Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Sansa unei iubiri din 28 aug 2004 00:11 de sabba
Acum este adevarat ca sunt si cazuri: frumosi, aroganti, destepti.....dar sunt cazuri destul de rare....;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa nu intervina ru din 28 aug 2004 00:08 de sabba
:D:D:D:D:D
Fantastic cat de cunoscute imi par masinatiunile astea!
Cred c-ar trebui sa-mi predai si mie macar un curs, doua, poate ma mai destept!:D:D:D
Re: Re: Re: Re: Sansa unei iubiri din 28 aug 2004 00:08 de Ionel
Ce sa fac, daca sunt de acord cu tine? (?)
Frumusetea exterioara ii determina pe unii sa devina aroganti, etc. de parca aceasta determina si inteligenta.):(
Re: Re: Re: Re: sex games din 28 aug 2004 00:05 de sabba
Se poate daca ai fantezii si cu ei?
Aiiiii?:blink::D:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa nu intervina rutina din 27 aug 2004 23:58 de Ionel
Daca ai sti cata experienta am: prin invaluire, prin intoarcere, flancat stanga sau dreapta, rabaterea unor parti ale dispozitivului.
:love: :(?)
De asemenea am un mod de a circula pe canale sapate in inima si sufletul pertenerei, mai ceva decat ...
Re: Re: Re: Sansa unei iubiri din 27 aug 2004 23:51 de sabba
Total gresit!
N-ai intalnit niciodata persoane care arata foarte bine, dar "gaunoase" pe interior?
Sau invers persoane foarte frumoase in interior, dar cu un aspect exterior nu la fel de placut?
Daca te referi la vorba aia ca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sansa din 27 aug 2004 23:43 de Ionel
Il juganim. Sti ce inseamna?:lol:(?)
Re: din 27 aug 2004 23:41 de sabba
Frumos intradevar!
Va doresc tot ce mi-as dori pentru mine!;)
Re: Re: Re: Re: Cum sa nu intervina rutina din 27 aug 2004 23:33 de Ionel
Nu e bine sa nu intervi, orice parere conteaza, chiar daca sunt uneori divergente.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sansa unei din 27 aug 2004 23:27 de sabba
Dada, n-ai dreptul sa te superi si sa crezi ca-i insensibil daca te-a parasit pentru alta!:D:D
Aloooo si tu citezi din biblie?
Cum adica?
Da' ce sa-i faci sa-l pupi eventual si sa-l aplauzi cand trece pe langa tine, nu?
:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sansa unei iub din 27 aug 2004 20:49 de xxxxx
ExoticDream eu iti doresc din toata inima sa intalnesti marea iubire.
Totusi ar trebui sa consideri ca daca iubitul tau te paraseste, te paraseste pentru ca nu a fost deplin fericit cu tine si a gasit pe altcineva cu care e mai fericit.
Nu trebuie ...
Re: Re: Re: Cum sa nu intervina rutina din 27 aug 2004 19:55 de mappy
Intr-adevar..am fost cam rautacioasa..nu ma deranjeaza atat de mult faptul ca are greseli de exprimare etc..ci mai mult faptul ca sfaturile lui sunt pur si simplu revoltatoare:Dsi am impresia ca faza cu "nu mai suntem in anii 60" e un ...
Re: Re: Re: Sansa unei iubiri la 19-20 de ani din 27 aug 2004 19:13 de Infector
Mi-ai demonstrat teoria.
Exact ce spuneam : cauti sa dai vina pe altii pentru insuccesele tale.Jalnic
Si vezi ca ai scapari ce te dau de gol; Exemplu:
"Nu trebuie sa fiu Miss Univers ......... sa mai sper ca exista inca pe undeva un ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 27 aug 2004 19:04 de Aluka
Good POINT,Exotic!;)
Re: din 27 aug 2004 18:24 de Ionel
Poate e nevoie pe forum si de asemenea povestiri , sa le cunoasca si acele persoane care cred ca nu existe iubire din ambele parti, statornica. Ca nu "e toti rai".
Va urez tot ce va doriti.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 27 aug 2004 18:09 de Ionel
Eu zic ca tu nu esti obiectiva in aprecieri, pentruca esti parte a problemei. Din ce-ai spus eu cred ca da, l-ai sufocat. Numai prin faptul ca te mentii in niste subiectivisme la hotar cu aberatiile, este un lucru care sufoca, dar si demonsreaza ca ...
Re: Re: Re: Re: Cum sa nu intervina rutina din 27 aug 2004 18:00 de Ionel
Si cum vrei "sa te atac"?:ninja:
Re: sex games din 27 aug 2004 17:58 de Ionel
Depinde cu cine.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 27 aug 2004 17:52 de Ionel
Nici nu am spus altfel. Fiecare face ce-i place.
Pentruca din tot ce ai postat asta reiese, cel putin pentru mine.
Imi dai si mie adresa turnului de fildesi, fara usi si fara feresti in care traiesti?
Oare nu vezi, doar si numai la ...
Re: sex games din 27 aug 2004 17:49 de sabba
N-ai inteles ca nu ne place sa vorbim ca televizoarele?:D:D
Pagina 3225 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
34 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||