Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: SEX ANAL

din 26 aug 2004 02:19 de giselle

da' pai din iubire am facut si eu asta si a apreciat 'nealui din canci! da 100%,da' nu ma lua cu invatatura...ca n-ai dreptate,eram concentrata si centrata pe ce scriam si n-am bagat de seama da' asta nu inseamna ca nu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sansa unei iubiri la 19-20

din 25 aug 2004 23:30 de Ionel

Nici atat nu intelegi? Cititul se invata la scoala nu pe site-ul sex. Nu ai nici un raspun credibil si te legi de modul cum scriu. Spunemi daca nu intelegi: ma cobor la nivelul tau de intelegere si repet pana intelegi. E grea aritmetica cu litere ...

Re: Re: Re: Re: prietenul imi spune ca sint prea &

din 25 aug 2004 23:24 de Ionel

Prostul nu-i prost destul daca nu-i si fudul. Ca faci parte din cei care vocabularul civilizat le este strain, ai dovedit-o de cand postezi pe forum. Eu zic sa stai cuminte: am actionat sa fi scos din postul de moderator, nu ma face sa continui ...

Re: Re: Re: Re: Sansa unei iubiri la 19-20 de ani

din 25 aug 2004 23:14 de Ionel

Ca in zicala cu prostia si fudulia. Sunt unul din cei care au purtat discutii cu initiatoarea subiectului pe care i-ai facut lingai. Tu ma cunosti pe mine? Eu ti-am citit postarile tale anterioare, multe din ele inafara subiectelor ...

Re: Re: Re: Sansa unei iubiri la 19-20 de ani

din 25 aug 2004 23:05 de Infector

1. Verifica si tu ce ai scris inainte sa postezi ...nu de alta dar te faci de cacao 2.Nu prea ma intereseaza parerea ta asa ca pastreaza-ti ideile pentru tine 3.Din moment ce nu ma cunosti ar fi frumos,bine si inteligent sa iti vezi de ...

Re: Re: Din lac in putz!

din 25 aug 2004 22:03 de MamaOmida

unii ie destepti..asta ie ionele.. daca nu ne injuram.. nu bagam si nu scoatem.. nu animam treaba aici.. asha o fi in mintea unora..

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Virginitatea masculina

din 25 aug 2004 21:38 de Ionel

Unele idei ale mele nu le-ai inteles in sensul lor. Vroiam sa-ti dau un exemplu: cand e vorba de barbati tu generalizezi: baietii sunt asa, baietii sunt pe dincolo. Vroiam sa spun ca daca doua persoane (sa nu mai zic fete) dintr-un oras sunt urate, ...

Re: Re: Sansa unei iubiri la 19-20 de ani

din 25 aug 2004 21:15 de Ionel

Tu insa nu, pentruca mirosi de la distanta a creier imputit. Daca as avea un asemenea cap as alerga pana l-as pierde.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Si ce-ar fii fost daca....

din 25 aug 2004 21:00 de Ionel

Oh, iara trebuie sa explic niste principii ale fizicii: contrariile se atrag. Serios vorbind, am vazut barbati si femei care, inainte de casatorie au umblat din floare-n floare (par in par), iar dupa casatorie au devenit foarte buni familisti. ...

Re: Re: Re: Re: Re: Cat de lung va este pestisoru?

din 25 aug 2004 20:33 de Infector

Si ce pana mea vrei sa fac daca sa rad n-am voie?Sa fac parastas la topicuri? :D Fac "ce vrea mushiul meu" ca sunt smecher.Da-ma afara daca poti! :D

Re: Re: Re: Re: Re: circumcizia

din 25 aug 2004 20:21 de VALENTIN

B)B)K O R E K T!!!;)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prima data pt baie

din 25 aug 2004 20:18 de Ionel

Vai de mine! Asta-mi mai trebuia. Doar daca cea de la spate era hermafrodita.:o

Re: Sansa unei iubiri la 19-20 de ani

din 25 aug 2004 20:17 de Infector

Vai ce subiect a'la "Stupize Stupize" sau "Din Dragoste Bre" Intrebarile astea sunt cu subinteles.Frustrari iesite la suprafata! Felicia Grigore zisa ExoticDream, ajunsa la aproape 20 de ani si macinata de gandul ca este ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 25 aug 2004 19:51 de Ionel

Iti respect modul de a fi, dar sa fim toleranti. Placerile fac parte din viata omului. De ce sa fiu acuzat ca-mi satisfac o placere cu o persoana care vrea acelasi lucru? Trebuie sa intelegem ca sunt persoane care prefera si un astfel de sex. Nu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prima data pt baieti!

din 25 aug 2004 19:21 de MamaOmida

viol.. da.. ti-a placut.. am mai vazut cazuri :):):) daca-ti mai aduci aminte.. acolo ierau doi.. daca la tine erau doua??

Re: Re: Re: Re: Re: Sansa unei iubiri la 19-20 de

din 25 aug 2004 17:48 de Ionel

Familia (parintii) pot avea un rol fast sau nefast in relatiile unui cuplu de dragoste. Unii parinti crerd ca o relatie trebuie sa depinda de bogatia partenerului, frumusetea lui, functia pe care o are etc. Consider un lucru nefast. A da sfaturi ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fete-prostitua

din 25 aug 2004 17:22 de Ionel

Dar tot dirijat cu timpul ajunge la creier. Daca se studiaza numai comportamentul, nevorbind de intreaga activitate psihica, a unui individ care nu a facut sex niciodata, vom vedea ca anormalitatea este caracterizarea. Si te rog sa nu ma crezi ...

Re: Re: Re: www.laurentiudumitru.ro

din 25 aug 2004 17:05 de Ionel

Exact la asta ma refeream. Desi biserica catolica era in urma celei catolice, in prezent este in urma cu o suta de ani. (Acum 100 de ani daca afla cineva ca te masturbezi, se spune ca esti posedat de satana si erai acoperit de oprobiul ...

Re: Re: Re: www.laurentiudumitru.ro

din 25 aug 2004 16:14 de Ionel

Domnul meu, nu te supara, am citit personal pe site-ul "www.ortodoxphotos.com/readings/masturbarea.shtml" indicat de un preot si in care expuneau inalte sau cuvioase fete bisericesti. Pacat ca acum nu am mai putut sa-l mai deschid, ca am ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Conteaza imaginea

din 25 aug 2004 15:21 de ExoticDream

Nu trebuie sa ma cuceresti pe mine!!!:) Ma bucur sa vad ca mai exista si baieti care gandesc astfel...si care au taria de caracter sa nu se schimbe, indiferent cat de mult ar incerca sa-i influenteze cei din jur! In ciuda aparentelor (adica a ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3231 din 3732
«   1 ... 3228   3229   3230   3231   3232   3233   3234 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare