Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Sansa unei iubiri la 19-20 de ani din 27 aug 2004 16:07 de ExoticDream
Nu, nu din cauza unor sfaturi, ci din cauza dezamagirilor suferite pe pielea proprie si personala. Multi baieti sunt imaturi si se joaca, uneori din pura inconstienta, cu sufletul fetelor si de aceea ele ajung sa iubeasca enorm, apoi sa-si dea ...
Re: Re: Re: Sansa unei iubiri la 19-20 de ani din 27 aug 2004 16:00 de Ionel
Rog sa fiu iertat ca intervin intr-o postare care nu mi-e adresata, dar doresc sa ma refer si eu la 1-2probleme expuse.
Oare, din cauza dragostei lor parintesti, considerandu-l tot copil, pot sa discearna cu obiectivitate care sunt acelea? De ...
Re: Re: Sansa unei iubiri la 19-20 de ani din 27 aug 2004 15:45 de ExoticDream
Pana aici gandim la fel.
Da, imi doresc o relatie serioasa cu un baiat serios, dar pt mine acest moment nu este cel mai potrivit ca sa incep asa ceva pt ca nu mi-am revenit inca in urma dezamagirii suferite intr-o relatie anterioara si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sansa unei iubiri la 19-20 din 27 aug 2004 15:31 de CEL CE ESTE
DE PARCA BAIETI NU AU SUFERIT SAU NU POT SA SUFERE(parca ei ar fi de piatra,de parca nu ar avea suflet si ei),TOCMAI DE ASTA MAJORITATEA SE POARTA CA DE PIATRA DUPA ACEIA,CA IN MAJORITATE TOT VOI FETELE I-ATI FACUT SA ...
Re: Re: Re: Re: Re: Sansa unei iubiri la 19-20 de din 27 aug 2004 15:15 de ursu
Eu as alege ultima varianta ,dar pe langa inteligenta e foarte important ca fata aceea sa cunoasca termenii de romantism , tandrete si iubire .
Din toate postarile de mai sus reise clar ca ai ceva cu baietii . Dar poate mai e alta fata de 20 ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sansa unei iubiri la 1 din 27 aug 2004 13:58 de ExoticDream
Zici bine ce zici, ca sa nu mai spun ca viata alaturi de o "frumusete proasta" nu este nici decum asa de roz precum vor partenerii lor sa para!
Re: Re: Re: Re: Sansa unei iubiri la 19-20 de ani din 27 aug 2004 13:55 de ExoticDream
Astfel de glume....nu se fac. Daca cineva are ceva de zis, atunci sa o faca deschis, pe fata, sincer! Nu cred ca punctele mele vulnerabile sunt treaba lui, iar de trezirea mea la realitate in mod sigur nu se ocupa persoane de genul lui, ci unele ...
Re: Re: Sansa unei iubiri la 19-20 de ani din 27 aug 2004 13:46 de ExoticDream
Si eu cred ca o relatie inceputa la 19-20 de ani are sanse mari sa reziste in primul rand pt ca exista acea puritate a inceputului..., e acea lipsa de experienta care are sarmul ei! Sigur ca nu e neaparat nevoie ca sa fie prima iubire in viata ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 27 aug 2004 13:38 de CEL CE ESTE
TOT CE SPUI PE FORUM,OARE ESTE ADEVARUL TAU????!!!
Re: Re: Sansa unei iubiri la 19-20 de ani din 27 aug 2004 13:34 de ExoticDream
Te-as ruga respectuos sa nu-ti bagi coada in topicul meu daca lasi, ca de obicei, bunele maniere la usa, e subiectul meu si cum stiu bine ca n-ai comentarii pertinente mai bine renunta, tin la un climat decent macar aici, in "ograda" ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 27 aug 2004 13:28 de CEL CE ESTE
ADEVARUL EXOTIC,ADEVARUL!!!
ADEVARUL ESTE DINCOLO DE VORBE!:ninja::ninja::ninja:
AI PUTEA SA ITI VEZI ADEVARUL TAU??!!
Re: Cum sa nu intervina rutina din 27 aug 2004 13:24 de mappy
Ce sa spun..ca sa inveti lucruri noi,e nevoie sa le stii pe cele elementare..ca de exemplu GRAMATICA LIMBII ROMANE..limbajul tau e sub orice critica..ca sa nu mai spun de sfaturile tale adresate fetelor..sa-nteleg ca solutia ideala pt evitarea ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: prietenul imi spune ca din 27 aug 2004 12:52 de ExoticDream
Daca-ti soptesc numele cotidianului, imi promiti ca nu va mai certati aici?;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 27 aug 2004 12:34 de ExoticDream
Nu cred ca sunt omul care sa ucida o iubire, dimpotriva! In plus, am o multime de spirit de sacrificiu, fac orice daca iubesc pe cineva, sunt pt egalitate intr-o relatie, ii acord celuilalt spatiu cat e nevoie, prefer sa nu fie nevoie de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Virginitatea masculina din 27 aug 2004 12:25 de ExoticDream
Am inteles mai mult decat crezi. Nu, nu urasc barbatii, sunt doar dezamagita sa constat aproape in fiecare zi noi aspecte ale psihologiei lor, intalnesc iar si iar cazuri nefericite in care aproape invariabil ei sunt cei care inseala, mint, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 27 aug 2004 11:32 de ExoticDream
Nu te acuz, spun doar ca ne deosebim pt ca eu n-as putea sa fac asa ceva. Exista mii de placeri pe care mi le pot satisface cu alte persoane, dar sexul e ceva mult prea special (pt mine) ca sa-l ofer si sa-l primesc de la oricine, prefer sa-l fac ...
Re: Cum sa nu intervina rutina din 27 aug 2004 11:15 de Alinutzzza
dupa tine viata de cuplu se strica din cauza pudicitatii fetei?!!
mai las-o balta cu poze si inregistrari si alte-d-astea. nici eu n-as sta la infinit cu unu ca tine
Re: din 27 aug 2004 11:07 de Alinutzzza
:heart:ce romantic:heart:
Re: Re: Re: Sansa unei iubiri la 19-20 de ani din 27 aug 2004 10:45 de simplu
Ursu,
poate fata a suferit mult, si e normal sa fie asa, la inceput, nu se poate arunca iar cu capul inainte, daca etsi cum spui ca esti, acorda-i timp, intelegere, nu o stresa cu intilnirile, si singura o sa vin ala tine la un moment dat, nu forta ...
Re: Re: Sansa unei iubiri la 19-20 de ani din 27 aug 2004 10:31 de ursu
Din cauza unor sfaturi ca acesta fetele ca ExoticDream se inchid in propria persoana si nu lasa pe nimeni sa se apropie de sufletul lor . Zic asta pentru ca am intalnit pe net o fata cu care comunic aproape zilnic si orice as zice (de intalniri ...
Pagina 3227 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
72 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||