Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: din 29 iun 2004 18:26 de Alinutzzza
si aia-i buna!:D
Re: silicon ! pro-contra din 29 iun 2004 17:12 de ExoticDream
Nu sunt contra acestor operatii, dar daca as fi barbat nu stiu cat m-ar incanta sa stiu ca partenera mea are pe-acolo niscai pungute cu chimicale de dragul carora a suferit o gramada, a dat o avere si risca si nu stiu ce efecte secundare! Asa cum ...
Re: din 29 iun 2004 16:59 de ExoticDream
Ce inseamna ca ti-ai aranjat viata??? ;)
Unde as vrea sa se intample prima data? In caz ca nu ar fi ceva spontan si neprevazut, mi-ar placea sa fie intr-un cadru romantic (la mare - pe o plaja pustie sau la munte - intr-o cabana intre brazi ...
Re: Daca dragoste nu e... din 29 iun 2004 14:46 de nemesis
Fata draga... esti fara scapare!
In primul rand l-ai sufocat, in al doilea rand daca il cauta o tipa la tel nu inseamna ca te-a inselat... tu nu ai nici o dovada ca el chiar te-a inselat asa ca singurul personaj fara pasarele acasa esti TU in ...
Re: din 29 iun 2004 14:35 de ursulake1
daca adaugi si casa prietenilor la preferintze sunt de-al tau :D
Re: Daca dragoste nu e... din 29 iun 2004 14:32 de anyahsa
Relatia asta nu este sanatoasa nici pt tine, nici pt el. Nu ma intelege gresit. Si eu sunt f f geloasa, dar incerc sa invat sa am incredere in prietenul meu.
Parerea mea este ca tu l-ai inselat de frica sa nu te insele el primul.
A sunat o ...
Re: Daca dragoste nu e... din 29 iun 2004 13:50 de Alinutzzza
mai Alexandra, nu stiu ce ti-au scris ceilalti, dar pararerea mea e ca DA! Chiar esti absurda! Pune-te in locul prietenului tau: tie ti-ar conveni ca atunci cand iesi cu prietenelke in oras el sa umble lpa/lipa in spatele tau sa observe fiecare ...
din 29 iun 2004 13:36 de Alinutzzza
Hello again! dupa multe zile in care mi-am aranjat viata intoarsa pe dos am revenit...
vrea sa stiu pararea altora (in afara de mine) despe un lucru: cat de important este pentru voi nu sexul in sine, ci locul in care il faceti....mai ales daca ar ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Suflet pereche... din 29 iun 2004 11:42 de ExoticDream
E buna comparatia! Eu o aveam in minte pe cea cu o jucarie pe care ti-o doresti mult cat timp o vezi in vitrina sau la alt copil, esti incantat sa o obtii si sa o folosesti un timp, dar apoi te plictisesti, o arunci si vrei alta noua. Comparatia ...
Re: Daca dragoste nu e... din 29 iun 2004 11:29 de ExoticDream
Eu zic ca dragoste este...din partea ta....si poate si din partea lui, dar gelozia e un semn ca ceva scartaie totusi...Doi oameni care se iubesc nu ajung sa faca sex in afara relatiei doar pt a se razbuna! Da, ai gresit facand asta inainte sa stii ...
Re: Re: Re: Re: Re: parintii si viata sexuala a co din 29 iun 2004 10:57 de ExoticDream
Daca e multumit cu ceea ce "faceti" voi, totul e OK. Iar asteptarea este intr-adevar o dovada de dragoste, putini sunt in stare sa faca asa ceva astazi! Ma bucur ca mai exista si oameni fericiti! Sa ne chemati la nunta!!! :love:
Re: Re: Re: silicon ! pro-contra din 29 iun 2004 10:48 de ExoticDream
Eeeeeeeei.....unii barbati sunt pretentiosi si vor tacam complet, vor si masina, si tzatze!!! :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: PozE HoT!!! din 29 iun 2004 10:24 de ExoticDream
1.Site-ul prezinta in principiu poze obisnuite facute la o expozitie obisnuita de masini de lux. Se stie ca in asemenea ocazii organizatorii angajeaza un numar de fetiscane aratoase care nu au altceva de facut decat sa se fataie printre/prin ...
Re: Re: silicon ! pro-contra din 29 iun 2004 09:58 de TendrePoison
chiar si pe cele mai neprofesioniste site-uri sunt specificate riscurile operatiei si efectele secundare... iar un medic, cu atat mai mult te va pune in tema...
in ceea ce priveste cancerul mamar, nu s-a demonstrat nici pe departe vreo legatura ...
Re: Virginitatea masculina din 29 iun 2004 01:27 de BunLaSfat
Nu ete` nici o dovada fizica .. ata la baietzi .. . poti sa mori cu ea si sa ai 20 de cop`kii .. :D
Re: Re: silicon ! pro-contra din 28 iun 2004 23:59 de FireQ
La banii ashtia itzi iei masina!Si daca ai masina ..,cine draq se mai uita la tzatze?:D:D
Re: Re: silicon ! pro-contra din 28 iun 2004 23:57 de FireQ
Alternate cu genuflexiuni daca vrei sa arati cu totul si cu totul deosebit!:D:D
Re: Re: Re: Re: parintii si viata sexuala a copiil din 28 iun 2004 23:11 de vali
Probabilitate de 99%ca ne vom casatori.Nu e virgin.Spune ca a mai avut o relatie scurta(2-3 luni).Cat despre ceea ce "facem"noi se pare ca e multumit.Cum a asteptat 5 ani,mai asteapta un pic.Cred ca asteptarea asta e o dovada de dragoste.
Re: Daca dragoste nu e... din 28 iun 2004 23:07 de dualis
In primul rand ceea ce numesti tu IUBIRE pt. mine este de "neinteles", eufemistic vorbind. Deci parerea mea este ca nu-l iubesti. Despre EL, nu stiu, ar avea dreptate sa te acuze ca esti geloasa daca nu te-ar minti, iar asta, numai el ...
Re: Re: Re: Re: Re: Suflet pereche... din 28 iun 2004 22:22 de dualis
Da, asa gandesc si eu, si cam aceeasi idee am "aruncat-o" in alt colt al forumului. Acum imi vine sa fac o comparatie, poate nu e chiar pertinenta :) imi plac DESTUL de mult cainii, si as vrea un husky, insa ma gandesc ca DESTUL asta ...
Pagina 3303 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
19 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |