Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fetele din 19 iul 2004 20:47 de sabba
vai de capul meu, parca ma uit la telenovele!
Bai, ati inebunit?
Fete cu sufletul sfasiat de tigrii, baieti traumatizati de comportamentul unor fete rele!
Baiiiii, vorbeam de sex!
Ce-s cu povestile astea lesinate?:D:D:D
Re: Re: Re: For Infector din 19 iul 2004 17:36 de Infector
Bah ..deci ..exista un abonament.Daca pentru mine e prea mare banda si am chef sa mai dau net la inca 5 sau 10 insi e problema mea. Abonamentul e platit , nu-s restante , nu se fura net ... care-i problema?
S-a gasit o mucoasa sa-mi spuna mie ce ...
Re: Re: Re: Re: " Amintirile ma 'cHiNuieSc' & din 19 iul 2004 12:59 de ExoticDream
Nu te grabi sa tragi concluzii dure! Optiunea de cautare functioneaza doar daca te-ai logat, mai demult am testat-o si era OK, dar astazi se incapataneaza sa-mi dea mesajul:
As.Ro PHP Engine:
Fatal error: Maximum execution time of 5 seconds ...
Re: Amurgul gandurilor din 19 iul 2004 12:23 de ExoticDream
Si eu am citit intamplator textul ala si nici mie nu mi se potriveste, in schimb se "muleaza" ff bine pe problema discutata ceva mai sus si pe care am remarcat-o si la alte cupluri: tocmai atunci cand fata se zbate si are nevoie de ...
Re: re: din 19 iul 2004 12:14 de ExoticDream
E bine ca i-ai aratat iubitei tale ceea ce s-a scris pe forum, sper ca nu s-a suparat ca ai expus problema voastra aici si a inteles ca scopul tau era de a cere pareri vis-a-vis de situatia delicata in care va aflati. Daca iti reproseaza tipul ...
Re: din 19 iul 2004 09:35 de Mirelus
Treci mai departe ! Nu te merita, daca din tot ce s-a intimplat, daca ce ai facut tu, nu a fost suficient sa-i demonstreze dragostea pe care i-o porti, daca se agata in amanunte de genul celor de mai sus e clar ca nu iti impartaseste aceeasi ...
Ajutooooooorrrr din 18 iul 2004 21:49 de dualis
Nici eu nu sunt de acord ca ea sa se indoape cu anticonceptionale.
E mai comod fara prezervativ, intr-adevar, insa pt. inceput cred ca folosirea acestuia e cea mai buna alegere. Iar erectia aia care se pierde.. cred ca e normala daca esti la ...
Amurgul gandurilor din 18 iul 2004 20:56 de dualis
Ciudata-i dragostea asta.. daca a tine pe cineva langa tine presupune un comportament cat mai urat, lipsa de respect, reguli care se aplica arbitrar in functie de cum ne convine, iar a instraina pe cineva prin dragoste neconditionata, prin dragostea ...
Re: Re: Re: Ajutooooooorrrr din 18 iul 2004 19:13 de nemesis
Ceea ce spui tu este datorat perceptiei pe care o ai asupra prezervativului... Nu prea ai incredere in erectia ta!
Nu stiu daca anticonceptionalele sunt o solutie buna - pentru mine nu ar fi o solutie sa-mi pun logodnica sa bage ...
Re: Re: Re: Tester reply din 18 iul 2004 17:23 de Wizard20
Daca ma gandesc bine ...Ip-ul il poate schimba oricand vrea muschiul lui ...deci faza cu Ip-ul cam cade!
Re: Re: For Infector din 18 iul 2004 17:05 de ExoticDream
Netul ala 24/24 cu 200000 lei/luna nu e tocmai legal, nu-i asa? Cat despre moderator, el nu face "ce vrea muschii lui" sau ai altcuiva chiar daca s-a nascut cu mir in frunte, exista un regulament, remember?
Ce-ar fi sa nu va mai ...
Re: Ajutooooooorrrr din 18 iul 2004 16:20 de FireSoul
Un remediu ar fi sa-ti pui prietena sa ia anticonceptionale... Daca nu-ti place cu prezervativ, nu te poate ajuta nimeni...Singura cale ar fi sa te obisnuiesti cu el...Acasa, singur, sa exersezi...stii la ce ma refer, dar nush cat de buna solutie ...
Re: Re: Re: Re: Fetele cuminti : chiar exista ? din 18 iul 2004 16:10 de ExoticDream
Ai mare grija de iubirea voastra, mai rar te intalnesti cu asa ceva. In general fiecare din noi cauta sa aiba langa sufletul sau o persoana care ii seamana in multe privinte....fata buna, baiat bun....Exista un proverb african cam asa: ...
Re: For Infector din 18 iul 2004 13:15 de Infector
Ba Azorica , nici nu ma deranjez sa citesc ce ai aberat acolo. Esentialul e ca tu dai cate 10.000 la i-cafe la 3 zile :) iar eu am net 24/24, asa ca nu ma face al draq ca te fac sa stergi pana iti cade mana!Si oricum mai e o faza ...eu ca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 18 iul 2004 13:12 de Infector
Bah.... in public?Ahhhh ...imi strici imaginea! ;)
Si nu exista decat un singur moderator ...Azorica. Care oricum face numai ce-i spun eu , e foarte credincios si ascultator. Daca zic STERGE sterge , daca zis CENZUREAZA cenzureaza .... asa ...
Re: " Amintirile ma 'cHiNuieSc' " din 18 iul 2004 12:18 de copilita
de mai mult de un an, caut optiunea aia "cauta"...
...concluzii...
1.is io tampita
sau
2. tre' sa scoateti voi porunca asta
sau
3.tre' sa bagati optiunea asta
:rolleyes:
Re: Mi'e frica de erectie... din 18 iul 2004 07:28 de CriCri
E posibil sa ai un fel de boala venerica care nu da si alte simptome.
Daca mirosul e nashpa e sigur tricomonas, gardinella vaginalis, etc.
Daca nu are miros poate fi micoplasma,etc. Du-te la dooctor. Uneori doctorul poate sa-ti spuna ca nu ai ...
Re: raspuns din 18 iul 2004 07:16 de CriCri
Am mai multe prietene care s-au plans ca au candidoza vaginala inca de cand erau copii. Se pare ca se transmite de la parinti, etc.
Am inteles ca tratamentul este de lunga durata si se iau pastile si pe cale orala si intravaginal, altfel poate ...
raspuns din 18 iul 2004 00:55 de csaba
" Amintirile ma 'cHiNuieSc' " din 18 iul 2004 00:18 de nemesis
Acesta este un subiect de "aducere aminte"!
Pentru cine?
Pentru cei care nu au accesat niciodata primul subiect din lista forumului, sau pentru cei care "i-au uitat continutul", iata ad literam cele 8 porunci:
1. NU SCRIETI ...
Pagina 3277 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
10 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |