Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Ce gust are sperma? din 20 mar 2004 00:12 de stefania
Cu tot respectul, dezamagesti rasa blondelor daca te arati necunoscatoare in domeniu. :wacko:
Re: Off dimensiunea mea din 20 mar 2004 00:00 de stefania
Mai lasa-ne cu dimensiunile ca am innebunit tot discutand de centimetri. La urma urmei fiecare stie dimensiunea cu care e satisfacuta ea... de unde pana unde crezi tu ca ai sa ai sansa sa "ne" satisfaci la greu...problema ta... dar ...
Re: am nevoie de pareri mai ales din partea fetelo din 19 mar 2004 23:50 de danuta2409
auzi...? da' ea stie ce te framanta pe tine? stie ce probleme iti faci? cu ea, adica, ai discutat?
... ca, bottom line, de ea e vorba... nu?
noi, vezi bine, unii rezistam, altii nu... tu, de fapt, vrei sa stii daca ea rezista, sau..?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: avort la 7 luni din 19 mar 2004 23:36 de valy2jan
Da, am citit si eu undeva, intr-un articol de specialitate, ca desi a ramas insarcinata, o femeie nu avea simtomele unei graviditati, chiar si eliminarea unei cantitati de sange la termenul menstruatiei, sangerare care a durat pana in luna a 4-a. ...
din 19 mar 2004 23:30 de tora
daca fata e destul de 'obsedata 'poate nu rezista dar daca totusi e si te iubeste mult si o satisfaci o sa ii fie dor de tine si o sa reziste !parerea mea
Re: am nevoie de pareri mai ales din partea fetelo din 19 mar 2004 22:38 de copilita
'recordul' meu e de trei luni... e ........sa zicem, crunt, insa...se poate!
Re: Re: am nevoie de pareri mai ales din partea fe din 19 mar 2004 22:22 de Raziel
Adica in largele tale vederi se sexuieste de trei ori pe zi,dar nu se "dragosteste" 2 luni!Hai baii...!Ma faci sa rad!:D:D
Si curios,eu personal rezist 2 luni si cat e nevoie!;)Nu ma intreba cum ,dar rezist!
Re: Re: am nevoie de pareri mai ales din partea fe din 19 mar 2004 22:22 de copilita
:x
(atat am de 'zis')
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: "Te iubesc". din 19 mar 2004 22:17 de copilita
adica, daca iti place sexul oral, nu eshti misogin... :lol::lol: de unde naiba le mai scoateti??
Re: am nevoie de pareri mai ales din partea fetelo din 19 mar 2004 22:11 de therealthing
2 luni e cam mult si cred ca nu rezista. Ce te deranjeaza daca nu rezista? E pur si simplu o nevoie fiziologica pe care si-o satisface cu o persoana pe care nu o iubeste(asta daca te iubeste).
Tu rezisti 2 luni? Nu cred (dar ai vrea ca ea sa ...
Ce gust misto are sperma? din 19 mar 2004 22:00 de expeditor
Prietena mea imi spune ca are un gust destul de nasol dupa ce beau alcool. Tu ce gusturi(parere) ai?
Re: Baieti,senzatiile voastre,pls! din 19 mar 2004 21:55 de rar di tot
Dar pe voi cat de tare va excita excitatia partenerului cand ii faceti sex oral?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 19 mar 2004 19:58 de Madalina
Da ,ai dreptate m-am exprimat gresit,total gresit...eu ma refeream la avort in general...
La 7 luni stiu si eu ca deja e o fiinta care daca s-ar naste ar trai...
Eu ma refeream la avort in general...Mea culpa...
Parerea me a in cazul concret ...
Re: Re: nickname-uri din 19 mar 2004 19:41 de georgiana
:D:D:D destept raspuns
Re: am nevoie de pareri mai ales din partea fetelo din 19 mar 2004 19:13 de stefania
Da, o femeie poate astepta doua luni, daca vrea cu adevarat sa astepte. Am trecut prin asa ceva. Intr-adevar simti ca innebunesti cand celalalt nu e langa tine, ca mori ca sa il ai... dar nici o secunda nu m-am gandit sa il insel (chiar daca am ...
Re: Re: Re: Re: prostitutie... din 19 mar 2004 18:51 de princess
Iar lucrurile pe care le-ai amintit tu,se regasesc peste tot in Amsterdam,nu numai pe strada aia...cam nasol..
Re: Re: Re: Re: prostitutie... din 19 mar 2004 18:48 de princess
Ai perfecta dreptate,nu te contazic cu nimic,am si specificat ca e o tara mult prea libertina,nu am mai spus celelalte lucruri ptr ca subiectul era legat de prostitutie..
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 19 mar 2004 18:45 de duran
problem nu era de ce sunt ratati in lumea noastra ,ci ce sa faca fata cu o sarcina in 6 luni ,! ..daca tu crezi ca un avort la 6 luni rezolva problema ,esti beton, bravo!
pies: multumesc!
Re: nickname-uri din 19 mar 2004 18:38 de stefania
Altfel spus, de ce nu folosim numele noastre? Consider ca nickname-urile asigura acea note de discretie pe care unii chiar si-o doresc. Nu toti se ascund in spatele unui nick, dar sunt unele subiecte sensibile, sunt unele intimitati, se cer ...
Re: Baieti,senzatiile voastre,pls! din 19 mar 2004 18:33 de Raziel
HE,he,he..!Curiozitatile tale..!:D
Pagina 3426 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
35 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||