Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: am nevoie de pareri mai ales din partea fetelo

din 19 mar 2004 23:50 de danuta2409

auzi...? da' ea stie ce te framanta pe tine? stie ce probleme iti faci? cu ea, adica, ai discutat? ... ca, bottom line, de ea e vorba... nu? noi, vezi bine, unii rezistam, altii nu... tu, de fapt, vrei sa stii daca ea rezista, sau..?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: avort la 7 luni

din 19 mar 2004 23:36 de valy2jan

Da, am citit si eu undeva, intr-un articol de specialitate, ca desi a ramas insarcinata, o femeie nu avea simtomele unei graviditati, chiar si eliminarea unei cantitati de sange la termenul menstruatiei, sangerare care a durat pana in luna a 4-a. ...

din 19 mar 2004 23:30 de tora

daca fata e destul de 'obsedata 'poate nu rezista dar daca totusi e si te iubeste mult si o satisfaci o sa ii fie dor de tine si o sa reziste !parerea mea

din 19 mar 2004 22:38 de copilita

'recordul' meu e de trei luni... e ........sa zicem, crunt, insa...se poate!

Re: Re: am nevoie de pareri mai ales din partea fe

din 19 mar 2004 22:22 de Raziel

Adica in largele tale vederi se sexuieste de trei ori pe zi,dar nu se "dragosteste" 2 luni!Hai baii...!Ma faci sa rad!:D:D Si curios,eu personal rezist 2 luni si cat e nevoie!;)Nu ma intreba cum ,dar rezist!

Re: Re: am nevoie de pareri mai ales din partea fe

din 19 mar 2004 22:22 de copilita

:x (atat am de 'zis')

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: "Te iubesc".

din 19 mar 2004 22:17 de copilita

adica, daca iti place sexul oral, nu eshti misogin... :lol::lol: de unde naiba le mai scoateti??

din 19 mar 2004 22:11 de therealthing

2 luni e cam mult si cred ca nu rezista. Ce te deranjeaza daca nu rezista? E pur si simplu o nevoie fiziologica pe care si-o satisface cu o persoana pe care nu o iubeste(asta daca te iubeste). Tu rezisti 2 luni? Nu cred (dar ai vrea ca ea sa ...

Ce gust misto are sperma?

din 19 mar 2004 22:00 de expeditor

Prietena mea imi spune ca are un gust destul de nasol dupa ce beau alcool. Tu ce gusturi(parere) ai?

Re: Baieti,senzatiile voastre,pls!

din 19 mar 2004 21:55 de rar di tot

Dar pe voi cat de tare va excita excitatia partenerului cand ii faceti sex oral?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 19 mar 2004 19:58 de Madalina

Da ,ai dreptate m-am exprimat gresit,total gresit...eu ma refeream la avort in general... La 7 luni stiu si eu ca deja e o fiinta care daca s-ar naste ar trai... Eu ma refeream la avort in general...Mea culpa... Parerea me a in cazul concret ...

Re: Re: nickname-uri

din 19 mar 2004 19:41 de georgiana

:D:D:D destept raspuns

din 19 mar 2004 19:13 de stefania

Da, o femeie poate astepta doua luni, daca vrea cu adevarat sa astepte. Am trecut prin asa ceva. Intr-adevar simti ca innebunesti cand celalalt nu e langa tine, ca mori ca sa il ai... dar nici o secunda nu m-am gandit sa il insel (chiar daca am ...

Re: Re: Re: Re: prostitutie...

din 19 mar 2004 18:51 de princess

Iar lucrurile pe care le-ai amintit tu,se regasesc peste tot in Amsterdam,nu numai pe strada aia...cam nasol..

Re: Re: Re: Re: prostitutie...

din 19 mar 2004 18:48 de princess

Ai perfecta dreptate,nu te contazic cu nimic,am si specificat ca e o tara mult prea libertina,nu am mai spus celelalte lucruri ptr ca subiectul era legat de prostitutie..

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 19 mar 2004 18:45 de duran

problem nu era de ce sunt ratati in lumea noastra ,ci ce sa faca fata cu o sarcina in 6 luni ,! ..daca tu crezi ca un avort la 6 luni rezolva problema ,esti beton, bravo! pies: multumesc!

Re: nickname-uri

din 19 mar 2004 18:38 de stefania

Altfel spus, de ce nu folosim numele noastre? Consider ca nickname-urile asigura acea note de discretie pe care unii chiar si-o doresc. Nu toti se ascund in spatele unui nick, dar sunt unele subiecte sensibile, sunt unele intimitati, se cer ...

Re: Baieti,senzatiile voastre,pls!

din 19 mar 2004 18:33 de Raziel

HE,he,he..!Curiozitatile tale..!:D

Re: o intrebare pentru femei

din 19 mar 2004 18:31 de stefania

Urmand principiului "Ce-i frumos si lui Dumnezeu ii place" nu condamn faptul ca tipii se uita dupa femei. Cred ca orice persoana poate fi impresionata de cum arata cineva... si eu ca fata admir un tip bine care trece pe langa mine. ...

Re: Re: Re: prostitutie...

din 19 mar 2004 18:25 de danuta2409

... si ai uitat sa spui ca pe strada aia, si nu numai, miroase a droguri de poti sa ... zbori... numa' daca te plimbi de doua ori pe ea... ... si ca, daca nu esti atent, te impiedici la orice pas de... fumatori... si de baietzei care se saruta ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3426 din 3731
«   1 ... 3423   3424   3425   3426   3427   3428   3429 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare