Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Daca dragoste nu e... din 28 iun 2004 20:17 de Cynthia
mey...incearca sa te mai temperezi putin..din cate ai spus mai sus il sufoci si asta cu siguranta o sa duca la o despartire intr-un viitor mai mult sau mai putin apropiat...daca nu ai incredere in el atunci relatia voastra pe ce se bazeaza?nu mai ...
Daca dragoste nu e... din 28 iun 2004 19:21 de Alexandra
Nu stiu ce sa fac! Am un prieten de 5 ani, eu am 20 ani, iar el 22. Locuim impreuna de 4 ani. Tot Timpul ma acuza ca sunt geloasa. Eu zic ca nu exagerez shi am dreptate. O data mi-a spus ca pleaca la scoala, iar eu l-am urmarit shi am vazut ca s-a ...
Re: silicon ! pro-contra din 28 iun 2004 18:39 de sabba
Costul este intre 1000 si 2500 euro!
Nu stiu sa-ti spun in functie de ce difera pretul!
Acum efecte secundare cine e fraier sa-ti spuna? In nici un caz cei care-si fac reclama pentru aceste proceduri, desi sunt medici!
Se pare ca efectul ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lamurire din 28 iun 2004 18:34 de sabba
Imi pare rau sa-ti spun, dar m-a distrat teribil povestea asta!
Initial am citit printre randuri, dar cand am realizat , de fapt, ca balaurul cu sapte capete e infector, am lesinat de ras!:D:D:D
Imi pare rau de biata fata aia, dar sincer nu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lamurire din 28 iun 2004 18:12 de ExoticDream
Te-ai gandit ca poate dupa meciurile astea sinistre ea nu l-ar mai putea ierta? Si tocmai asta e faza: NIMENI nu l-a obligat sa o vrea pe "ranita", el a fost cel care de atata amar de vreme o minte cum ca o iubeste!!! Cine e de vina??? ...
Re: Re: Re: Re: Re: Lamurire din 28 iun 2004 17:40 de FireSoul
Mey, pan' la urma, daca el nu o vrea pe respectiva, nu are nimeni ce-i face. Hai sa-l lasam pe om sa-si traiasca viata(ca doar una zice ca are!) shi sa nu ne mai bagam in problemele lui, pe care le-am tot discutat pana acum ca am ajuns sa le stiu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lamurire din 28 iun 2004 16:59 de ExoticDream
Vrajeala ta nu ma intereseaza, din fericire nu fac parte dintre fetele pe care le-ai prins in mreje. Viata ta iti apartine 100% si poti face orice din ea (inclusiv sa o pseudotraiesti zburatacind din floare in floare), nici eu, nici altcineva nu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lamurire din 28 iun 2004 16:30 de ExoticDream
Ma intreb a cui vrajeala! Incerci sa te eschivezi aruncand pisica moarta la mine?
Mie imi place adevarul, aberatiile ma enerveaza, asa ca hai s-o lamurim o data pt totdeauna! Pt ca tot te-ai dat de gol cum ca tu esti eroul (negativ, nu te ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: PozE H din 28 iun 2004 15:30 de ExoticDream
Daca tot e nume japonez (probabil de alint, nu te stiam atat de cult!), adreseaza-i-l femeii cu care faci sex maintenant! Cu mine n-ai texte de-astea, nu ne tragem de sireturi si n-am jucat leapsa in Pante impreuna!
Si nu te agita prea ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: PozE HoT!!! din 28 iun 2004 15:19 de Infector
Dragul meu amic , de ce imi rastalmacesti tu vorbele-mi pline de sens?
Eu ti-am dat un exemplu din viata reala si inca doua trei informatii in plus pentru a ataca afirmatia : "ii fac aparatul foto guler" ... that was all
Cand am spus ...
Lamurire din 28 iun 2004 15:08 de ExoticDream
Vreau sa fac cateva precizari privind pozitia mea vis-à-vis de posturile “cu lacatelâ€? legate de thread-ul “Cu masca...fara masca…, o poveste tristaâ€?).
Regulamentul forumului ...
Re: Re: Re: Re: Suflet pereche... din 28 iun 2004 15:06 de ExoticDream
Am ajuns la concluzia ca, desi iubirea este un sentiment universal, nu toti suntem in stare sa-l traim cu adevarat. Trebuie sa fii capabil sa te dedici unei persoane, sa fii in stare sa pui fericirea si binele ei inainte de orice, sa-ti sacrifici ...
Re: Re: Re: femela/mascul'nascare din 28 iun 2004 14:58 de ExoticDream
Sa stii ca ai dreptate....cand nu te duce capul prea mult, nu stai sa-ti pui probleme existentiale, nu filosofezi, nu te consumi, te lasi pur si simplu dus de val, capul nu te doare (ca oricum prea multi neuroni nu fac sinapse pe acolo), ...
Re: intrebare din 28 iun 2004 14:47 de ExoticDream
Daca nu te-ai dezvirginat prin folosirea tampoanelor interne(numai ginecologul ti-o poate confirma), atunci va curge sange in noaptea nuntii sau cand vei face dragoste/sex prima data cu prietenul tau.
Dificultatea penetrarii...depinde in ...
Re: sarcina fara sex din 28 iun 2004 14:43 de ExoticDream
Vad ca ai 20 de ani impliniti si nu stii o gramada de chestii....ciudat rau!!! Hai sa-ti raspund...
1.Tamponul te poate dezvirgina, e preferabil sa folosesti din alea mai mici, stiu ca exista, intreaba si tu la farmacie, nu te jena (nu de ...
Re: Re: femela/mascul'nascare din 28 iun 2004 14:39 de nemesis
Daca poti spune asa ceva, atunci viata pentru tine trebuie sa fie foarte grea... :blink::lol:
Re: Re: inca o intrebare din 28 iun 2004 14:33 de ExoticDream
Bai....daca sunt mai nesimtiti de felul lor...cred ca nu prea simt, tu ce zici? Acuma...daca tu ai pierde ceva din tine....sa zicem un lichid ceva.....brusc si puternic....crezi ca ai simti? Eu zic ca ceva-ceva ai simti, nu? Plus ca se si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: PozE HoT!!! din 28 iun 2004 14:22 de ExoticDream
Democratia in acceptiune "moderna" inseamna mult mai mult decat a face poze fetelor pe strada in scop "masturbatoriu" (de gratulare a propriei persoane altfel decat in fata PC-ului intr-o sedinta de chat pe mIRC cu provincia!), ...
Re: Re: Re: parintii si viata sexuala a copiilor din 28 iun 2004 13:40 de ExoticDream
In principiu si eu gandeam la fel, ce mare nepotrivire la pat poate exista intre 2 oameni?!? Daca ar fi vorba ca unul este mai HOT (se excita mai rapid) decat celalalt, asta se remediaza, daca unul e capabil de 3-4 "ori" pe noapte/zi si ...
Re: Re: parintii si viata sexuala a copiilor din 28 iun 2004 13:07 de vali
Eu cred ca dc esti cu o persoana mai multi ani, fara a avea o viata sexuala si te intelegi f.bine poti sa treci peste asa zisele nepotriviri la pat constatate dupa casatorie(desi nu vad cum ar putea sa existe intre 2 persoane care se iubesc)
Pagina 3304 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
19 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |