Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Cum fac sa tin mai mult? din 21 aug 2004 17:49 de MamaOmida
si cand nu au timp de-al 2-lea numar? :P:P
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Eliminarile vaginale sunt din 21 aug 2004 16:16 de una
uite cine ma lauda!imi spuneam parerea draga sau numai u ai voie pe aici?chiar mi se par din topor raspunsurile tale...crede-ma!spun adevarul.......:x:x:blink:
Re: Re: Re: Cum fac sa tin mai mult? din 21 aug 2004 16:12 de FireSoul
Nu am zis ca o satisface din prima. Ideea e ca ea sa ajunga la orgasm...pana la urma. Shi din cate scrie el deduci ca fata e satisfacuta "cu varf shi indesat", chiar daca trebuie sa astepte "al 2-lea numar"
Re: Re: Re: Re: Re: Eliminarile vaginale sunt grav din 21 aug 2004 16:07 de FireSoul
Daca ai tulburari din cauza perioadei de pubertate shi asta iti cauzeaza crize de personalitate shi nevoia de a te baga singura in seama, intreaba-ne, ca subiectul asta nu a mai fost discutat
:D:D:D
Re: Re: Re: Re: Eliminarile vaginale sunt grave? din 21 aug 2004 16:05 de una
mai firesoul esti tare rea/rau...nu te pune nici dreaq sa rasp daka nu vrei...ce esti asa carpanos/carpanoasa...sunt unii care au intrebari asemanatoare dar in contexte diferite cu nuante diferite....ori vrei sa ajuti ori mai du-te si te-impusca! ...
Re: Re: moare la intrare din 21 aug 2004 15:43 de FireSoul
Prima experienta a ta a fost...nasoala. E posibil sa fi ramas cu ideea inconstienta ca tu nu ai stii sa produci placere, ca din cauza ta nu s-a simtit ea bine
Re: moare la intrare din 21 aug 2004 15:39 de silva
faza e ca prima femeie cu care "m-am culcat" s-a pus pe spate si a zis "gata" nu cred ca ma mangaiat putin si nici nu ma sarutatin alte locuri, decat pe buze...si la una ca ea nu cred ca ii se scula nici la unu mai experimentat... ...
Re: va rog ajutor din 21 aug 2004 14:08 de romeoX
mersi mult tuturor intradevar e mai bine sa te informezi inainte , dar ce pot sa fac daca asta a fost dorinta ei sa vie dezvirginata fara prezervativ , o sa astept 2 saptamani si o sa cumpar un test , mersi mult
Re: Re: Re: Eliminarile vaginale sunt grave? din 21 aug 2004 13:21 de FireSoul
Ar fi infinit mai frumos din partea lor daca ar cauta raspuns la intrebarile lor in subiectele deja discutate, fara a ne mai pune in situatia de a repeta aceleasi chestii de zeci de ori.
Re: va rog ajutor din 21 aug 2004 12:42 de FireSoul
Test de sarcina se gaseste la orice farmacie. Il poate cumpara oricine. Detalii despre interpretarea rezultatului nu stiu, dar scrie in prospect.
Testul de sarcina sa face dupa 2 sapt de la presupusa fecundare a ovulului(adiq tre' sa treaca 2 ...
Re: moare la intrare din 21 aug 2004 12:22 de FireSoul
De aia iti moare! De frica. Ar fi o problema daca nu ai avea erectie deloc. Din cate spui tu, problema e de ordin psihologic
Eshti complexat de aspectul tau fizic? Ti-e frica de faptul ca nu ai fi suficient de bun la pat?
Daca raspunsul e ...
Re: intrebare din 21 aug 2004 07:22 de MamaOmida
mda.. se pare ca intr-adevar.. broscutza mica casca gura mare.. :o
dupa cum spuneau si.. anteriorii.. daca cap este.. minte ce mai trebuie? sau mai bine spus il ai numai ca sa nu-ti ploua-n gat..
problema ta are raspuns pe aici.. numa ca.. ...
Re: intrebare din 21 aug 2004 02:45 de Ionel
Ai incercat sa faci sex sau ai facut sex? A ejaculat (cred ca cunosti ce inseamna) in tine sau nu?
Morala nu-ti mai fac, ca ti-au facut ceilalti. Daca vrei sa discutam mai concret, intra pe mesaje.
Re: Re: Re: chiar exista? din 21 aug 2004 02:22 de eveline
nu, nu gresesti ai dreptate.chestia e ca nu prea i-am spus ca nu am acest tip de orgasm caci dupa cum am precizat de celalalt(orgasm clit.) am parte..thanks God! daka nu-l aveam nici p-asta nu stiu cum as mai fi vazut lucrurile...:(
Re: Re: chiar exista? din 21 aug 2004 02:16 de eveline
din pacate pt mine n-am avut "bafta" nici in pozitia sugerata de tine....dar...speranta moare ultima la mine asa ca.....B)
Re: Re: Re: Re: Satisfactie totala! din 21 aug 2004 01:20 de Ionel
Fata tati, pune-l la regim. Nu mai face sex cu el pana nu aveti conditii bune. Tie frica sa nu te lase. La varsta ta nu trebuie.
Totusi zic: ai inceput sexul prea devreme.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Irecuperabil.... din 21 aug 2004 00:28 de Ionel
Levi se referea si la faptul ca el astepta cateva postari de ajutorare; ceea ce s-a intamplat mai putin. I-am urmarit postarile lui Levi inca de cand a intrat pe forum si i le-am apreciat.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Conteaza imaginea din 21 aug 2004 00:06 de Ionel
Ce sa zic eu care am cativa ani buni in plus fata de tine si am prins timpuri cand totul era foarete linistit, chiar prea linistit. Sa nu crezi ca numai societarea romaneasca evolueaza prost; dar daca intreaga omenire evolueaza prost, evolutia ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 20 aug 2004 23:45 de Ionel
Mai ):(baiatul a intrebat daca penisul mai creste dupa ce "executa" un act sexual, nu daca voi vreti sa o puneti: unu da :love: altul ba:x
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: curbura penisu din 20 aug 2004 23:40 de Ionel
Dupa cum am inteles (imi cer scuze daca gresesc) nu te-ai folosit inca de un penis real. Atunci de unde sti daca te-ar deranja unul curbat, daca nici cu unul drept nu sti cum e?
Pagina 3240 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
58 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||