Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

totusi

din 26 aug 2004 16:37 de unu speriat

asa maniac cum sunt ca baiat si stind matematica curbura imi micsoreaza penisu cu cativa milimetri si-ar trebui sa remediez asta :D ca asa am 15,7-15,8 (adik atat pare in linie dreapta) si dak masor in lungime 16,5 -16,6 deci se pierde mult ...

Re: Re: Re: cum sa fac sa rezist mai mult?

din 26 aug 2004 16:32 de Ionel

Un pahar de tuica, de regula coniac, inainte cu o jumatate de ora, la unii face bine. Oprirea miscarilor tale si mangaierilor ei cand simti ca se apropie ejacularea. Retragerea din ea inainte de a ejacula si apoi dupa aproximativ 1 minut sa ...

Re: Re: Re: Sex cu o prostituata

din 26 aug 2004 16:20 de Ionel

Nu am vazut ca subiectul este adus din luna martie. Mai, nu mai deranjati mortii! Nu stiu ce aveti: dati niste raspunsuri la intrebari puse cu multe luni in urma. Poate ca cel care l-a scris s-a si mutat din tara. Daca aveti ceva interesant pe ...

Re: Re: Sex cu o prostituata

din 26 aug 2004 16:16 de Ionel

Da, dar celei care ii dai o Cola, iti da satisfactii de valoarea ei. Sau esti din cele care oferi ceva de calitate pentru o Cola? Nu discutam aici de prietena, iubita, colega de viata etc. Cea care iti ofera placere pentru ca-i oferi o Cola, daca ...

Re: Re: refuzul partenerului...o problema ...

din 26 aug 2004 16:01 de Ionel

Mai, nu mai deranjati mortii! Nu stiu ce aveti: dati niste raspunsuri la intrebari puse cu multe luni in urma. Daca aveti ceva interesant pe subiectul respectiv, deschideti altul, daca nu cititi-le pe cele vechi si lasati-le sa doarma.

Re: Re: cum convingi fata sa faca sex anal?

din 26 aug 2004 15:54 de Ionel

Mai, nu mai deranjati mortii! Nu stiu ce aveti: dati niste raspunsuri la intrebari puse cu multe luni in urma. Poate ca cel care l-a scris s-a si mutat din tara. Daca aveti ceva interesant pe subiectul respectiv, deschideti altul, daca nu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SEX ANAL

din 26 aug 2004 15:48 de Ionel

Nu stiu altii cum sunt, dar eu cand scriu, chiar daca ma gandesc la fete si ma masturbez cu o mana, tot corect scriu cu cealalta. Depinde de deprinderile in ale scrisului. Nu spun ca nu mai gresesc cate o litera, o virgula, dar nu scriind ...

Re: cum convingi fata sa faca sex anal?

din 26 aug 2004 15:12 de no name

daca ea nu vrea nu cred ca o poti convinge.:p

Re: refuzul partenerului...o problema ...

din 26 aug 2004 15:09 de no name

ca ii provoaca stari depresive ca ea doreste sa fie la distanta foarte mare de el crede-ma asta nu e iubire daca nu are chef intr-o zi sa faca sex cu el asta e altceva dar daca ii provoaca stari depresive ....nu in nici un caz nu il iubeste poate ...

Re: Problema ciudata rau

din 26 aug 2004 15:03 de no name

nu e nimik ciudat se poate intampla oricui io zic ca ai fost emotionat sau ingrijorat daca te gandesti in alta parte daca te macina ceva brusc iti piere tot chefu parerea mea si sunt fata:p

Re: iubire

din 26 aug 2004 14:39 de no name

Pai nu ai zis daca revine in tara daca vorbiti la telefon sau prin mail daca il iubesti incearca sa iei legatura cu el si vezi el ce vrea sa nu iti para rau mai tarziu.S-ar putea sa regreti si daca el numai vrea o relatie cu tine ca sa il uiti te ...

Re: Re: prietena mea...

din 26 aug 2004 14:32 de no name

Esti dispus s-o auzi cum geme cand o face cu altu si tu sa privesti??? sau cum il mangaie sau poate face si sex oral cu el.Mai bine ai incerca altceva jucarii erotice roluri (stapana si sclavu) catuse altceva .Dar daca esti dispus s-o vezi cum face ...

Re: prietena mea...

din 26 aug 2004 14:26 de no name

:)

Cum sa nu intervina rutina

din 26 aug 2004 14:09 de no name

Mai ganditi-va si la viata de cuplu care de multe ori se strica din cauza rutinei.Asa ca fetelor fiti mai jucause si mai inventive tot ce e nou e bun inceracti pozitii noi stiti cum e vorba aia ..Barbatu vrea o fata sa fie doamna in societate si ...

Re: Re: Re: Sansa unei iubiri la 19-20 de ani

din 26 aug 2004 10:57 de MamaOmida

asha este el, iar faptul ca tu te agiti.. pe el il face sa se simta bine.. ca.. unii ie destepti..sau cel putin asa cred.

Re: Re: Sansa unei iubiri la 19-20 de ani

din 26 aug 2004 10:09 de Swann

E o marlanie ce ai facut, nu ai dreptul sa faci cunoscuta identitatea unui user de pe forumul asta. Cum ar fi daca si Exotic Dream ar spune: "Infector se numeste ****, este un complexat si un cretin; cui nu-i place de Infector poate sa se ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Din lac in putz!

din 26 aug 2004 07:23 de MamaOmida

ionele.. unii mai au si minte.. spre dedosebire de altii.. cel putin asa imi place sa cred... Oricum.. la ce te poti astepta? Daca nu este putin ironic.. nu rade de cineva.. nu-si baga de 2-3 ori.. nu se simte bine.. asta este.. asa a fost ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prima data pt

din 26 aug 2004 07:19 de MamaOmida

ups ionel.. am mai avut discutii pe tema asta.. si.. totusi vad la tine ushor ushor trasaturi.. de o alta nuanta :):):) :love:

Re: Sansa unei iubiri la 19-20 de ani

din 26 aug 2004 05:21 de xxxxx

Si raspunsul: Relatia are mari sanse sa reziste chiar si o viata daca cei doi vor dori (putea) sa vada realitatea din celalalt si nu iluzia lor despre cum trebuie sa fie "obiectul iubirii" si daca nu vor cere de la celalalt schimbari ...

Re: Re: Re: Sansa unei iubiri la 19-20 de ani

din 26 aug 2004 05:05 de xxxxx

Mi nu mi se pare ca personalitatea se schimba chiar atat de mult odata cu varsta. Capeti experienta si intelepciune, ce-i drept. Tentatia va exista intotdeauna daca experientele n-au fost suficiente pentru a trage o concluzie (tu ai spus ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3230 din 3732
«   1 ... 3227   3228   3229   3230   3231   3232   3233 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare