Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Where did your heart go ? din 13 iul 2004 20:40 de dualis
Bravo.. pe cine sa felicit pt. maturitatea de care dai dovada...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 13 iul 2004 17:49 de ExoticDream
:ninja:Nu mai raspund la provocari.:ninja:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 13 iul 2004 17:47 de Infector
Bai deci am convenit ca ne ignoram da? Pai atunci nu-ti mai da cu paprerea despre mine si "psihicul" meu.Nici nu esti specializata in asa ceva si nici draq nu te crede in ce spui acolo asa ca lasa-ma-n treaba mea aici si tu vezi de ...
Re: Re: Cand te vindeci de iubire? din 13 iul 2004 17:45 de Serendipity
As putea f simplu sa ma indragostesc de tine... :heart:
Re: Cand te vindeci de iubire? din 13 iul 2004 17:41 de FireSoul
Te-ai gandit ca poate nici nu trebuie sa-l uiti? Daca zici ca-l iubesti, de ce nu lupti pt el? De ce nu mai dai o sansa iubirii voastre?
Nimic nu e imposibil...
Re: Re: Re: Cand te vindeci de iubire? din 13 iul 2004 17:36 de ExoticDream
Ai dreptate, o sa mai relaxez conditiile! Tot timpul e paleativul...., desi uneori, daca iubirea e ciudat de puternica, absenta celui drag te poate face sa-l doresti si mai mult! Am intalnit cazuri!!!
Re: Re: Cand te vindeci de iubire? din 13 iul 2004 17:28 de sabba
Bai, draga! Da-i o sansa!
Va indeplini toate conditiile puse de tine probabil in ani de zile!
Nu poti trece peste o relatie de genul asta ca si cum ai sterge cu buretele!
Cu timpul te obisnuiesti cu ideea, se mai dilueaza din trairi, dar ...
Re: Cand te vindeci de iubire? din 13 iul 2004 17:14 de ExoticDream
Nu exista retete pt uitare, crede-ma! Daca impacarea nu mai este posibila (si doar tu stii asta), atunci incearca sa fii tare, nu-l cauta! Stiu ca vrei sa-i auzi vocea, sa-l simti aproape, dar vocea lui iti va trezi amintiri din vremuri fericite, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 13 iul 2004 16:28 de ExoticDream
Ai dreptate. Am incercat din rasputeri sa-l aduc pe calea cea dreapta, m-am straduit mai mult decat era cazul, la un moment dat am crezut ca am reusit, dar probabil m-a pacalit si pe mine ca pe atatia altii, raul e adanc intiparit in el insusi si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 13 iul 2004 16:26 de Infector
Hai ma mai lasa-ma cu prietena ta si cu saracia care va macina p'amandoua. Sa ne ignoram ....Cel mai bine! Tu sa-ti vezi de treaba ta acolo , eu de combinatiile mele aici , nu ma mai stresezi cu aiurelile tale , nu te mai iau la misto.Tu cu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 13 iul 2004 16:13 de ursu
Parca era vorba ca il ignori . Este evident ca voi doi nu o sa ajungeti la nici un fel de intelegere . Tu nu o sa il aduci pe Infector pe calea dreapta iar el nu o sa te asculte niciodata . Asa ca lasa-l in pace cu janta lui de 17" sa calce ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: dry-hugging din 13 iul 2004 16:10 de ExoticDream
Maaaaai....pai daca cineva se poate numi nu pervers, ci super ultra maxi extra PERVERS, apoi tu esti singurul cu siguranta!!! Ce ai facut tu se incadreaza perfect in definitia asta! Vezi in DEX daca se intampla sa confunzi termenul....
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 13 iul 2004 16:07 de ExoticDream
:ninja:Acesta este un post care depaseste orice limita a mitocaniei.:ninja:
Nu mi-am imaginat ca poti ajunge atat de jos incat sa-ti insulti fosta prietena in public intr-un limbaj care ar lasa-o cu gura cascata pe maica-ta care face atata caz ...
Re: Re: Re: Re: Re: care e virsta potrivita????? din 13 iul 2004 16:01 de Infector
Cine stie cunoaste!
MmmmmmMMMMmmmm :p (acum scot limba ta tine urato)
Re: Where did your heart go ? din 13 iul 2004 15:59 de sabba
Iti dai seama ca este aproape imposibil de spus!
Sunt milioane de factori care genereaza milioane de situatii, rezultand milioane de variante!
Re: Re: cit de mult trebuie sa tina preludiul!!dar din 13 iul 2004 15:58 de horatiu68
bravo!!!!!10 cu steluta!
sper sa ai parte de un baiat care sa te iubeasca
ca la carte!!!!am ramas
surprins !nu face dragoste cu cine nu te merita,caci o sa ai deceptii.......succes!!!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 13 iul 2004 15:55 de Infector
Ohooo , asta e varinata " Monika haladita" , api fetele mele sa mai veniti sa vedeti cam pe unde am ajuns si cam pe unde ma'nvart si in ce si cu cine.Si nu-i vina mea ca sunteti niste saracii asa ca mai scutiti-ma cu asta : vai daca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: dry-hugging din 13 iul 2004 15:54 de ExoticDream
Nu s-a prins ca nu era tocmai de lauda remarca despre revenit!!!:D:D:D
Re: Re: Re: Re: care e virsta potrivita????? din 13 iul 2004 15:51 de ExoticDream
Da, mai, chiar n-ai inteles! A gasit-o de-acuma, dar o tine in stand-by pana se distreaza el cu alte n-spe sute de alte femei ca sa-si faca cheful de aventuri si daca la 28 de ani cea tinuta la pastrare n-a murit de suparare si plictiseala poate ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: am proble din 13 iul 2004 15:50 de FireSoul
"Luati tarnaopu', luati picamaru' shi dati, dati...":lol:
Faza e ca, daca omu' are o tar' de bun simt, isi vede greselile shi are grija sa nu le repete. Daca nu le vede sau daca le ignora, obtine 1 buc. gradina cu flori printre ...
Pagina 3284 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
39 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |