Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Regulile mele sexuale din 20 mar 2004 17:42 de Infector
Regulile sunt facute pentru a fi incalcate... si cine a zis ca tu faci regulile?
Re: ce credeti ca este mai important din 20 mar 2004 17:37 de Raziel
:D:D:D
Mda..!Da,da..!Uitasem pentru moment,ca daca altii nu sunt in stare sa iti faca viata frumoasa,ti-o poti face singur!:D:D:D
Mi-a placut!:D:D:D
Re: JIGODII vs AMABILI din 20 mar 2004 17:04 de princess
Eu as ceda mai repede unui tip care nu e insistent,care e dragut si amabil dupa cum spui tu..ma atrage un tip cu atat mai mult cu cat stiu ca nu pot sa-l am..
Re: ce credeti ca este mai important din 20 mar 2004 16:52 de duran
vezi tu , asta este una dintre dilemele vietii,si de ce nu , dupa cum vad, ale multora dintre noi;)
...daca aflii intre timp ceva nou , nu ezita sa ne impartatsesti cunoasterea....
si un sfat .... baniiiiiiiii:D:lol::D:lol::D
Re: ce credeti ca este mai important din 20 mar 2004 15:35 de FireSoul
Daca ai judeca putin, ai vedea ca nik nu se compara cu dragostea.
Oare ai suporta o acritura de femeie rea, perversa shi urata doar pentru bani?):(
Re: Re: masturbarea din 20 mar 2004 15:34 de valy2jan
Trebuie sa se lase, deoarece nu sunt de acord unele persoane de pe acest forum, care nu traiesc in secolul trecut. Daca citesti unele postari, pe la alte subiecte, unde am spus ca masturbarea este ceva normal si se recomanda cand nu ai alt mijloc ...
Re: Re: ce credeti ca este mai important din 20 mar 2004 14:50 de Raziel
25,dar e un pic retardat!:D
Re: Re: Regulile mele sexuale din 20 mar 2004 14:41 de Raziel
N-as prea crede,dar daca spui tu..!;):p:p
Re: Re: sex de la prima intalnire? din 20 mar 2004 14:32 de Raziel
:D:D:D:D:D
Re: am nevoie de pareri mai ales din partea fetelo din 20 mar 2004 14:28 de FireSoul
O femeie care iubeste cu adevarat se abtine oricat. In cel mai rau caz isi va lua un vibrator (poti sa i-l faci chiar tu cadou):,
Re: sex de la prima intalnire? din 20 mar 2004 14:22 de FireSoul
I-as spune "nu" shi daca nu i-ar conveni, ar fi liber sa se tireze in alta parte (de preferat in [cenzurat de mine] ma-sii).:.
Re: Re: Re: Re: JIGODII vs AMABILI din 20 mar 2004 13:55 de Raziel
Imi pare o discutie sterila,ce facem noi acum!Hai sa nu deviem de la subiectul propus de mine,indiferent ce-am priceput sau nu!;)
Re: Re: Re: JIGODII vs AMABILI din 20 mar 2004 13:49 de danuta2409
am spus 'curva'... nu ordinara... si daca am citit eu bine ce-ai postat tu pe-aici, te incadrezi in ceea ce am vrut eu sa zic... si stiu sigur ca ai priceput din prima... si-apoi, o 'curva' din cele la care (repede!!!) te-ai gandit tu, nu poa' sa ...
Re: sex de la prima intalnire? din 20 mar 2004 13:45 de Raziel
Da.. si am refuzat!:blink::o:o:p:p:p
sex de la prima intalnire? din 20 mar 2004 13:33 de bebelusa
pt fete:cum atzi reactziona daca v-atzi intalni cu un tip prima oana si v-ar propune sa facetzi sex?
pt baietzi:daca v-atzi intalni cu o tipa si v-ar place cum arata,cum gandeste etc,i-atzi propune sa o facetzi cu riscul de a fi refuzatzi?
Re: am nevoie de pareri mai ales din partea fetelo din 20 mar 2004 13:27 de bebelusa
dupa un an jumate nu ai suficenta incredere in ea?chiar crezi ca daca te iubeste o va interesa sa o faca cu altcineva?parerea mea este ca daca va iubitzi si va cunoasteti bine unul pe celalalt ea nu ar putea sa te insele,si daca ar face-o zic ...
Re: JIGODII vs AMABILI din 20 mar 2004 13:26 de danuta2409
poate... eu personal, vreau ca barbatul de langa mine sa fie un pic din fiecare... dar mai mult inclin spre... dragutz... si cand e vorba de pat si in rest... nu trebuie neaparat sa fii jigodie... ca sa-ti arati sexualitatea... cred eu... (si zic ...
Re: ce credeti ca este mai important din 20 mar 2004 13:05 de bebelusa
catzi ani ai daca nu te superi?12 sau 13?
JIGODII vs AMABILI din 20 mar 2004 12:46 de Raziel
Esti considerat un tip dragut si politicos cand esti amabil,
prietenos, romantic si cand astepti ca fata sa hotarasca daca vrea
sa faca sex cu tine sau nu.
Esti considerat jigodie (nenorocit, nemernic etc) cand esti
nepoliticos, cu tupeu, sigur ...
Re: Regulile mele sexuale din 20 mar 2004 12:28 de danuta2409
aaaa... vad acum intrebarea... stupid me!!!
eu am o singura regula... fara reguli... follow your instinct...
da' tot in ceata sunt... :blink:
Pagina 3424 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
68 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |