Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sansa unei iubiri la 19-20 din 29 aug 2004 17:31 de Ionel
A inainta in varsta devii, de cele mai multe ori mai pretentios (exigent), nu mofturos. Dimpotriva, majoritatea persoanelor mature sunt mai putin mofturoase ca atunci cand erau tinere.
Re: Re: Re: Re: Re: Sansa unei iubiri la 19-20 de din 29 aug 2004 17:19 de ursu
Parerea mea este ca o persoana pretentioasa stie ce vrea si nu face nici un fel de compromis . Ce ai scris tu este interpretabil . Daca mie nu imi place compania unor oameni ce injura ma retrag . Asta nu ma face mofturos . Un exemplu . Cat despre ...
Re: Re: Re: te-ai cupla cu prietena prietenului ta din 29 aug 2004 17:01 de YLoveCamelia
nu incerc sa te "atac" dar ionele, nu esti la maraton cu raspunsurile , cred ca mai putine si mai de calitate ar fi o solutie buna.
este un sfat cat se poate de amical.
Re: Re: Re: Re: Cum sa nu intervina rutina din 29 aug 2004 16:54 de dualis
Nu vreau sa fiu mai tolerant cu cineva care nu stie sa scrie si mai ales isi etaleaza ideile copilaresti pe acest forum, prefer sa fac o gluma (care, cine stie de ce, te deranjeaza). Bineinteles ca nu trebuie sa ceara voie, chiar si el stie asta, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Virginitatea masculina din 29 aug 2004 16:26 de Ionel
De regula se rupe, dar nu de tot. Se poate sa nu se rupa, daca ai relatii sexuale in care introducerea penisului se face cu usurinta: numai cu femei largi in vagin, sau ai penisul subtire.
Re: Re: Matrimoniale pe net ! din 29 aug 2004 16:17 de Ionel
Nu stiu cati ani ai, dar dupa afirmatia facuta - ca ai albit - cred ca nu mai esti printre cei tineri. E posibil sa gresesc.
Acel miros, aura etc. de care vorbesti trebuie sa fie cele naturale. Si aide sa vorbim serios. Fiecare sac isi gaseste ...
Re: Re: Re: cum sa fac sa rezist mai mult? din 29 aug 2004 15:40 de YLoveCamelia
ma idoiesc ca uzitez eu de "expresii elevate".
ma stradui de ceva timp sa citesc cartile pe care mi le am propus sa le citesc , poate asta m ar ajuta daca as vrea sa dau dovada unui vocabular variat . cred ca te dezamagesc sa iti ...
Re: Re: Re: Sansa unei iubiri la 19-20 de ani din 29 aug 2004 15:39 de Ionel
Consider afirmatia ta gresita. Orice om, care inainteaza in varsta este mai pretentios, deoarece este mai intelept si alege numai ce e mai bun pentru el. A fi pretentios nu inseamna a nu vedea in adancime. Din punct de vedere filozofic dar si ...
Re: Re: Re: Sansa unei iubiri la 19-20 de ani din 29 aug 2004 15:31 de Ionel
Nu chiar. Doar de cand omul constientizeaza existenta sa. Inainte are doar instincte animalice. Acestea (animalele) nu realizeaza daca viata e superba sau nu. Cel putin din cercetarile facute pana acum pe care le cunosc.
Re: Re: te-ai cupla cu prietena prietenului tau? din 29 aug 2004 15:23 de Ionel
Cat pe ce sa-i dau si eu un sfat lui "libertate", apoi am vazut ca subiectul e din luna mai. Orice sfat il consider tardiv. Daca Sascar vrea sa continuam discutia despre acest subiect, in general, sunt de acord. Concret la cel care a ...
Re: Re: Re: din 29 aug 2004 15:14 de Ionel
Sunt de acord cu tine, dar am crezut si cred ca a merge pana la amanunte pe forum nu ar fi un lucru bun: plictiseste si, in acelasi timp, duce la vulgarizare. De asemenea poate sa fie citit si de cine nu artrebui (partenera).
Re: Re: Re: Cum sa nu intervina rutina din 29 aug 2004 15:09 de Ionel
Propun sa fim mai toleranti, chiar si in vorbire. Nu trebuie sa-si ceara nimeni voie pentru a deschide un subiect. Nu suntem, unii, mai egali decat ceilalti. Daca subiectul nu e agreat va fi lasat in urma.
Rolul forumului din 29 aug 2004 14:56 de Aurelian
Am deschis acest subiect ca urmare a deschiderii subiectului "a [A]murit...e oficial!" deschis de "Infector".
Pentru el si pentru cei care ii canta in struna: forumul are ca scop - cum se subintelege si din Regulament - sa ...
Re: Re: din 29 aug 2004 13:39 de dualis
Vedeti voi, cei care simtiti nevoia sa trimiteti raspunsuri in particular, forumul asta rezista chiar si mucozitatilor, daramite unor mesaje concrete pe care nu prea le vede, asa ca scrieti aici daca aveti ceva de spus. Daca era o discutie intre ...
Re: Cum sa nu intervina rutina din 29 aug 2004 13:34 de Cynthia
...fiind un forum cu discutii despre sex..el a dat niste sfaturi cum sa "nu intervina rutina"...in viata sexuala.Deci nu are rost sa va luati de el pentru ca s-a referit la aspectul asta al vietii de cuplu.si dupa cum am observat s-a ...
Re: te-ai cupla cu prietena prietenului tau? din 29 aug 2004 13:20 de dualis
Plecati si voi, vizitati Luvru, Mvsei Vaticani, Venezia si daca puteti treceti si prin Egipt. :)
Re: Re: Sansa unei iubiri la 19-20 de ani din 29 aug 2004 13:04 de dualis
Partea superba a vietii poate fi de cand ai deschis ochii si pana la sfarsit.. si tot asa.
Poti IUBI (desi cuvantul este foarte folosit si multi nu mai stiu ce inseamna de fapt) si la 70 de ani. Intr-un fel, daca inaintarea in varsta te ...
Re: Re: cum sa fac sa rezist mai mult? din 29 aug 2004 12:40 de BlackSABBAth
Touche!Iar te-am prins ca scrii fara cele doua cartzi de capatai ale tale: DEX si dictzionarul de neologisme!Ce draq bai...,abia ii obishnuisei pe totzi cu expresii elevate!:D:D:D
Re: Matrimoniale pe net ! din 29 aug 2004 09:01 de MarkD
Imi pare rau ca ati inceput sa va certati intre voi si nu e frumos!
Multi isi cauta feircirea,jumatatea cu care sa compuna un intreg,dar din unele motive nu ajung fata in fata cu acea persoana,si culmea de multe ori,trecem poate zilnic pe ...
Re: cum sa fac sa rezist mai mult? din 29 aug 2004 05:21 de YLoveCamelia
recent se dezbatea prin fruntea forumului un topic cu subiectul in cauza.
poti cauta daca esti interesat.
Pagina 3223 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
63 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||