Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: L-ati ierta daca ar fa din 22 mar 2004 10:12 de Infector
Imi faci ochi dulci :rolleyes: ! Aaaaa ... nu stiu...cred ca am ... depinde de latura vietii... cea sentimentala,munca,prietenii... trebuie sa stii sa abordezi fiecare aspect dintr-un unghi cat mai favorabil :ninja:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: L-ati ierta daca ar face c din 22 mar 2004 10:08 de ExoticDream
Da...de acord...si e valabil si pt barbat,si eu vreau un gentleman in societate si un taur dezlantuit cand ramanem doar noi 2!Pana la urma,desi te dai tare rau pe aici,cred ca ai un suflet bun,nu-i asa?
Re: Re: Re: Re: Re: L-ati ierta daca ar face cyber din 22 mar 2004 10:04 de Infector
One woman's man...si cer tot asta... one man's woman.
Parerea mea ... o fata poate sa fie o doamna in societate si o tarfa in dormitor.Nu trebuie sa ai doua femei cand le poti combina cu succes.
(tarfa in sensul de experienta,deslantuire,... ...
Re: Re: Re: Re: Re: L-ati ierta daca ar face cyber din 22 mar 2004 10:01 de ExoticDream
Ai dreptate,am sa-l dau draq,nu e nici primul,nici ultimul baiat din lume.Oricum n-as putea trai cu ideea ca m-a tradus si m-as intreba mereu de cate ori a facut-o si cu cate fete!Cine minte o data rar se dezbara de viciul asta.
Dar voua nu vi se ...
Re: Re: Re: Re: L-ati ierta daca ar face cyber sex din 22 mar 2004 09:58 de ExoticDream
PARDON,am scris aiurea!Reiau:
Sa-si piarda increderea in femei la nici 18 ani?Cam devreme,nu crezi?E adevarat ca prima lui iubita l-a dezamagit(era Casanova feminina),dar cu mine ce-a avut?Am senzatia ca voua va cam place sa umblati cu 2 fete in ...
Re: am nevoie de pareri mai ales din parte din 22 mar 2004 09:55 de ghitz
daca tine la tine se abtine daca nu asta e .daca esti mai gelos din fire oricum o sa crezi ca te-a inselat asa ca asteapta sa plece si o sa vezi:(:(:(:(:(:(
Re: Re: Re: Re: L-ati ierta daca ar face cyber sex din 22 mar 2004 09:53 de miltiadhe
good point, infector!!!
Nu stiu daca mai merita alta sansa, din moment ce nu a gresit o data, ci de 2 ori (1-cyber sex-ul, care la urma urmei nu e asa grav, dar 2- faza de pe balcon, cand erai si tu prezenta in zona, mi se pare o magarie de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Va plac gonfla din 22 mar 2004 09:52 de Infector
Mi-as lua o garsoniera (10000$) si o dacie :p .Apoi as inchiria garsoniera si as produce lovele iar dacia aia de 2000$ as rupe-o ,taxi fiind, producand ...din nou ... lovele.
Mai baieti mai , de ce nu ganditi mai constructiv.Intai loveaua si ...
Re: Re: Re: L-ati ierta daca ar face cyber sex cu din 22 mar 2004 09:43 de Infector
Parerea mea ca prietenul tau e plin de gogosi.Ca aproape si-a pierdut increderea in femei ... mdea... s-a vazut pe balcon si pe Irc. Astea cu floricelele si sms-urile sunt vrajeli fumate ... le faci cand te simti cu musca pe caciula si il mai ...
Re: Re: L-ati ierta daca ar face cyber sex cu alta din 22 mar 2004 09:41 de ExoticDream
De ce nu a incercat sa-si satisfaca aceasta fantezie cu mine?Eu sunt o fiinta calda,as fi reactionat pozitiv!Si eu am curiozitati,intrebari,dar nu m-as fi ascuns tocmai de omul pe care il iubesc!Mi-e teama sa nu-si fi creat o dependenta de acel tip ...
Re: L-ati ierta daca ar face cyber sex cu alta? din 22 mar 2004 09:33 de FireSoul
De multe ori oamenii isi urmeaza instinctele animalice uitand de sentimente. E posibil ca prietenul tau sa fi avut o fantezie legata de cybersex, pe care si-a satisfacut-o. Nu trebuie neaparat sa te insele shi cu sufletul. Ce a afcut el e ceva ce ...
Re: Re: L-ati ierta daca ar face cyber sex cu alta din 22 mar 2004 09:29 de ExoticDream
Eu am vorbit serios,consider ca am depasit faza povestilor....,tu nu?In orice caz,asta nu e un subiect de care sa faci bascalie.
Re: Iubirea adevarata exista? din 22 mar 2004 09:26 de ExoticDream
Eu cred in existenta sufletului-pereche,el este acolo,undeva,ne asteapta,numai ca foarte putini dintre noi au sansa sa-l gaseasca,sau il gasesc si il pierd prosteste si atunci ne multumim cu semisuflete-pereche,ne autosugestionam ca e mai bine ...
Re: L-ati ierta daca ar face cyber sex cu alta? din 22 mar 2004 09:25 de Infector
In basme orice este posibil.
L-ati ierta daca ar face cyber sex cu alta? din 22 mar 2004 09:17 de ExoticDream
El 17.5 ani, eu 18,impreuna de 1 an,iubire(credeam eu).Mie mi se parea prea timid.Sambata am fost la un bairam,acolo- o prietena a mea de la scoala pe care i-o prezentasem si lui cu 2 luni in urma.El dansa,eu-ajutor la bucatarie.Nush ce ma pune de ...
Exista sufletul-pereche? din 22 mar 2004 08:36 de FireSoul
Oare fiecare om isi are sufletul sau pereche, unic determinat, sau exista mai multe persoane compatibile cu el shi pe care le poate iubi(ma refer doar la iubirea adevarata!)?
Daca nu exista suflet pereche pentru mine, yo traiesc degeaba...Mai ...
Re: SUNT DISPERAT!! din 22 mar 2004 07:34 de danuta2409
:o :lol::lol::lol:
no, apai draga... eu zic sa nu-i dai pace... ce-ai facut tu... nu este frumos... :lol::lol::lol: da'... hehehe... se mai intampla...
faptul ca esti ingrijorat arata ca ai bun simt... si ca a fost un accident... (:lol::lol: ...
Re: Re: avort la 7 luni din 22 mar 2004 07:25 de danuta2409
dadada... daaaa... o sa te ajuta... :x:x:x
problema este cine o sa te ajute pe tine... :wacko::wacko::wacko:
):(
Re: Re: Re: Re: JIGODII vs AMABILI din 22 mar 2004 01:46 de danuta2409
... si, tocmai m-am mai gandit la ceva (vorbind cu ... un prieten) ...
stii... mie imi plac animalele mai mult decat femeile... pe bune... :D:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: prostitutie... din 22 mar 2004 01:40 de danuta2409
... m-ai... incuiat!!!
:x tre' sa cumpar o vocala... ma ajuta cineva? :x:x:x
:wacko::wacko::wacko:
Pagina 3420 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
82 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |