Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: preludiu e,daca ex

din 20 aug 2004 17:34 de ExoticDream

Cvadruplu lol si un dublu axel cu un surub si jumatate inainte grupat! Mie nu mi-ar face deloc placere, dar daca se intampla sa am un acces de delirium tremens si sa umblu de nebuna prin cartierele marginase ale orasului, cam ce anume dovezi SF ...

Re: Re: Re: Re: Re: sexul in trei

din 20 aug 2004 17:20 de ExoticDream

Acum ceva vreme stateam prost atat la teorie, cat si la practica. Intre timp am luat o mare teapa la practica (nu era chiar practica mea, dar....in fine) , asa ca am facut cursuri intensive si acum stau ff bine la...teorie! Pasul urmator este sa ...

Re: SEX NEPROTEJAT.

din 20 aug 2004 16:20 de ExoticDream

Eu am citit initial "CAPRA" in loc de "CARPA", bine ca m-am lamurit ca era un tricou...curat! Ce n-am inteles bine era intrebarea: adica ce sanse ar fi sa ramai insarcinata daca nu ai ramane?!? Pai in cazul asta...logica ...

Re: Prietenie sau iubire?

din 20 aug 2004 16:10 de ExoticDream

In primul rand te felicit pt ca ai reusit sa-ti revii intr-un timp record (parerea mea! ) dupa relatia nefericita pe care ai avut-o cu cealalta prietena a ta (poate ma inveti si pe mine cum sa fac! ) . In privinta acestei noi ...

Re: Probleme de cuplu

din 20 aug 2004 15:56 de Alinutzzza

relatia ta acum cu ea chiar E UN CIRC. daca tot ziceati ca va iubiti, ce legatura au banii cu schimbarea ei de atitudine? aici sigur nu e vorba de iubire.si a mai avut si nesimtirea sa gasesasca motive in "prestatia ta sexuala" dupa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: preludiu e,daca ex

din 20 aug 2004 15:43 de ExoticDream

Nu este acelasi lucru. Multi se masturbeaza tocmai pt ca nu li se pare normal sa faca sex cu un partener pt care nu simt nimic. Cand te "joci" cu tine insuti o faci fie ca sa-ti cunosti mai bine trupul si reactiile sexuale, fie ca sa te ...

Re: POMPA SUEDEZA

din 20 aug 2004 15:28 de FireSoul

Ce nu stii tu e ca postul ala a fost scris la shto! :D:D:D

Pompa suedeza

din 20 aug 2004 15:26 de Alinutzzza

era de mai demult un post in care se intreba ce-i aia o pompa suedeza. daca nu cumva s-a aflat, eu am aflat raspunsul POMPA SUEDEZA este un "instrument" cilindric din sticla sau material plastic inventat in anii '80 am impresia, in ...

din 20 aug 2004 15:16 de ExoticDream

SF-urile sunt doar in capul tau si vor ramane adanc ingropate acolo pt ca, poate doar dupa 5-6 Beck's-uri, cand sufrageria se va clatina cu tine si sexul ti se va parea iubire si invers, vei avea iluzia ca eu si iubitul meu te vom lasa sa asisti ...

din 20 aug 2004 15:07 de ExoticDream

Nu, la ora actuala nu am un prieten "stabil" ( "instabil" oricum nu mi-ar placea, detest genul "albinutza" ! ) , deocamdata sunt in "perioada de convalescenta" in urma unei relatii nefericite, dar stiu ca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: curbura penisu

din 20 aug 2004 14:19 de YLoveCamelia

haaa:o tttt ce vulgar:lol:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: curbura penisului

din 20 aug 2004 13:51 de ExoticDream

Si tu...oarecum la fel, clar? (?) Sa revenim (cu cuvinte de imprumut care strica din romantismul exprimarii): o voi avea in mine pe coana aceea doar daca intre mine si posesorul ei va exista iubire, iubire, iubire! ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Conteaza imaginea

din 20 aug 2004 13:44 de ExoticDream

Crezi ca felul "special" in care ma percepi tu nu ma lasa sa dorm in noptile cu luna plina? Iti faci iluzii daca te autosugestionezi cum ca vreodata vei avea forta sa iei decizii in tara asta, om fi ajuns noi vai de capul nostru, dar ...

Re: SEX NEPROTEJAT.

din 20 aug 2004 13:36 de nemesis

Si eu care credeam ca le-am vazut pe toate pe forumul asta... "CICLUL MEU AR TREBUI SA-I VINA PE LA INCEPUTUL LUI SEPTEMBRIE" Intrebarea nu este daca ai ramas sau nu insarcinata ci "CUI AR TREBUI sa-i vina CICLUL TAU" ??? ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Conteaza imaginea

din 20 aug 2004 13:28 de ExoticDream

Mi-ar placea sa continuam aceasta discutie, este deosebit de interesant subiectul si as vrea sa stiu mai mult. Evolutia societatii romanesti pe mine una sincer ma ingrozeste....Daca lucrurile continua in acelasi ritm, tare mi-e ca voi renunta la ...

Re: Re: Re: SEX NEPROTEJAT.

din 20 aug 2004 13:27 de nemesis

Era "in caz daca nu ai ramane"... :D:lol::D CU TOATE CA ILIZIBILA FORMULARE ESTE TOTUSI COMPREHENSIBILA! Sanse...? Putine! Stiu cupluri care folosesc doar asta ca metoda "contraceptiva" si nici unul nu a avut 'probleme'.

Re: Re: Re: Re:

din 20 aug 2004 13:21 de ExoticDream

Uite cine vorbesteeeeeeeee!!!!!!!!! Cine nu te cunoaste poate te si crede!!! Daca ti s-a decernat diploma de "Doctor honoris causa in prefacatorie si vrajeala", nu te da aici mare sustinator al adevarului, nu te prinde absolut deloc ...

Re: Re: SEX NEPROTEJAT.

din 20 aug 2004 13:20 de Andreuca

mai fata...hai sa nu mai discutam despre materialul tricou-carpa sau ce-o mai fi fost. la urma urmei tine de preferintele voastre, care banuiesc ca au fost discutate, analizate, bla bla..;si daca nu, pacat. nu stiu ce vrei tu sa-ti spunem noi. ...

Re: Re: Re:

din 20 aug 2004 13:16 de ExoticDream

Daca observi, multe din parerile mele si ale personajului la care faci referire converg (de data asta! ), singura diferenta este ca ca eu am sugerat sa se mai dea o sansa iubirii, avand in vedere durata relatiei, sentimentele frumoase care au ...

Re: Prietenie sau iubire?

din 20 aug 2004 13:04 de Andreuca

E destul de frumos si chiar simplu sa vezi cum evolueaza o relatie de prietenie intr-una de iubire. Si vb aia, se intampla destul de des. Totul e ca amandoi sa fie de acord si la un moment dat cineva tot trebuie sa sparga gheata. Daca vezi ca ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3242 din 3732
«   1 ... 3239   3240   3241   3242   3243   3244   3245 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare