Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: virgine la 25 de ani din 3 iul 2004 00:08 de VLAD
Eu zic ca o sa-l gasesti cand te astepti prea putin! Mi s-a intamplat mie sa-mi gasesc perechea cand ma asteptam mai putin! Si am cautat si cautat...Restul timpul va decide daca e perechea potrivitaCrede-n clipa nu-n vorbe!! ;)
Re: Re: ajutor din 2 iul 2004 23:35 de sabba
Discutie? La ce bun o discutie la un astfel de comportament! Nu e un accident, care s-a intamplat o data (Si daca ar fi fost ar fi trebuit sa o puna pe ganduri), ci este un model de comportament care denota lipsa oricaruio sentiment de ...
Re: ajutor din 2 iul 2004 23:16 de anyahsa
Te inteleg cand spui ca ceea ce iti doresti este armonie. Nu cred ca exista fata care sa nu-si doreasca asta intr-o relatie. Dar... cel mai bine ar fi sa discuti cu el... iar daca continua in atitudinea lui... ar fi bine sa o termini cu ...
Re: ajutor din 2 iul 2004 23:01 de sabba
Stii ce as face eu in locul tau?
L-as supara asa de tare ca l-as lasa balta!Fara regrete!
Re: Re: Ma placi asa cum sunt din 2 iul 2004 22:56 de ursu
Ideea este ca o nespalata nu o sa gasesasca pe acel "cineva"
Re: ajutor din 2 iul 2004 22:40 de dualis
Trist, f. trist.. culmea ar fi ca tot tu sa incepi sa te simti vinovata, caci se supara baiatu' urat.. ahh.. ce sa faci, sa-i spui ce ai pe suflet, daca ti-e greu, sau mai stii, ti-e frica.. pai atunci fugi unde vezi cu ochii ! Ce vrei tu e ...
Re: Ma placi asa cum sunt din 2 iul 2004 22:34 de sabba
Chestia asta cu : "cine ma place, ma place asa cum sunt" este foarte adevarata!
Daca sunt o tipa careia ii place sa se aranjeze, sa se imbrace frumos,bla-bla si cineva ma place, ma place asa cum sunt!
Daca sunt o nespalata, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 2 iul 2004 22:14 de sabba
Pai, m-a lasat! Daca zice ca stie despre unii dintre noi lucruri pe care nici nu le banuim!?:blink:Ma gandeam ce stie despre mine, pentru ca eu banuiesc foarte multe, in general!;)
picioarele din 2 iul 2004 21:54 de tradatoarea
din cauza ca intr-un timp asa de scurt am slabit si m-am ingrasat asa de repede pe picioare mi-au aparut niste pete,vergeturi.ce ar trebui sa fac ca sa scap de ele pt ca sunt f inestetice mai ales acum vara cand toata lumea merge la strand.daca mai ...
ajutor din 2 iul 2004 21:47 de lady_X
am un prieten de un an si cu el mi-am inceput viata sexuala,dar de fiecare data cand vine vorba sa facem dragoste numai el are cuvantul,adica numai el decide cand sa facem dar el nu tine cont si de parerea mea si asta ma enerveaza la culme.poate ca ...
virgin bolnav de un bts? din 2 iul 2004 21:35 de lady_X
am o problema si am nevoie de sfatul unor sexperti.am un prieten de un an si ceva si acum cateva luni ne-am inceput viata sexuala,amandoi fiind virgini.de ceva timp am observat ca am mancarimi in zona pantecului,mai exact in zona uterului si nu stiu ...
Re: Re: Re: help din 2 iul 2004 20:34 de dualis
Chiar asa a fost ? :) "Ca si cum ai spune Il/o inseala, deci nu il/o iubeste" ? Pai.. chiar asa am vrut sa zic. Iar de gresit, gresim cand NU iubim.
Si pt. 'ursu' : eu cred ca si primul are bani. Dar sa vedem daca ne mai da ea detalii, ...
Re: Re: help din 2 iul 2004 20:14 de ursu
Parerea mea este ca ea stie ca nu vrea sa fie cu cel cu bani . Reiese si din felul in care a scris despre unu si altu . Problema e ca nu vrea sa fie singura care gandeste asa , vrea sa se convinga ca este bine ce decizie a luat . Ca daca ...
Re: help din 2 iul 2004 19:09 de anca
parerea mea este ca in nici un caz nu ar trebui sa accepti sa te casatoresti cu cel pe care nu-l iubesti. de ce? in primul rand pentru ca vei fi nefericita, banii nu insemna nimic in aceasta situatie.in al doilea rand pentru ca daca te urmareste acum ...
Re: Re: Re: Re: Re: Te iubesc. Adio. din 2 iul 2004 17:19 de FireQ
Mda..,dadada..,os a ma mai gandesc daca ma incurc cu un barbat sau o femeie!:D
Re: help din 2 iul 2004 16:55 de FireSoul
Inca ceva! Ceea ce face "ala cu bani" se numeste hartuire sexuala shi ar fi bine sa iei masuri in privinta asta daca vrei sa ai o viata linistita
Re: help din 2 iul 2004 16:09 de ExoticDream
In 2 cuvinte: ramai cu cel pe care il iubesti, mai ales daca si el pare sa simta ceva pt tine, construiti-va o relatie, vedeti daca merge. Renunta la cel bogat pt ca nu-l iubesti si pt ca e prea posesiv, desi e un cliseu, am sa-ti spun ca banii ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 2 iul 2004 15:47 de ExoticDream
Nici pe mine, glumeam doar!!! Stiam textul asta pe care l-ai postat, e mortal, se potriveste la fix (nu cu topicul, ci
cu..."stilul" manelist)!!! Daca tot suntem off-topic aveam si eu ceva similar....stai sa gasesc....uite (cu ...
Re: Re: pauza ceruta d prietena mea din 2 iul 2004 15:36 de ExoticDream
Daca te-ai despartit de cineva si alegi sa te te razbuni, inseamna ca ceea ce ai simtit nu a fost nici pe departe iubire. Poti sa ai un milion de nervi asa cum spui si tu, dar niciodata nu te-ar lasa inima sa iti ranesti fostul partener nici ...
Re: Re: Re: parintii si viata sexuala a copiilor din 2 iul 2004 15:09 de L O V E R
Daca pe mine m-ai intrebat, raspunsul este de 2, 3 ori maxim pe saptamana pentru ca deocamdata nu locuim impreuna, ea are licenta anul asta, eu sunt la servici in cursul saptamanii si nu ne vedem decat seara si rar avem locul liber in timpul ...
Pagina 3298 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
39 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |