Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Relatii cu tipi insurati? din 7 iul 2004 13:59 de EU
Nu te pripi! Asteapta! Nu ai decit 25 de ani. Daca o fi sa nu ramineti impreuna, peste ani o sa zimbesti cind iti aduci amninte de chinul tau de acum. Din dragoste nu se moare.... ASTEAPTA pur si simplu. In orice caz prin ce treci tu acum nu e de ...
Re: Re: Relatii cu tipi insurati? din 7 iul 2004 13:51 de EU
Nu aruncati cu pietre in Magdalena!!!!. Va credeti mai breji? Voi nu aveti relatii cu oameni insurati poate, dar sigur raniti pe altii in jurul vostru cu voie sau fara voie din varii motive. Deja ceea ce s-a scris aici a intrecut bunul simt si va ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fetele cum din 7 iul 2004 12:44 de ExoticDream
A doua adresa contine o teorie f interesanta, elaborata in 1994 in SUA de Dallas Lynn, care se numeste "Ladder Theory" si incearca sa explice in mod amuzant si stiintific motivele pt care sexele opuse se atrag.
Conform acestei ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fetele cum din 7 iul 2004 12:22 de ExoticDream
De o ora si ceva citesc jurnalul unei fete de 19 ani (prezent pe un forum la prima adresa de mai sus), studenta in Bucuresti, care a avut nesansa sa se indragosteasca de un barbat care nu a meritat-o. Rezumat: fata a renuntat la o relatie de 3 ...
Re: Re: Suflet pereche... din 7 iul 2004 12:01 de ExoticDream
Ba eu cred ca exista, dar nu toti avem sansa sa intalnim sufletul-pereche, cautam, cautam in nestire...uneori toata viata....acea jumatate care ne-ar intregi....si, daca nu o gasim, obosim, ne resemnam si ajungem sa ne multumim cu compromisuri... ...
Re: Re: Suflet pereche... din 7 iul 2004 10:39 de Eu
Pai si ce e rau in a fi un pic aburit la inceput? ca te dezaburesti pe parcurs...e mare pacat. Daca abureala ar tine vesnic....totul ar fi roz.:D
Re: Consecventa noastra... din 7 iul 2004 10:15 de Alinutzzza
toate "legile" astea tampite nu exista in Biblie scrise de vreo mana sfanta, ci cu siguranta au fost adaugate ulterior sau drq stie cum. Niciodata, nicicum nu voi putea intelege cum de pana si in "cuvintele Domnului" exista ...
Re: Re: Sarutul - gest intim sau banal? din 7 iul 2004 09:50 de Alinutzzza
OH GOOOOOOOOOD!!! si daca te gandesti ca Biserica este printre principalele puteri politice si nu numai ale lumii/////apai, cu o gandire de-asta, chiar ca vom ajunge "departe"!!!!!):(
Re: din 7 iul 2004 00:14 de sabba
Eu tocmai constat cu stupoare ca dragostea adevarata nu trece, nici macar nu se dilueaza, din contra se adancesc sentimenetele si totul devine tot mai profund!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ma placi asa cum sunt din 7 iul 2004 00:06 de dualis
:) Grozav, nu una, ci 3, f. bine.. inseamna ca mai pot spera :) Nani-nani si tie. Gand frumos sa ai.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ma placi asa cum sunt din 6 iul 2004 23:56 de ExoticDream
Hai sa-ti fac somnul lin...si poate sa-ti induc vise romantice! DA, mai exista fete cu suflet!!! Uite, eu cunosc 2 (bag mana in foc pt ele oricand) si daca ma adaug si pe mine....se fac vreo 3 numai in partea mea de planeta.....Nighty-night! ;)
Re: Re: Inimi ranite din 6 iul 2004 23:49 de ExoticDream
Cel care nu-l iubeste pe cel indragostit de el are o singura sansa de a nu fi HOT, UCIGAS si NELEGIUIT si anume aceea de a recunoaste cinstit si cat mai devreme faptul ca nu iubeste. Chiar daca intre 2 oameni exista asemanari extraordinare, chiar ...
Re: Inimi ranite din 6 iul 2004 23:23 de dualis
MARSILIO FICINO - ASUPRA IUBIRII
„Exista fara indoiala doua feluri de Iubire. Unul este Iubirea simpla, celalalt este Iubirea reciproca. Iubirea simpla este aceea in care cel ce este iubit nu iubeste pe cel care-l iubeste. Aici, cel ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fetele cuminti : chiar din 6 iul 2004 23:21 de copilita
shansele sa te inshele zece persoane, intr-un interval atat de scurt, sa fie nedemne toate, shi profitoare, de ce sa nu recunoashtem, sunt mici...(zece, fara sa nu-ti dai seama??)...ziceai ca nu ai atat de multa experienta, mai ales negativa.. ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lectia de NE-istorie.. din 6 iul 2004 20:55 de DrSexpert
Scuze, am uitat de subiectul asta.
Eu stiam ca Densusianu avea o atitudine cat se poate de pro-romaneasca. In fine, poate fac confuzie.
In rest toate bune ... fiecare cu parerile lui - era cam in zadar discutia asta - poate o continuam la o ...
Re: din 6 iul 2004 18:50 de nemesis
Textul asta e de la Andreea Marin asa-i ? :x:x:x
Ce pot sa zic... "apa trece pietrele nu trece"!:D
Re: Re: Sarutul - gest intim sau banal? din 6 iul 2004 15:27 de dualis
wow.. "mojicia lui Cioran".. asta-i buna..
PE CULMILE DISPERARII
„Sarutul nu e posibil decat intr-o senzatie de topire, de comuniune imanenta si fecunda. Existential si ontologic, sarutul te apropie mai mult de ...
Re: Sarutul - gest intim sau banal? din 6 iul 2004 11:40 de ExoticDream
Sa va spun ce parere are biserica despre sarut! Parafrazez dintr-un text asupra caruia va rog sa va spuneti voi parerea!
"Sarutul este cel putin o dezvirginare a mintii. O fata sarutata nu mai poate fi numita fecioara, pentru ca ea a depasit ...
Re: Re: Ma placi asa cum sunt din 6 iul 2004 11:20 de ursu
Eu nu as sta sa ma gandesc , as agege-o pe cea nu prea aratoasa dar inteligenta .
Eu nu m-am luat de oamenii care au luat in greutate . Asta poate sa fie in urma unei sesiuni grele , o deceptie , etc. Eu am ceva cu oamenii care sunt ...
Re: Ma placi asa cum sunt din 6 iul 2004 11:07 de ExoticDream
Fie fata, fie baiat, felul in care arati tine de educatie si de respectul pe care il ai pt tine. Daca nu exista probleme medicale, ar trebui sa ne ingrijim sa ne incadram intre anumite limite in privinta greutatii si asta nu numai in ideea ca vom ...
Pagina 3295 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
15 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |