Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Fetele . din 19 aug 2004 18:25 de gramaticul
De acord. Nu trebuie sa facem discriminare intre sexe. Atitudinile de care faceam vorbire se gasesc la ambele sexe.
Re: Re: Re: Re: fete-prostituate, baieti=curvi din 19 aug 2004 18:03 de Ionel
Chiar acest lucru vroiam sa spun pe o alta pagina, cand vorbeam de consecintele evolutiei societatii asupra iubirii. Acest lucru era de neconceput acum 40-50 de ani (mai putin cu prostituate - adica curvele - care se "regulau" din ...
Re: Re: Re: Re: Fetele . din 19 aug 2004 17:51 de ExoticDream
Poate eu sunt ceva mai cu mot decat acele "prea multe femei"!!! Nu cred ca maine-poimaine o sa-mi schimb parerea dupa cum bate vantul! Si chiar daca eu am cerinte mai putine cand vine vb de barbatul ideal, asta nu inseamna ca as face ...
Re: Re: Re: Fetele . din 19 aug 2004 17:46 de Andreuca
'anagramata' .. deci..
:D:D:D:lol::lol::lol: si hahaha... hai ca u made my day. :x
poate agramata vroiai sa zici; poate, anagrama si anagramat or fi acelasi lucru la tine. .. domnu' ..gramaticul. (?!)
ma rog... hai.. ai grija de exprimarea ...
Re: SEX NEPROTEJAT. din 19 aug 2004 17:44 de Ionel
Scuza-ma, imi place sa dau sfaturi nu sa iau pe cineva la rost, chiar daca intrebarile sunt copilaresti. Dar aceasta intrebare este infantila (a nu se confunda cu copilareasca). Din ce lume vi fato? Cunosc fete cu putina scoala, dar care cunosc ...
Re: Re: Re: Fetele . din 19 aug 2004 17:25 de Gramaticul
Astea sunt parerile tale acum, ca nu esti in situatie reala, dar am avut ocazia sa constat atat eu, cat si unii cunoscuti (prieteni, colegi), ca prea multe femei se apropie cu cerintele de ceea ce spunea "Infector", sau de o parte din ...
Re: Re: Fetele . din 19 aug 2004 17:06 de gramaticul
Tare anagramata esti. Daca si in relatiile cu barbatii esti precum vorbesti, vai de capul tau (sau a lor?)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Conteaza imaginea din 19 aug 2004 16:38 de Ionel
Ma contrazici, deoarece nu m-ai inteles. Vinovatul? Eu, ca nu m-am putut face inteles. Nu m-am putu face inteles, deoarece necesita - pentru a fi inteles de toata lumea - de o descriere mai ampla, ce nu-si are locul aici. Problema este foarte ...
Re: Re: Re: Re: Re: Conteaza imaginea din 19 aug 2004 16:08 de ExoticDream
Te contrazic, intamplator stiu si eu cam cum stau lucrurile in America, de exemplu. E adevarat ca societatea avanseaza cu pasi uriasi, dar relatiile dintre oameni au un oarecare defazaj fata de schimbarile rapide. Daca la americani, canadieni sau ...
Re: Re: Re: Re: Conteaza imaginea din 19 aug 2004 15:54 de Ionel
Am pus in paranteza la ce fel de evolutie m-am referit. Dar repet, cu cat societatea evolueaza, rapiditatea desfasurarii activitatilor are o influienta negativa asupra activitatii sentimentale si afective. Cine a fost in America sau tarile din vest ...
Re: Eliminarile vaginale sunt grave? din 19 aug 2004 15:33 de barbye
Daca pana atunci nu ai avut...si ai avut dupa ce ai facut dragoste cu el....e c-am de rau.I-al de mana si mergeti amandoi la doctor....asta nu se rezolva simplu....vezi sa nu-ti fi dat el vre-o.....ciupercuta....(?):(
Re: Probleme de cuplu din 19 aug 2004 14:51 de CEL CE ESTE
Mai sa fie scartaie rau de tot si pana la urma creca se rupe:D:D.
In primul rand daca este vorba de bani e clar ca nu tinea la tine ci la bani sau poate cum ziceai tu ca era o fata care nu stia pe ce lume traieste,aici
asta este mare ...
Re: Re: Fetele . din 19 aug 2004 14:20 de ExoticDream
Mie nu-mi place un barbat pe post de sclav in casa, as face treaba cot la cot cu el, nu mi-ar placea sa stea tolanit pe canapea cu o bere in mana si ochii in TV in timp ce eu trudesc din greu la bucatarie! Armasar in pat poate deveni daca ne ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: preludiu e,daca exista iub din 19 aug 2004 13:59 de ExoticDream
Nu e nevoie sa explici, si in cazul meu dragostea si sexul sunt indisolubil legate, instinctul sexual nu se trezeste in absenta sentimentelor (cu alte cuvinte, daca as fi baiat, probabil nu as avea erectie daca fata de langa mine ar fi sexy, dar ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: preludiu e,daca exista iub din 19 aug 2004 13:50 de ExoticDream
Intrebarea mea ramane: tu de ce te bagi ca si tu tot virgin si bata esti!?! Tu de unde ai habar cum e intr-o relatie in care exista si sex?!? La vorbe te pricepi tu cel mai bine! Eu mi-am spus doar parerea despre cum mi-as dori eu sa fie ...
Re: Re: Re: fete-prostituate, baieti=curvi din 19 aug 2004 13:28 de ExoticDream
Ai dreptate, chiar daca esti baiat ai "simtit" f bine ce se intampla si cum percep fetele primul act sexual. Mi-ar placea ca si alti baieti sa gandeasca astfel....din pacate insa, pt multi fata cu care isi incep viata intima nu inseamna ...
Re: Re: Re: Conteaza imaginea din 19 aug 2004 13:09 de ExoticDream
Daca deprecierea iubirii ti se pare un pas in evolutia omenirii.....I have no further comment!!!
PS. Eu sunt un mormoloc amarat care traieste si munceste departe de societatea dezlantuita!!! Vai de capul meu de anacronica!!!:love::love:
Re: din 19 aug 2004 13:05 de Ileana
Mie din raspunsul dat, imi reiese un singur lucru, ce a zis a zis din rautate sa-ti faca rau, uita-te cum le-a scris, se vede ca sufera enorm, a vrut sa se razbune, si ti-a zis ce ti-a zis. Orgoliul ei a fost atins la maxim, depinde de ea daca o sa ...
Re: Re: Re: sexul in trei din 19 aug 2004 13:03 de ExoticDream
Are ceva daca in fanteziile mele tot iubitul meu este cel care ma "violeaza" tandru sau dur (cu masca pe fata, in camera mea sau in vreun gang intunecat), care e tipul bine, actorul sau fotomodelul cu care "o fac" sub lumina ...
Re: Re: din 19 aug 2004 12:55 de ExoticDream
Lipsa de comunicare poate crea probleme mari in orice cuplu. Nu trebuie sa-i ghicesti partenerului chiar toate gandurile, sentimnetele, reactiile, dar trebuie sa-i stii opinia cel putin in chestiile fundamentale. Nu ai avut experienta cu alte ...
Pagina 3244 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
84 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||