunt" din fiecare punct 1-10 mai putin ala cu renuntarea la religie) inseamna ca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dragoste l din 22 iun 2004 17:30 de ExoticDream
:ninja: Dupa ce am citit cum se desfasoara relatia pe care vrei s-o pastrezi cu orice pret, RETRAG tot ce am scris mai devreme!!! :ninja:
Iarta-ma daca te supar, dar cred ca preferi pareri sincere, in fond de asta ai venit sa ceri un sfat, nu? ...
Re: noutati din 22 iun 2004 16:54 de ExoticDream
Si ce daca acum 2 ani avea un prieten? Poate acum relatia e pe moarte, cine stie? Daca ea e deschisa fata de tine si iti arata ca te place, nu faci nimic rau lasandu-te dus de val! Invit-o la suc si incearca sa afli in ce ape se scalda, daca vrea ...
Re: e destul de ciudat din 22 iun 2004 16:50 de ExoticDream
Nu trebuie sa te iubeasca doar el. Daca vrei sa simti ceva (mai ales prima data), bine ar fi sa-l iubesti si tu pe el...macar putin! Ti s-a intamplat vreodata ca pe vreunul din acei multi prieteni ai tai sa-l si iubesti, iar sentimentul sa fie ...
Re: Virginitatea masculina din 22 iun 2004 16:39 de ExoticDream
Interesanta preocupare! De obicei baietii sunt lesinati sa demonstreze ca au devenit barbati si fug ca dracul de tamaie de orice dovada cum ca ar mai fi inca rusinos de virgini! :lol: Ce-ar fi ca in prima noapte (a nuntii sau mai probabil ca nu), ...
Re: O problema delicata din 22 iun 2004 16:29 de ExoticDream
Si eu tot fata sunt si nu inteleg care iti este dilema! De ce n-ai facut-o cu femei daca "arde"? Esti poate unul dintre acei putini baieti care vor sa faca dragoste si nu sex? Daca da, atunci nu vad de ce n-ai rezolva ...
Pagina 3308 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
41 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |