Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: JIGODII vs AMABILI

din 23 mar 2004 01:22 de danuta2409

ok... draga... :love:dragutza... :heart:... nu te-am intrebat decat daca ai auzit de glume... nu ce iti place sau nu... iar aerul aste de... superioritate (nepotrivit cu forumul, de altfel...) arata clar ce ascunzi: esti complexat (daca tu nu ai ...

Re: ce credeti ca este mai important

din 23 mar 2004 00:31 de stefania

Wake up man... :o Chiar ma uimiti pe zi ce trece! :x Ne intrebi pe noi ce sa alegi tu ? Dar de ce? (?) Ia-o putin logic: daca tu vrei bani si crezi ca aia cu tiruri e sursa de venit, ia-o acasa si fa-ti si acte. Daca vrei o relatie faina... ...

Re: probleme....va rog sa ma ajutati.

din 23 mar 2004 00:20 de stefania

Nu stiu daca ai sa primesti sfaturi avizate de la noi. Cu siguranta majoritatea iti va spune acelasi lucru: mai consultati si alti doctori. In primul rand trebuie sa cunoasteti problema foarte exact. Nu sunt avizata, dar asta cu fizionomia ...

Re: Regulile mele sexuale

din 22 mar 2004 23:29 de levi82

Asta este o gluma buna. Am gasit-o mai de mult pe resursadefun.ro, parca(!) Si voi o luati de buna:D

Re: L-ati ierta daca ar face cyber sex cu alta?

din 22 mar 2004 23:21 de levi82

Ar fi una daca ar fi fost doar un chat inofensiv pe irc. Pana si cyber-sexul poate fi iertat in unele situatii, deoarece este mai mult un gen de masturbare. :oDar faza cu sarutul ma pune pe ganduri: daca iubesti pe cineva nu te bate gandul sa ...

Re: Re: L-ati ierta daca ar face cyber sex cu alta

din 22 mar 2004 23:17 de levi82

Decat asa mila, mai bine fugi cat te vad ochii :lol::lol::lol:

Re: H.E.L.P! I need your opinion....

din 22 mar 2004 22:54 de levi82

Daca ar exista doar un suflet pereche pentru fiecare om, gandeste-te ca la 6 miliarde de persoane pe planeta sansele ca cei 2 sa se intalneasca este mai mica decat la 6 din 49. Si daca nu iubesti pe nimeni, de unde iti dai seama ca ai gasit ...

Re: Re: Re: SUNT DISPERAT!!

din 22 mar 2004 22:51 de levi82

:lol::lol:Nu va bateti joc de saracul om pentru ca clar are o problema cu autocontrolul. Dar se poate intampla oricui. Important este sa nu-i dai prea mare importanta. Daca ea s-a suparat din aceasta cauza eara o proasta.

din 22 mar 2004 22:25 de Raziel

Nu exista asa ceva!E o mare tampenie! Exista oameni care inteleg si oameni care nu inteleg viata!Exista oameni pentru care viata este o continua provocare din care vor sa iasa mereu castigatori si oameni pentru care viata este o distractie ...

Re: Re: avort la 7 luni

din 22 mar 2004 18:35 de duran

CEA MAI DE BUN SIMT parere pe care am auzit-o/vazut-o.... bai Sukur,CINE TI-A SPUS tie , k daca nu-l stie pe ta'su nu e buna de mama...la voi asa e ! nu ? de duci la dok ,sa te omoare chiar daca te "coasta"? ... sa sa te ...

din 22 mar 2004 18:20 de duran

Nu cred ca traim degeaba si de fapt nimeni nu ajunge atat de departe incat sa traiasca de pomana...personal .. cred ca iubim de mai multe ori in viata ,pana o gasim pe cea adevarata si cu care ,probabil vom si ramane ,pt restul vietii ...

Re: Vreau raspunsuri serioase pls

din 22 mar 2004 18:04 de Cynthia

e foarte periculos si deloc indicat sa folosesti acelasi prezervativ de doua ori.nici nu e igienic si sunt sanse foarte ridicate sa se rupa foarte repede...asa ca nu te mai zgarci la 20-30000 si cumparati altul daca tot vrei sa stai linistit:blink:

Vreau raspunsuri serioase pls

din 22 mar 2004 17:48 de ursulake1

voi ce parere avetzi ? dupa ce ai terminat prima data ...daca continui cu acelasi prezervativ acesta se poate rupe ? stiu persoane care pot de 3 ori pe noapte .....unul dupa altul stiu si un caz in care respectivul a putut de 10 ori ...

Re: Re: frigiditatea

din 22 mar 2004 17:42 de ursulake1

daca tot stii tu atatea de ce nu ne dai si o reteta ceva ca sa poata fetele trata aceasta "boala" hmm ?:blink: P.S. : esti varza :x

Re: prostitutie...

din 22 mar 2004 17:05 de ursulake1

as fi doar daca persoanele care practica aceasta meserie ar fi 100% sanatoase :ninja:

Re: L-ati ierta daca ar face cyber sex cu alta?

din 22 mar 2004 16:55 de Planorist

Eu l-as ierta. L-as bate mar dar l-as ierta. I-as indesa florile pe beregata si as arunca dupa el cu ce-mi vine la mina dar l-as ierta. I-as unge tastatura cu zeama de ardei iute sa aiba de ce sa geama data urmatoare cind face cyber-porcarii dar ...

Re: probleme....va rog sa ma ajutati.

din 22 mar 2004 14:05 de duran

schimba medicul..si faceti un control ginecologic adevarat .... si amanuntit!!!! probabil e singura sansa sa vedeti care e problema si apoi sa va ganditi la despartire...

Excrescenta sub peretele vaginal

din 22 mar 2004 13:02 de desekratorus

Sunt cu prietena mea de 8 ani.De 5 ani locuim impreuna.Suntem logoditi dar din cauza urmatoarei probleme nu stiu daca mai putem ramane impreuna. Ea si-a inceput viata sexuala la 14 ani iar pana la 18, cand ne-am cunoscut, nu a mai fost cu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: L-ati ierta da

din 22 mar 2004 10:21 de Infector

Nu m-ar deranja.Da. Foarte bine, asa si tre sa gandesti...vezi ce bun e forumul asta :p PS: Dar mai gandeste-te si la BAC ;)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: L-ati ierta daca a

din 22 mar 2004 10:16 de ExoticDream

Si daca ti-as face?Parca ai zis ca esti single,nu?Stai linistit,deocamdata am sufletul in pioneze,iti doresc sa nu cunosti senzatia,e cam naspa,crezi in cineva din toata inima,iti imaginezi ca te iubeste si cand colo....totul e o mare ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3419 din 3731
«   1 ... 3416   3417   3418   3419   3420   3421   3422 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare