Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: love at first s......

din 30 aug 2004 14:35 de Ionel

Se da lupta intre rational si irational. Rationalul iti spune ca nu este permis sa iubesti o persoana de cum ai vazut-o, pentruca daca tu o iubest, el mai mult ca sigur nu te iubeste, ca vei suferii, ce-ai gasit la el de-l iubesti etc.; ...

din 30 aug 2004 14:21 de FireSoul

Dragostea la prima vedere poate fi o simpla atractie trecatoare...dar in multe cazuri dragostea la prima vedere apare atunci cant iti recunosti "din prima" sufletul pereche...analizeaza-te shi vei afla daca e ceva trecator sau e ...

Re: Re: love at first s......

din 30 aug 2004 14:18 de Alinutzzza

oricum "baiatul intalnit intamplator" e departe acum de mine, si poate si de inima mea. partea cu suferinta face parte din viata. oricum, in nici un caz nu visez la el sau sper ceva de genul asta. insa intalnirea cu el m-a ...

Re: poate ma ajuta un om oarecare, cah doctorii...

din 30 aug 2004 14:11 de Alinutzzza

IAURTUL..este un "medicament" in aceste cazuri, deoarece contine niste fermenti numiti lacto....(nush cum) acidophilus care ajuta la reglarea acestei bacterii Candida (raspunzatoare de candidoza). Factorii care fac ca bacteria Candida ...

din 30 aug 2004 14:09 de ExoticDream

Eu nu prea cred in asa ceva, matematic vorbind probabilitatea sa-ti intalnesti sufletul-pereche sau jumatatea si sa te indragostesti pe loc, fara sa stii absolut nimic despre respectiva persoana, mi se pare de domeniul fanteziei, dar exceptia ...

Re: Cum vi se par ....

din 30 aug 2004 14:05 de ExoticDream

Daca vad un barbat gol intr-o revista, la TV sau pe plaja, nu stau sa-i admir "comorile", e un exponat de sex opus si atat, nu ma tenteaza nici sa pun mana, nici sa privesc in detaliu. Daca insa barbatul respectiv este iubitul meu, ...

din 30 aug 2004 13:47 de FireSoul

Am vazut organe genitale barbatesti in reviste, pe net, la prietenul meu shi am ajuns la o concluzie: exista organe barbatesti frumoase, dar shi urate. Daca un penis nu seamana cu cel al prietenului meu,mi se pare ca e nashpa, adiq mie imi ...

din 30 aug 2004 12:04 de Alinutzzza

m-am o apetenta pt organele genitale ale unui barbat.....:) cum as spune "mie imi plac la un baiat ochii verzi" ar fi egal cu "mie imi plac la un baiat penisul mare si testiculele pe masura". :D:D:D:D:D nu imi produce ...

Re: Re:

din 30 aug 2004 02:32 de BlackSABBAth

Da,da,da...,imi amintesc de tine!Tu erai cel care amenintzai cu blocarea forumului pana pe 4 aprilie(parca!),daca ramane lavinia moderator!:D:D:D Nu era vorba de infector! Da,da...,vestitul hacker agrisan aka valy2jan aka...etc...,nu ...

Re: Re: Re: Re: Cum vi se par ....

din 30 aug 2004 02:20 de Victoras

Sper k o sa intalnesc shi una ca tine la care sa-i placa fiecare particica din mine... Tipu ala ii norocos rau de tot...

Re: Re: Re: Cum vi se par ....

din 30 aug 2004 02:16 de una

nu nu de ce le-as pune in rama cum a zis si victoras saracu' le folosesc in scopuri nobile....:love::lol: din pacate si la sta am o justificare-de ce le vad frumoase-daca il iubesc tot ceea ce este al lui,fiecare particica a corpului mi se ...

Re: Re: Re: Sansa unei iubiri la 19-20 de ani

din 30 aug 2004 01:35 de vera

dualis eu am spus ca este"o" parte a vietii care este tare frum si nu "partea" vietii...n-am etichetat imdeiat viata ma intelegi? din pacate am trecut demult de varsta asta si imi aduc aminte cu mare placere de ea.sa ma ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: prietenul imi spune ca sin

din 30 aug 2004 00:18 de Victoras

What u got biaci? U tink u can fuck with him? U can`t Asta-i opinia mea

din 29 aug 2004 23:54 de una

"ionel vezi ca despre asta s-a mai vb!":x:lol::p:p vreau sa-i contrazic un pik pe cei care spun"vai cand vedeti un barbat dezbracat nu mai puteti sunteti topite lesinate":lol::lol::lol: sincer pe mine una ma lasa rece(nu ...

din 29 aug 2004 23:53 de Victoras

Io nu-s fata da mie nu-mi plac organele noastre genitale Vorba lu unu dintr-un film: ii ca shi cand lui dumnzeu i-a ramas o bucata de piele in + cand a facut barbatul shi a facut din bucata aia penisul shi ouale n-au mai incaput inauntru asha k ...

Re: Re: Pozitia care va place mai mult ?!

din 29 aug 2004 23:36 de una

mai ionele ce-s cu reguliule astea de kk pe care le impuneti voi?si ce daca s-a mai vb,vremea trece....pozitiile se mai schimba:D:x ce tot ingraditi voi lumea? mai lasati-ne fratilor cu aberatiile astea adika nu mai poate posta omu' ce vrea ca ...

Re: Re: The end of my time, last chapter

din 29 aug 2004 21:38 de Y

Din cauza discutiilor purtate inafara subiectului, foarte multi au renuntat la a mai intra pe forum, neafland mai nimic din ce-i interesa. Asa ca ai in mine unul din cei care nu vor plange dupa tine, chiar daca ne parasesti.

Re: The end of my time, last chapter

din 29 aug 2004 21:34 de Y

Chiar nu-ti dai seama ca ai participat cu brio la moartea lui? (Desi eu cred ca se va revigora daca pe el nu vor mai fi acei indivizi care nici nu telasa sa deschizi bine gura ca te-a si etichetat prost, cretin etc, sa nu mai spun de cele ...

Re: Re: Si ce-ar fii fost daca......?

din 29 aug 2004 18:04 de Ionel

Nu prea am inteles ce ai vrut sa spui. Sunt curios daca cel in cauza a putut sa inteleaga ceva.

Cum vi se par ....

din 29 aug 2004 17:59 de Ionel

Intr-o emisiune televizata din Germania s-a pus mai multor femei intrebarea: cum li se par organele genitale ale barbatului: frumoase, urate normale si daca le place sa priveasca un barbat gol (deci si organele genitale ale acestuia). Fetele, ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3222 din 3732
«   1 ... 3219   3220   3221   3222   3223   3224   3225 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare