Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: preludiu e,daca exista iubire? din 18 aug 2004 17:42 de YLoveCamelia
nu te vei lasa. nu stiu cata personalitate si putere de a o exercita ai dar ma indoiesc ca principiile tale o sa te dea de gol in astfel de ipostaza:)
Re: din 18 aug 2004 17:29 de on
fa un test de sarcina. poate ai mai mult noroc decat mine. ceva adrese de cabinete cu preturi mai de studenti asa? cu toate ca nu stiu daca mai e cazul, abia am absolvit
Re: SEX NEPROTEJAT. din 18 aug 2004 16:52 de Sfatos
Dupa mintea ta, ce crezi? Ai sanse mai mari de 95% sa ramai insarcinata daca nu ai folosit mijloace de contraceptie specifice (prezervativ, anticonceptionale, foite...). Spalarea vaginului nu ajuta iar urinarea este folclor. Fuga la farmacie si ...
Re: SEX NEPROTEJAT. din 18 aug 2004 16:46 de POPA ELENA
SEX NEPROTEJAT. din 18 aug 2004 16:44 de POPA ELENA
pai spune-mi pot ramane insarcinata chiar daca m-am spalat inauntru vajinului imediat dupa actul sexuar sau am urinat. te rog frumos sa-mi raspunzi.pot sau nu?):(
Re: Re: sexul in trei din 18 aug 2004 15:58 de horatiu68
da ,m-am gindit cu ea si inca o persoana de sex feminin!!!mai greu e realizarea practica!!!cred ca ma voi orienta spre 2 femei -extra conjugale,simt ca mor daca nu incerc!!!!curiozitatea a omorit pisica.....eu sper sa scap!
Re: din 18 aug 2004 15:35 de Bogdan
Ai pus degetul pe rana. Varianta "mea" este adevarata insa nu pot spune ca nu am si eu greselile mele. Mandria, lipsa de flexibilitate, timpul putin, absenta comunicarii sunt marile mele greseli in aceasta relatie (de vina poate fi si ...
Re: Gata, am ajuns si la finalul " povestii&q din 18 aug 2004 15:26 de ExoticDream
In clipa asta, lupta pe care o duci de unul singur de prea multa vreme trebuie sa inceteze. Incearca sa te obisnuiesti cu ideea ca nu te-a meritat...nu a stiut sa aprecieze si a pierdut un barbat cum putini mai exista astazi...un om care a ...
Re: Re: Re: Re: preludiu e,daca exista iubire? din 18 aug 2004 15:06 de ExoticDream
Chiar daca "n-am facut-o" inca, poate ca am fost si eu pe-aproape cateodata si stiu ce am simtit, nu ma pune la zid pt ca n-am pasit inca in lumea placerilor!
In primul rand, un barbat cu care vrei sa faci dragoste e normal sa te ...
Re: Re: Re: Re: preludiu e,daca exista iubire? din 18 aug 2004 14:46 de ExoticDream
Da' tu de ce bagi?!?!?(?)(?)(?)
Re: Probleme de cuplu din 18 aug 2004 14:42 de ExoticDream
Cu siguranta logodnica ta are si ea varianta ei privind motivele pt care o relatie frumoasa de 4 ani a inceput sa scartaie. Daca judecam conform variantei tale, as spune ca vina se situeaza undeva in partea ei pt ca, daca tu nu ai facut nimic ...
Re: Re: din 18 aug 2004 14:28 de Andreuca
Vezi? se duce deja lupa asta aparenta-esenta. Vb din proprie experienta la faza ..'lumea cand ne vede zice ce zice' ..dar in fond si la urma urmei doar singuri stim cum stau de fapt lucrurile. E adevarat ca fiecare etapa isi are 'varsta' ( ...
Re: Fetele . din 18 aug 2004 14:21 de Andreuca
Se vrea mult mai mult de atat. Mai corect.. nu se vrea ce zici tu. Daca te uiti numai la donshoarele de parada, pt care o ziua-si tipu..sigur..; u cam actually make a living out of it.
Asa ar incepe toata lumea cu liste de 'eu vreau asta si ...
Re: Conteaza imaginea din 18 aug 2004 14:08 de Andreuca
Ne afecteaza multe chestii, pe multe planuri. Ca-i tranzitie, ca-i de-acuma regula de 'every day living' .. mai putin conteaza asta decat consecintele. Pe de-o parte bine ar fi sa ne schimbam, daca am sti si in ce mod e mai bine. Cat despre o ...
Re: Re: Re: Re: Satisfactie totala! din 18 aug 2004 14:03 de Andreuca
Mie imi suna cam trist ce spui tu. Si nu ma iau de diferenta de varsta, bla blauri. In primu' rand.. sa faci dragoste cu cineva asa, pe fuga,numa' un vrea el sau se poate din nshpe motive:wacko:
Si dupa problema ta ca nu-l satisfaci...; nu-mi ...
Re: Re: Re: Re: Satisfactie totala! din 18 aug 2004 13:37 de horatiu68
imi pare rau ,sincer!atunci -trebuie sa faci tot ce-i omeneste-mingiieri,sex oral dar nu rapid,ci pe-ndelete si multe sarutari unde simti ca-i place lui-ma rog .-totul sa nu te patrunda ,apoi cind ii superultra excitat il lasi sa te penetreze,sigur ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 18 aug 2004 13:13 de ExoticDream
"Ranit"? "Lacrimi"? TU??? Cuvintele astea nu fac parte din vocabularul tau (decat ca sa impresionezi pustoaice fraiere care abia asteapta sa le plangi pe umar si alte parti anatomice!) , asa ca nu le mai folosi in gluma ca iti ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ir din 18 aug 2004 13:07 de ExoticDream
Vorba cuiva: nu cred ca intelegi!!! :D:D:D
Re: Re: Re: Conteaza imaginea din 18 aug 2004 13:04 de ExoticDream
Din DEX aflam urmatoarea definitie:
FILFIZON = Tanar cu pretentii de eleganta si cu preocupari neserioase
Pe cuvant de soim al patriei ca textul nu era cu subinteles, dar daca vrei o definitie LIVE poti sa te privesti in oglinda (fatza, ...
Re: Re: Re: Re: curbura penisului din 18 aug 2004 12:55 de ExoticDream
Si la limbutza e aceeasi poveste: conteaza a cui este!!! Daca e a colegului de banca (oricat de simpatic si sexos ar fi el), YUKKKKKKKKK...nici n-are ce cauta acolo....:x:x:x, daca insa e a baiatului care te iubeste si pe care il ...
Pagina 3246 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
41 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||