Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: rh negativ din 23 iul 2004 14:30 de iuliana
Buna! iar daca asi fi insarcinata .... problema este ca am rh negativ.Voi ca stiti despre chestia asta? Pupici.Iulia:rolleyes:
Re: din 22 iul 2004 18:24 de oana
ai facut sex neprotejat,ai incercat sa te protejezi si n-a mers? da-ne si noua te rog mai multe data....sa inteleg ca u deja te gandesti ca este sarcina...desi ai fost pe 16 la control si a zis"ca nu crede" ca este sarcina? eu te ...
din 22 iul 2004 16:33 de iuliana
Buna! Am si eu o problema si astept si eu de la voi niste sfaturi.Ultimul cicul l-am avut pe data 6 iunie si pana acum numic si suntem in 22 iulie. Intre timp am facut 2 teste de sarcina unul pe 12 iulie si unul pe 16 iulie si este negativ iar tot ...
Re: Completare din 22 iul 2004 15:19 de FireSoul
Cu asta sunt deacord... + ca yo am "talentul" de a face exact invers fata de majoritate (exceptie unele cazuri)...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 22 iul 2004 15:11 de FireSoul
:x:x:x
Mdea...toti barbatii ie neshte porci shi toate femeile sunt curve. Ca barbatii sunt idioti shi femeile, saracele, nu gresesc cu nimic niciodata.
Sfatul meu ar fi ca lumea sa-si mai scoata putin capetele din gaurile in care le-a bagat ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din no din 22 iul 2004 14:34 de ursu
Cu alte cuvinte iubesti pe cineva care nu mai exista (fosta personalitate a "iubitului" ). Trebuie sa pui piciorul in prag de prima data .
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din nou fo din 22 iul 2004 14:30 de ExoticDream
Mai exista si posibilitatea ca omul de care te-ai indragostit sa se schimbe pe parcurs...in rau, iar tu sa-l ierti iar si iar, sperand ca se va corecta. Ce te faci daca iubirea ta nu moare chiar atunci cand celalalt nu-si mai revine?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din nou fo din 22 iul 2004 14:28 de ExoticDream
Uneori ti se pare ca il cunosti pe cel langa care ai stat o viata si constati ca nu e asa. Voiam sa zic ca unii oamenii au un dar grozav al disimularii...mai ceva ca Moromete....te pot amagi si dupa ce te-au cucerit....e prea tarziu....deja ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din nou fosta. din 22 iul 2004 14:24 de ursu
Eu cred ca daca primele intalniri nu sunt la film unde stati muti sau la o discoteca unde nu se intelege ce zice celalat , poti afla destule . Daca este si o conversatie antrenanta , crede-ma ca poti afla enorm de multe desre partenerul de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din nou fosta...inca o din 22 iul 2004 14:18 de dualis
Cea cu lacrimi de crocodil nu face parte din Marea Poveste, desi eu am vrut s-o fac mare... Iar Marea Poveste e mare si la propriu, ti-ar trebui cateva saptamani s-o citesti. Nu mi-ai spus nimic despre Teddy. :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din nou fosta...in din 22 iul 2004 14:18 de ExoticDream
Cam asa e, dar nu intotdeauna reusim sa aplicam in practica teoria.... Nu suntem doar noi de vina, se intampla sa nu-l cunosti prea bine pe celalalt, uneori vezi in el calitati pe care nu le are, dar nu-l poti pune la microscop si analiza inainte ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din nou fosta...inca o din 22 iul 2004 14:15 de ursu
Stiu ca socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ , dar macar un pic de ratiune trebuie intr-o relatie . Daca mizam numai si numai de pe sentimente ... s-ar putea sa "plangem" mai incolo .
Re: Re: Re: Re: Re: Re: din nou fosta...inca o int din 22 iul 2004 14:09 de dualis
Probabil ai dreptate, insa mie nu-mi place cand aud de trepte, pasi, calcule, ratiuni.
wanted :) din 22 iul 2004 14:03 de dualis
:) Cred ca l-am vazut si eu pe baiatul asta :) avea si o scobitoare in gura, de el zici ? :):)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: din nou fosta...inca o int din 22 iul 2004 14:00 de ExoticDream
Lacrimi la comanda...prefacatorie...da, am vazut si le consider adevarate crime pt ca nu suntem niste mici Dumnezei inzestrati cu darul de a schimba destine dupa bunul nostru plac. Nu e nevoie de dovezi ale durerii, cel mai frumos ar fi ca aceste ...
Completare din 22 iul 2004 13:49 de dualis
Si daca majoritatea crede ca a creste/maturiza inseamna a uita sa glumesti, sa razi, sa te joci, sa profiti de aceste bucurii esentiale etc., asta nu inseamna ca ea (majoritatea) are musai dreptate.
Inclin sa cred ca de obicei majoritatea se ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 22 iul 2004 13:47 de ExoticDream
Baiatul bazat este, in acceptiunea "moderna", acel personaj de sex masculin care are mare grija la aspectul exterior (ca doar ala conteaza, nu?), toala de zi e treningul, dar de firma ca altfel se face de ras in lume, in picioare ...
Re: Re: Re: Re: Re: din nou fosta...inca o intreba din 22 iul 2004 13:43 de ursu
Nu cred ca raportul este chiar 1:7 . Inceperea unei relatii este ca si condusul : cand vrei sa intrii intr-o intersectie , te asiguri si dupa aia treci . Succesiunea unei relatii este dupa parerea mea : cunoscuti -> amici -> prieteni -> ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: fosta relatie din 22 iul 2004 13:19 de ExoticDream
Exista, intr-adevar, am incercat si eu candva sa dedic o melodie cuiva, dar n-am avut spor decat dupa ce am inclus in text si o dedicatie pt un tip la moda pe postul ala, Serbanel Huidu, simpatic baiatul, dar eu voiam melodia doar pt cineva ...
Re: este important SEX-ul? din 22 iul 2004 13:18 de dualis
Nu-i neg importanta, insa iubirea nu sta fix (numai) acolo. N-as inceta sa-mi iubesc partenera daca ar suferi un accident si dragostea fizica nu ar mai fi posibila, nu as parasi-o, sunt sigur de asta.
Pagina 3274 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
44 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |