Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: care e virsta potr din 14 iul 2004 17:04 de FireSoul
ExoticDream a spus: "Nu mai raspund la provocari"
ExoticDream, you'll never stop?
No offence, da' m-ai disperat!!!
Nu am nimic cu tine, nu am yo treaba cu ce e intre tine shi Infector, da' mai dati-o-n @$#%^ mea de treaba! Nu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum va debarasati din 14 iul 2004 17:01 de dizzy
hai draga mai scuteste-ma de filozofeala ta! cine betivanu'? ce betivan draguta,eu nu merg prin carciumi draga ,ce-ai ai baut prea mult,betivanu' asta kr-l crezi u merge prin locuri selecte si hai k nici nu vreau sa ma explik
fapt real: ati ...
Re: Re: Re: Re: Re: cit de mult trebuie sa tina pr din 14 iul 2004 16:43 de ExoticDream
Multumesc pt sfat, dar am consultat deja Oracolul din Delfi si acolo am aflat ca Iisus este intr-adevar idealul de dragoste, cinste si bunatate, dar El ramane acolo sus sa ne calauzeasca pe toti si ca sa nu-l monopolizez s-a gandit sa creeze ...
Re: Re: Re: Re: cit de mult trebuie sa tina prelud din 14 iul 2004 16:33 de Infector
Felicia, nu mai cauta caci cel pe care-l cauti in cale ti-a iesit.S-a nascut acum doua mii de ani iar numele lui este Iisus.El nu o sa te minta si nu o sa te dezamageasca niciodata, iar la dragoste cu dragoste si bunatate iti va raspunde.Mergi la ...
Re: Re: cit de mult trebuie sa tina preludiul!!dar din 14 iul 2004 16:33 de ExoticDream
Poate la primele dati in care cei doi fac dragoste exista acea timiditate de inceput cand nici unul nu stie precis ce-i place partenerului, dar mai apoi COMUNICAREA este de baza, directa, fara reticente!
Re: cit de mult trebuie sa tina preludiul!!dar pos din 14 iul 2004 16:29 de FireSoul
Preludiul shi postludiul tre' sa tina exact atat cat simtiti nevoia... e adevarat ca, de obicei, unul din parteneri se exciat mai repede, altul mai greu-caz in care preludiul se adapteaza dupa nevoile ambilor parteneri.
Postluidul poa' sa tina ...
Re: Re: Re: cit de mult trebuie sa tina preludiul! din 14 iul 2004 16:02 de ExoticDream
Poate acum vreo 20-25 de ani s-o fi nascut pe undeva prin lumea asta mare si un baiat cum imi doresc eu, care sa nu ma deceptioneze asa cum patesc multe fete astazi! Mi-a mai ramas extrem de putina incredere in baieti, s-au specializat in arta ...
Re: Re: Fetele cuminti : chiar exista ? din 14 iul 2004 15:53 de ExoticDream
Te-ai convins ca fete bune nu prea gasesti la orice pas, asa ca nu lasa aceasta sansa sa treaca pe langa tine, ai suferit destul din cauza cui nu te-a meritat. Spui ca daca te grabesti, risti sa fie o greseala, dar a-i dezvalui deschis intentia ...
Re: Re: Re: Re: Re: cum va debarasati din 14 iul 2004 15:45 de ExoticDream
Care "noi"? Tu si betivanul? Da, ai dreptate, asta e zona barbatilor adevarati care isi traiesc din plin viata umbland noaptea prin carciumi, profitand la maximum de aromele bahice si agatand puicutze pt o noapte, ai aterizat in zona ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cand te vindeci de iub din 14 iul 2004 15:40 de ExoticDream
Un om care plange ti se pare amuzant? Un om parasit iti provoaca rasul? Un om disperat te face sa zambesti? Da...cred ca as prefera sa plangi, e mai...omenesc. A plange nu este neaparat un semn de slabiciune, nici chiar in cazul barbatilor.
Re: Re: Re: Re: cum va debarasati din 14 iul 2004 15:40 de Infector
Fato iar deviezi!Postul este despre replici de dat papucii dupa o noapate cu o tipa nu despre betivi "in actiune".Si nu ne intereseaza ca tie iti provoaca greata, i don't give a fuck si nu-i asta faza aici , pe noi ne intereseaza exact ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cand te vindeci de iubire? din 14 iul 2004 15:31 de Infector
Da!Daca e amuzant de ce nu?Ce vrei...sa plang?
Re: Re: Re: Re: Where did your heart go ? din 14 iul 2004 15:30 de Infector
Bai incetati ca e naspa cearta asta :) N-aveti stil :p
Re: Re: Re: Where did your heart go ? din 14 iul 2004 15:29 de FireSoul
Daca vorbeam despre mine, imi dadeam un PM.
Re: Re: cum va debarasati din 14 iul 2004 15:28 de Infector
Bai nu ati observat un amanunt important! - TIPA E NASOALA RAU!
Si oricum incercati sa fiti mai finuti asa nu tarani cu te-am ars acum frige-o d'aici!Nu-i frumos ce draq, stricati reputatia.
Re: cum va debarasati din 14 iul 2004 15:26 de FireSoul
:lol: De ce sa scapi? Mai trage-ti-o o data cu ea!
Daca ati facut sex anal,zi-i ca esti homo shi ai confundat-o cu un tip
Else, zi-i ca ai o religie mai ciudata, ca vrei sa ai 15 neveste...
Re: Re: masturbarea la &^_^& din 14 iul 2004 15:23 de ExoticDream
Nu stiu daca fetele se maturizeaza sexual mai repede decat baietii, dar aproape sigur (no offense!) ele se maturizeaza psihic mai devreme si acesta este motivul pt care nu gasesc parteneri de varsta lor. De ce e nevoie de psihic cand sexul e o ...
Re: cum va debarasati din 14 iul 2004 15:16 de ExoticDream
Inseamna ca esti pasare de noapte cam aburita/ametita, iti plac distractiile ieftine si mai mult ca sigur ai agatat o femela la fel de ieftina (ce femeie cumsecade ar accepta one night stand cu un barbat beat?!?), caz in care nu vad de ce ti-ai ...
Re: Re: Re: Re: totul se plateste!!!!! din 14 iul 2004 15:11 de ExoticDream
Inchiriatul singur = (un fel de) prostitutie (pt ca inseamna prestare de sex pe bani) sau infidelitate+prostitutie (daca esti deja intr-o relatie).
Re: cum va debarasati din 14 iul 2004 15:11 de Infector
Daca sunt acasa la ea , sau oriunde dar NU la mine :
-'Neata iubire!Credeam ca nu ma mai trezesc azi dupa meciul de aseara (acum vine/bagi un pupic mic).Mai leneveste putinel pisoy pana cobor sa-mi iau niste tigari ca am ramas fara si mor dupa ...
Pagina 3282 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
42 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |