Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
ce pacalici .............. din 9 iul 2004 09:50 de NeaCaisa
Stiti voi cum e faza : unora le place sa vorbeasca despre , pe cand altora le place sa o faca . Unii raman cu vorbele altii cu placerea. :lol:
Voi sunteti d'aia de vorbiti despre :D , cam NF-uti asa, de aceea si tot scrieti 'jdamii de posturi pe ...
Re: Re: Re: Re: Re: ORGASM - Inhibitie din 9 iul 2004 09:35 de NeaCaisa
Ba iar vorbesti ne'ntrebata?Taci si suge!Poate te'neci tu inaintea lui Lex! :) sau poate s-a'necat ala eja ca vad ca nu-i mai place Bucurestiul de n-a ajuns ink pe aici :lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ma placi a din 9 iul 2004 09:27 de NeaCaisa
Ma tu taci ca nu te-a bagat nimeni in seama.Mucles , ca sa zic asa!
Re: Re: am fost violata din 9 iul 2004 09:09 de Eu
Auzi? ai inebunit? cum sa se duca la politie? daca ei i-a placut...inseamna ca nu i s-a intimplat intimplator...
Sa se intimple altor fete? daca ii vor provoca pe respectivii cum o fi facut asta...o sa li se intimple si lor, dar o sa le si ...
Re: Si ce-ar fii fost daca......? din 9 iul 2004 08:12 de L O V E R
Parerea mea este ca ai fi putut sa ii zici noii tale prietene adevarul de la inceput, si probabil ca ar fi inteles cel mai probabil situatia ta, sau daca nu intelegea te parasea imediat si nu te mai atasai asa de mult de ea, si nu ti-ar mai fi parut ...
Re: Re: din 9 iul 2004 01:56 de ExoticDream
O relatie la distanta rezista si ani de zile daca exista iubire impartasita, vad ca ai facut tot posibilul sa o intretii si cred ca sunt sanse sa nu va pierdeti unul pe celalalt. Acum depinde mult de ea, dar si de felul in care vei lupta pt voi. ...
Re: Re: cit de des,si cit de multa dragostesi sex din 9 iul 2004 01:47 de ExoticDream
Ei....bagajele trebuie ca poate stam mai multe zile (si nopti!) si om mai parasi si noi patul si tinuta lui Adam si a Evei din cand si cand...Nivelul de adrenalina e ridicat oricum inca din momentul in care am decis plecarea in vacanta(doar la ...
O lectie buna! din 9 iul 2004 01:21 de levi82
In tratatele de sexualitate amorul oral este cunoscut drept cunnilingus adica sarutarea, lingerea sau sugerea cunnus-ului (vulva)in latina sau a yoni-ului in sanscrita. Personal, in locul termenilor ce poarta in ei un subanteles lingvistic de ...
Re: de tin mister barbati despre :"exaaa" din 8 iul 2004 23:16 de dualis
Poate vrea sa-l pastreze ca subiect de discutie pt. batranete. :) Eu nu cred ca e vorba de sinceritate sau nesinceritate, sunt sigur ca daca ai insista sa-ti spuna ti-ar spune tot, insa te va face asta sa te simti mai bine ? Nu cred, si asta nu ...
Re: Re: ce poate face o femeie sa tina aprinsa din 8 iul 2004 22:35 de dualis
Periculos pt. cuplu.. mda.. asta daca i-ai mai putea numi "cuplu" pe respectivii dispusi sa intre in acea "agora" hedonica.
Re: Re: ce poate face o femeie sa tina aprinsa din 8 iul 2004 22:23 de dualis
:lol: Sau un dans in jurul focului :lol:
www.geocities.com/q3z_vampire/wallpaper.jpg
E de ajuns sa-l iubeasca. Daca el o iubeste, e fericit cu atat, cu reciprocitatea. Daca nu o iubeste, poate ea sa-si puna bigudiuri de aur ca tot degeaba.
Re: cit de des,si cit de multa dragostesi sex din 8 iul 2004 22:00 de dualis
:lol::lol: Eu nici n-as avea nevoie de bagaje, iar daca e musai sa aruncam ceva inainte, probabil pt. cresterea nivelului de adrenalina, as gasi eu ceva pe acolo, in cel mai rau caz trantesc usa. :lol::lol: Nota 10 pt. scenariu. :lol:
Re: am fost violata din 8 iul 2004 19:09 de danny
daca ti-a placut da si tu adresa si poate venim si noi:lol:care a citit:lol:VIOL,PT TINE A FOST O SATISFACTIE,NUUUUUU???????:love::ninja:si mai zici ca te-a violat ,laso balta!!!!!!!
Re: Re: Re: chestia asta am facut-o deja din 8 iul 2004 16:17 de FireSoul
Daca ai fost in stare sa pleci pana la "capatu' pamantului" pt ea, inseamna ca poti face acelasi lucru iar.
Lupta pt ea shi nu-ti pierde speranta. Pana la uram, tot iubirea va fi aceea care va invinge shi distante, shi timp, shi ...
jjgod din 8 iul 2004 16:09 de FireSoul
Sunt subiecte care iti provoaca o asemenea stare de enervare, de iritare shi de lehamite incat preferi sa nu vorbesti despre ele. Daca nu-ti spune, e din cauza ca nu se simte bine vb despre asta, dar in nici un caz nu inseamna ca nu are incredere ...
Re: Re: de tin mister barbati despre :"exaaa& din 8 iul 2004 16:04 de ExoticDream
Mie imi plac oamenii sinceri! Nu e nevoie sa intri in amanunte, dar mi se pare firesc sa ai idee cum si de ce s-au terminat fostele relatii ale iubitului tau. E un fapt dovedit ca felul in care te-ai despartit de cineva arata multe despre ...
Re: Re: Re: Re: Re: virgine la 25 de ani din 8 iul 2004 15:58 de ExoticDream
Si eu zic ca o iubire in adolescenta poate fi dulce si apetisanta, iar daca 2 tineri se iubesc nu conteaza hartiile, ci ceea ce simt unul pt celalalt! Totusi...faptul ca exista mai multi baieti decat fete nu inseamna ca ei trebuie sa tabere pe ...
Re: Re: Relatii cu tipi insurati? din 8 iul 2004 15:46 de ExoticDream
Cine sapa groapa altuia...merita ce i se va intampla, stiti voi!
Cunosc o tipa care s-a indragostit de un barbat insurat si nu s-a lasat pana cand ala nu si-a parasit nevasta (gravida in 9 luni!) si s-a insurat cu ea. Au facut si ei un copil ...
Re: Re: Re: chestia asta am facut-o deja din 8 iul 2004 15:40 de ExoticDream
Poti trimite oricand o felicitare pe Internet, exista unele romantice care ar inmuia si o inima de gheata! Voi cauta niste adrese de site-uri.... Iar ochii care nu se vad....nu se uita neaparat! Daca te iubeste cu adevarat, nu te uita, iar dupa ...
Re: chestia asta am facut-o deja din 8 iul 2004 15:16 de ExoticDream
Nu stiu cati ani ai....credeam ca 25-30?!? Timpul rezolva multe, nu spun sa te umilesti insistand, dar un gest finutz din cand in cand....ceva romantic...daca e vreo ocazie, ceva...aniversare a voastra, ziua ei...o floare cu un biletel...chestii ...
Pagina 3293 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
93 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |