Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re:

din 29 iun 2004 18:26 de Alinutzzza

si aia-i buna!:D

Re: silicon ! pro-contra

din 29 iun 2004 17:12 de ExoticDream

Nu sunt contra acestor operatii, dar daca as fi barbat nu stiu cat m-ar incanta sa stiu ca partenera mea are pe-acolo niscai pungute cu chimicale de dragul carora a suferit o gramada, a dat o avere si risca si nu stiu ce efecte secundare! Asa cum ...

Re:

din 29 iun 2004 16:59 de ExoticDream

Ce inseamna ca ti-ai aranjat viata??? ;) Unde as vrea sa se intample prima data? In caz ca nu ar fi ceva spontan si neprevazut, mi-ar placea sa fie intr-un cadru romantic (la mare - pe o plaja pustie sau la munte - intr-o cabana intre brazi ...

Re: Daca dragoste nu e...

din 29 iun 2004 14:46 de nemesis

Fata draga... esti fara scapare! In primul rand l-ai sufocat, in al doilea rand daca il cauta o tipa la tel nu inseamna ca te-a inselat... tu nu ai nici o dovada ca el chiar te-a inselat asa ca singurul personaj fara pasarele acasa esti TU in ...

Re:

din 29 iun 2004 14:35 de ursulake1

daca adaugi si casa prietenilor la preferintze sunt de-al tau :D

din 29 iun 2004 14:32 de anyahsa

Relatia asta nu este sanatoasa nici pt tine, nici pt el. Nu ma intelege gresit. Si eu sunt f f geloasa, dar incerc sa invat sa am incredere in prietenul meu. Parerea mea este ca tu l-ai inselat de frica sa nu te insele el primul. A sunat o ...

din 29 iun 2004 13:50 de Alinutzzza

mai Alexandra, nu stiu ce ti-au scris ceilalti, dar pararerea mea e ca DA! Chiar esti absurda! Pune-te in locul prietenului tau: tie ti-ar conveni ca atunci cand iesi cu prietenelke in oras el sa umble lpa/lipa in spatele tau sa observe fiecare ...

din 29 iun 2004 13:36 de Alinutzzza

Hello again! dupa multe zile in care mi-am aranjat viata intoarsa pe dos am revenit... vrea sa stiu pararea altora (in afara de mine) despe un lucru: cat de important este pentru voi nu sexul in sine, ci locul in care il faceti....mai ales daca ar ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Suflet pereche...

din 29 iun 2004 11:42 de ExoticDream

E buna comparatia! Eu o aveam in minte pe cea cu o jucarie pe care ti-o doresti mult cat timp o vezi in vitrina sau la alt copil, esti incantat sa o obtii si sa o folosesti un timp, dar apoi te plictisesti, o arunci si vrei alta noua. Comparatia ...

din 29 iun 2004 11:29 de ExoticDream

Eu zic ca dragoste este...din partea ta....si poate si din partea lui, dar gelozia e un semn ca ceva scartaie totusi...Doi oameni care se iubesc nu ajung sa faca sex in afara relatiei doar pt a se razbuna! Da, ai gresit facand asta inainte sa stii ...

Re: Re: Re: Re: Re: parintii si viata sexuala a co

din 29 iun 2004 10:57 de ExoticDream

Daca e multumit cu ceea ce "faceti" voi, totul e OK. Iar asteptarea este intr-adevar o dovada de dragoste, putini sunt in stare sa faca asa ceva astazi! Ma bucur ca mai exista si oameni fericiti! Sa ne chemati la nunta!!! :love:

Re: Re: Re: silicon ! pro-contra

din 29 iun 2004 10:48 de ExoticDream

Eeeeeeeei.....unii barbati sunt pretentiosi si vor tacam complet, vor si masina, si tzatze!!! :D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: PozE HoT!!!

din 29 iun 2004 10:24 de ExoticDream

1.Site-ul prezinta in principiu poze obisnuite facute la o expozitie obisnuita de masini de lux. Se stie ca in asemenea ocazii organizatorii angajeaza un numar de fetiscane aratoase care nu au altceva de facut decat sa se fataie printre/prin ...

Re: Re: silicon ! pro-contra

din 29 iun 2004 09:58 de TendrePoison

chiar si pe cele mai neprofesioniste site-uri sunt specificate riscurile operatiei si efectele secundare... iar un medic, cu atat mai mult te va pune in tema... in ceea ce priveste cancerul mamar, nu s-a demonstrat nici pe departe vreo legatura ...

Re: Virginitatea masculina

din 29 iun 2004 01:27 de BunLaSfat

Nu ete` nici o dovada fizica .. ata la baietzi .. . poti sa mori cu ea si sa ai 20 de cop`kii .. :D

din 28 iun 2004 23:59 de FireQ

La banii ashtia itzi iei masina!Si daca ai masina ..,cine draq se mai uita la tzatze?:D:D

din 28 iun 2004 23:57 de FireQ

Alternate cu genuflexiuni daca vrei sa arati cu totul si cu totul deosebit!:D:D

Re: Re: Re: Re: parintii si viata sexuala a copiil

din 28 iun 2004 23:11 de vali

Probabilitate de 99%ca ne vom casatori.Nu e virgin.Spune ca a mai avut o relatie scurta(2-3 luni).Cat despre ceea ce "facem"noi se pare ca e multumit.Cum a asteptat 5 ani,mai asteapta un pic.Cred ca asteptarea asta e o dovada de dragoste.

din 28 iun 2004 23:07 de dualis

In primul rand ceea ce numesti tu IUBIRE pt. mine este de "neinteles", eufemistic vorbind. Deci parerea mea este ca nu-l iubesti. Despre EL, nu stiu, ar avea dreptate sa te acuze ca esti geloasa daca nu te-ar minti, iar asta, numai el ...

Re: Re: Re: Re: Re: Suflet pereche...

din 28 iun 2004 22:22 de dualis

Da, asa gandesc si eu, si cam aceeasi idee am "aruncat-o" in alt colt al forumului. Acum imi vine sa fac o comparatie, poate nu e chiar pertinenta :) imi plac DESTUL de mult cainii, si as vrea un husky, insa ma gandesc ca DESTUL asta ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3303 din 3731
«   1 ... 3300   3301   3302   3303   3304   3305   3306 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare