Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Regulile mele sexuale din 20 mar 2004 12:25 de danuta2409
mmm... dadada... ce fata tare... :blink:
asa, si? mai departe? care era intrebarea, ca mi-a scapat...:wacko::wacko::wacko:
Re: ce credeti ca este mai important din 20 mar 2004 12:18 de danuta2409
sa alegi una dintre ele... pentru ceeee?
ca, daca iti pui problema sa alegi, este clar ca de iubit.. nu poate fi vorba...
e simplu... :wacko:
daca vrei sa te scoata fata la citro, fara sa trebuiasca sa umbli la portofel, o alegi pe cea... ...
Re: Regulile mele sexuale din 20 mar 2004 12:14 de Raziel
Sa raspund pe punctele subliniate de tine?:p:p
Regulile mele sexuale din 20 mar 2004 12:11 de o fata tare
Pana la urma am si eu regulile mele! Ale voastre care sunt?
1. Laptele, iartul (ziceti cum vreti) imi place doar pana la nas! Ochi imi trebuiesc sa vad, iar parul meu nu e mocirla!
2. Cand eu, plina de respect ma aplec sa ling..inghetata, vreau sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum se man din 20 mar 2004 12:03 de Raziel
Nu-mi puteam explica aseara,cand va citeam posturile,disputa dintre voi!:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Va plac gonflabile din 20 mar 2004 11:53 de Raziel
Dar daca ai avea 12000$,zi sincer nu ti-ai lua si o papushica din aia,in dreapta BMW-ului?:D:D
Re: Re: "Te iubesc"...? din 20 mar 2004 10:17 de lavinia
Mie mi s-a intamplat mai rau! Mi s-a intamplat sa-mi spuna mai mult decat te iubesc, dupa care sa constat ca-l intereseaza altcineva! Cred ca e mult mai rau decat sa plece de langa tine! Sincer, cred ca este cel mai ingrozitor lucru care ti se ...
Re: Re: Re: Re: Re: raspundeti si voi pls din 20 mar 2004 09:46 de lavinia
Da, e domeniu de fete.... dar el e veteran deja!:x:x
Re: am nevoie de pareri mai ales din partea fetelo din 20 mar 2004 04:06 de GUEST
eu am rezistat:) aproape un an....nu stiu daca si el si nu m-a interesat lucrul asta pt ca nu am simtit ca s-ar fi intamplat ceva-sigur ca, logic este ca el sa nu fi rezistat atata timp si probabil ca nici nu s-a intamplat asa- in cazul lui sigur a ...
Re: Re: e prea mica din 20 mar 2004 03:36 de kalypso29
Am vazut eu!!!
Re: Re: o intrebare pentru femei din 20 mar 2004 01:42 de lavinia
Imi pare rau sa te contrazic, dar sunt femei care vaneaza barbatii( iar asta n-are nici o legatura cu sentimentele)!
Sunt barbati carora nu le ajung femeile indiferent cat de multe ar fi!
Re: am nevoie de pareri mai ales din partea fetelo din 20 mar 2004 01:32 de lavinia
Daca il iubesti pe cel de langa tine nu ai nevoie de altcineva! Nu exista nevoia aia fiziologica! Nu ai nevoie si nu vrei altceva! In momentul in care vorbim de iubire sexul are un singur corespondent, un singur "el"! Daca vorbim despre ...
Re: Re: Ce gust are sperma? din 20 mar 2004 00:56 de Raziel
Cu tot respectul si alea vopsite blond sunt cam la fel!:D
Re: Re: Re: Baieti,senzatiile voastre,pls! din 20 mar 2004 00:54 de Raziel
Sa intelegem ca nu-ti este necunoscuta actiunea de simulare la femei?El ce sa-ti taie?Gatul?:D:D
Re: Re: Re: Baieti,senzatiile voastre,pls! din 20 mar 2004 00:45 de valy2jan
Rar, dar se intampla. Cauzele sunt doua: bautura prea multa si o inhibare, datorata si neplacerii ca femeia il "inseala" prin mimare.
Re: Re: Off dimensiunea mea din 20 mar 2004 00:41 de valy2jan
Bravo, imi place.
Atata s-a discutat de marime incat cred ca la unii e o obsesie bolnavicioasa, daca nu psihica (aceasta fiind o boala accentuata).
Re: Re: Baieti,senzatiile voastre,pls! din 20 mar 2004 00:37 de stefania
God... si barbatii simuleaza ?????????? :huh: :wacko:
Daca-l prind pe-al meu ca face asa ceva i-o tai... ca eu i-am zis de fiecare data la ce nivel s-a ridicat...
Re: Baieti,senzatiile voastre,pls! din 20 mar 2004 00:14 de valy2jan
Cand partenera se simte bine, indiferent de tipul sexului, ma excit tare, iar dupa actul sexual ma simt "implimit" (nu pot sa definesc altfel sentimentul). Cand nu, ma simt ca si cum m-as masturba. Imi dau seama in toate cazurile cand ...
Re: Ce gust are sperma? din 20 mar 2004 00:12 de stefania
Cu tot respectul, dezamagesti rasa blondelor daca te arati necunoscatoare in domeniu. :wacko:
Re: Off dimensiunea mea din 20 mar 2004 00:00 de stefania
Mai lasa-ne cu dimensiunile ca am innebunit tot discutand de centimetri. La urma urmei fiecare stie dimensiunea cu care e satisfacuta ea... de unde pana unde crezi tu ca ai sa ai sansa sa "ne" satisfaci la greu...problema ta... dar ...
Pagina 3425 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
68 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |