Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Cand te vindeci de iubire? din 13 iul 2004 14:18 de Infector
Pai n-avem cum , u must help yourself.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 13 iul 2004 14:16 de Infector
Unde dragoste nu e , viol se cheama. :p
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 13 iul 2004 14:09 de ExoticDream
Not even in your dreams, boy! :rolleyes: Nici daca am fi ultimii 2 oameni de pe pamant! NEVER! Esti cam greu de cap matale....chiar nu pricepi ca eu nu fac sex, ci dragoste??? Suntem 100000000% incompatibili, mon cher...., tu nu stii ce-i aia ...
Cand te vindeci de iubire? din 13 iul 2004 13:54 de Inimioara
Am 19 ani si m-am despartit recent de prietenul meu (21 de ani)-nu conteaza motivele. Am fost impreuna timp de 2 ani. Il iubesc la fel de mult si oricat as incerca sa-l uit constat ca in sufletul meu sentimentele sunt la fel de vii! Mi-am impus sa ...
Re: Re: Re: care e virsta potrivita????? din 13 iul 2004 13:53 de YLoveCamelia
Daca-ti merge mintea si te descurci faci bani grei de la 20-21 de ani , daca esti babalau faci 40 de ani si tot saracie esti muncind pe 3 chiftele.
profund filozof mai esti nene , mai degraba filofilozof esti matale, ai uitat tura asta ...
Re: cit de mult trebuie sa tina preludiul!!dar pos din 13 iul 2004 13:09 de ExoticDream
Asta e mai grea decat aia cu varsta optima pt casatorie! Nu se poate matematiza totul! Cand faci dragoste o mare parte din rational este inlocuita de sentiment, nu stai sa faci calcule: "acum trebuie s-o mangai pe nu stiu unde timp de 10 ...
Re: Re: Re: Re: sex anal din 13 iul 2004 12:59 de ExoticDream
:D:lol::D:lol::D:lol::D
Bai, da' esti.....culmea! Comunist e partidul tau ala care e in cadere libera! Vezi daca n-ai rabdare sa gandesti...neuronul ala mic nu mai face fatza! Povata de mai sus este intre ghilimele (stii tu...de la ...
Re: Re: Re: care e virsta potrivita????? din 13 iul 2004 12:53 de ExoticDream
Daca "iti merge si te descurci" se traduce prin "te apuci de afaceri oneroase, inseli pe unul si pe altul sau te bagi in politica", prefer sa imi caut un loc de munca bun, conform pregatirii pe care o sa o am la ora aia. Daca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 13 iul 2004 12:51 de Infector
Bene, cum zici tu , pana una-alta apuca-te sa strangi banii la ciorap ca tre sa ma platesti bine sa-mi bag .... in tine :D:D:D
Re: Re: care e virsta potrivita????? din 13 iul 2004 12:48 de Infector
Permite-mi sa te contrazic in legatura cu afirmatia : " unii vor sa-si faca intai un rost (dar asta se cam rezolva pe la 25-26 de ani si pt cei care termina o facultate) "
Te asigur ca nu se rezolva asa usor si cunosc zeci de persoane ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 13 iul 2004 12:48 de ExoticDream
"Stiti ce? Ar fi mai frumos sa va rezumati la a da sfaturi daca puteti decat sa postati tot felul de afirmatii rautacioase.
Fiecare om are o anumita sensibilitate, emotivitate..." (by Guess who!!!)
Astept sa inveti ce-i aia S E X ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Altceva decat sex!:)) din 13 iul 2004 12:43 de Infector
Moama m-ai spart la faza asta.Da , te cred pe cuvant , daca spui tu
Re: care e virsta potrivita????? din 13 iul 2004 12:42 de ExoticDream
1.Nu exista neaparat o varsta anume pt casatorie, o faci cand ai gasit persoana potrivita, acel alter-ego langa care simti ca vrei sa-ti traiesti tot restul vietii. Daca trebuie sa dau niste cifre totusi....as zice undeva in jurul varstei de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: se din 13 iul 2004 12:41 de Infector
La SEX ba' nu te-ai prins? Chiar tre sa iti spun pe litere? S E X , F H U T A I , C A R D E A L A .. etc etc etc. Bai da grea de cap mai esti!
Daca tot iti dai cu parerea despre mine si capacitatile mele hai sa te iau o tura si apoi iti dau voie ...
Re: Re: Re: sex anal din 13 iul 2004 12:39 de Infector
Lol!Da cine te-a pus pe tine sefa de partid aici sa ne spui tu noua ce si cum sa scriem.Scriem ce vrem , cum vrem , cand vrem si daca vrem comunisto!Ca stergea un nea' gamalie dupa asta e partea 2 dar cu "ingradirea" tot o luati in ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex or din 13 iul 2004 12:36 de ExoticDream
Pacat ca nu stii sah....la ce altceva m-ai putea provoca?
Re: Where did your heart go ? din 13 iul 2004 12:34 de ExoticDream
Perioada de asteptare se datoreaza in general unei probleme aparute in cuplu. Unul din parteneri (sau amandoi) simt nevoia sa lase lucrurile sa se aseze un pic inainte de a lua o decizie care ii priveste pe amandoi. Daca in cuplu a existat o ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex oral din 13 iul 2004 12:32 de Infector
Hai sa te fac o partida daca tot esti tare-n gura!
Mai vb dupa ..
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex oral din 13 iul 2004 12:17 de ExoticDream
:ninja:Si tu la fel!:ninja:
"Stiti ce? Ar fi mai frumos sa va rezumati la a da sfaturi daca puteti decat sa postati tot felul de afirmatii rautacioase.
Fiecare om are o anumita sensibilitate, emotivitate..." (by Guess who!!!)
Re: Re: sex anal din 13 iul 2004 12:08 de ExoticDream
Fiecare om are o anumita sensibilitate, emotivitate ..." (Guess who!!! )
Pagina 3286 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
50 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |