Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: e prea mica din 22 mar 2004 00:52 de kalypso29
In erectie, nu era mai mare de 3 cm! Iar in stare flasca era de vreo 2 cm... deci la el, diferenta nu era asa de mare, din pacate...
(nu sunt sigura daca la mine ai facut aluzie cand ai zis ca e o prostie...)
Re: Re: Re: Re: Re: o alta problema din 22 mar 2004 00:52 de valy2jan
Dar pe langa el au patit-o si 100 de insi care nu au citit asa ceva. Deci atentie!
Re: Re: avort la 7 luni din 22 mar 2004 00:37 de valy2jan
Vai, vai lume, vai !
Re: Re: ce credeti ca este mai important din 22 mar 2004 00:31 de valy2jan
Poti incerca si-n realitate, cu o conditie: sa-ti faci un carnetel cu o planificare foarte riguroasa si insemnarile necesare a nu incurca lucrurile. Dar nu lungi prea mult coarda.
Re: Re: Re: Re: o alta problema din 22 mar 2004 00:16 de duran
vezi ce a patit bivolaru ,daca a citit prea mult "tantra";)
Re: Sex in 3 din 22 mar 2004 00:03 de sebi
hehehehe ce tare ii idea si eu as vrea sa inccerc:lol::D:o:p:):.:(B)
Re: Re: Re: Re: JIGODII vs AMABILI din 21 mar 2004 23:56 de danuta2409
... ohoho... esti dragutz... :love::heart::love: ... macar animalele sunt indragite de oameni, in general... :p
auzi, tu de glume, GLUME, adica, ai auzit?... oamenii glumesc, se joaca, rastalmacesc cuvintele,... unii o fac mai iscusit, altii ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Va plac gonfla din 21 mar 2004 23:53 de levi82
Good question!(!)
Re: Baieti,senzatiile voastre,pls! din 21 mar 2004 23:35 de levi82
Dar curiosi mai suntem! Am pus si eu o intrebare asemanatoare in alt subiect, referitor la ce simt fetele camd li se face sex oral, dar nu am primit prea multe raspunsuri. Cica s-ar incalca intimitatea.
Eu cand manc "savarina" simt o ...
Re: sex de la prima intalnire? din 21 mar 2004 23:15 de lavinia
Mi s-a intamplat!
Super amintirea asta!
Eram studenta!
Era un tip deosebit de atragator, foarte plin de el!
Vine intr-o zi si-mi spune:
-Auzi dupa cursuri nu bem si noi o cafea?
Eu zic: ba da!
La cafea bla, bla si la un moment dat zice pe ...
Re: Regulile mele sexuale din 21 mar 2004 23:05 de lavinia
Mie imi vine sa vars!:x:x:x
Re: Re: cand e cel mai bine sa ramai din 21 mar 2004 23:03 de Infector
Va rog frumos nu mai debitati prostii pe forum.Aici se dau sfaturi despre sex nu se chiceste-n bobi sau se da in carti cu privire la sexul fatului.Pe bune acum dar ne pierdem credibilitatea cu asemenea cercetatori ... ce mi-e Hancu in materie de ...
Re: JIGODII vs AMABILI din 21 mar 2004 22:54 de lavinia
Fals!
Un barbat romantic, dragut, nu va avea ca rezultat o femeie neinteresata! In plus nu exista o regula ca cei amabili si draguti isi ascund sexualitatea! Poti foarte bine sa fii constient de propria sexualitate si in acelasi timp sa fii ...
Re: Re: cand e cel mai bine sa ramai din 21 mar 2004 22:49 de nemesis
:D:lol::D:lol::D:lol::D:lol::D:lol::D:lol::D:lol::D:lol::wacko::blink::wacko::blink:
Re: Re: avort la 7 luni din 21 mar 2004 22:48 de nemesis
AU mamaaaaaaaaa !!!!!
Camelia is BACK !!! :unsure::blink::wacko::o
Nnnnnooooooooo !!!!!! :o:(
Re: avort la 7 luni din 21 mar 2004 22:46 de HAKAN
daca stii cine e tata!!
atunci poti sa devii mama dulce.cunosc fete la 14-15 ani care au nascut!la 20 ani au cate 1-2 copii...daca nu stii cine e tata! si cred ca nu esti in stare sa fii mama!! nu esti pregatita!si probleme cu parintii neamuri ...
Re: Re: Sex in 3 din 21 mar 2004 22:45 de Raziel
M-a omorat asta cum vorbeste!:D:D:D
Re: ce credeti ca este mai important din 21 mar 2004 22:38 de Infector
Eu as canta la doua pahare d'odata ... daca-ntelegi ce vreau sa spun.
De ... in basme orice este posibil.
Re: Re: ce credeti ca este mai important din 21 mar 2004 22:31 de Raziel
Bre turcule...,vorbeste bre romaneste!Sa intelege si noi ceva!:D
Re: Sex in 3 din 21 mar 2004 22:27 de HAKAN
nu conteaza barbat roman turk arap sau european!
barbatul e barbat!sa nu faci pasul asta! in scurt timp o sa ai valoarea de curva! nu osa are credere in tine etc...daca ai de gand in 3! gaseste cu alt 2 tip...eu cred ca nu are ganduri serioase ...
Pagina 3421 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
57 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |