Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 19 mar 2004 12:47 de kalypso29

Dar daca ati auzi peste cativa ani ca acel copil (presupunand ca a fost pastrat), crescut pe strazi printre lepadaturi din cauza ca a fost abandonat intr-un sfarsit, sau ramas singur pe lume (din cauza ca mama lui s-a drogat pana a murit) ...

Baieti,senzatiile voastre,pls!

din 19 mar 2004 11:18 de ExoticDream

Am o curiozitate si va rog sa raspundeti doar din proprie experienta,nu din carti sau filme:cand ne faceti noua,fetelor,sex oral....stiti voi,limbutza+buze+degetzele jucause,combinate sa ne aduca pe noi la extaz,voi ce simtiti,cat de tare va excita ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Postludiul

din 19 mar 2004 11:14 de Infector

Doar pentru ca IP-ul meu este inregistrat si redat ca Infector on-line nu inseamna ca si eu sunt on-line.Pc-ul poate merge sau poate fi oprit cand vreau eu chiar daca nu sunt acasa deci omniprezenta mea este doar o iluzie. Daca ai sa te uiti bine ...

Re: Re: Re: Re: Re: Postludiul

din 19 mar 2004 11:05 de ExoticDream

Am citit in profilul tau ca ai doar 20 de ani,dupa siguranta cu care dai sfaturi pe aici si dupa omniprezenta ta pe forum(tu nu ai scoala,servici,ceva,as da orice sa pot avea si eu atata timp liber!),credeam ca esti mult mai matur.Tu ai avut timp ...

Re: Re: Re: Re: Postludiul

din 19 mar 2004 11:00 de Infector

Scumpa mea dar parca erai virgina.Cum poti spune ca "Multi adorm, cate unii se chinuie sa fie atenti cu fata pt ca stiu ca "asa ar vrea ea",dar cei mai putini sunt cei care fac asta pt ca asa simt si ei,pt ca asa le este firea si ...

Re: Re: Re: Postludiul

din 19 mar 2004 10:51 de ExoticDream

Nu stiu daca tu,dar sigur partenera ta e fericita ca are langa ea un barbat sensibil care SIMTE,fratilor!Multi adorm, cate unii se chinuie sa fie atenti cu fata pt ca stiu ca "asa ar vrea ea",dar cei mai putini sunt cei care fac asta pt ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Va plac gonflabilele?:

din 19 mar 2004 10:38 de Infector

De 6000 de dolari imi iau un BMW seria 3 de prin 95 sau o Calibra sau un motor superb ... aspiratoare de femei precum cele gonflabile ; frumoase si cu capul "gol". Macar cu ele te poti afisa intr-o discoteca sau le poti invata sa-ti ...

Re: Re: Re: o intrebare pentru femei

din 19 mar 2004 10:36 de ExoticDream

Mare adevar ai spus.... Atatia oameni sufera in cadrul unor cupluri din cauza minciunii..., prietenul meu a fost inselat la modul asta de prima lui iubita si aproape ca si-a pierdut increderea in sexul opus.Unii parca sunt nascuti sa raneasca!

Re: o intrebare pentru femei

din 19 mar 2004 10:33 de ExoticDream

Depinde de femei,dar in general femeile se ataseaza mult mai mult de partener si daca exista si iubire in cantitati corespunzatoare atunci ele ii privesc pe ceilalti masculi fara lacomie!Mai exista oare barbati care sa se multumeasca cu o singura ...

Re: Bai nene mai lasati din arfe!!!

din 19 mar 2004 09:40 de Raziel

Mai bine ne-ai spune daca s-a desumflat prietena ta sau tot asa speriat eshti! Eshti tare fricos cu umflaturile!Cum vezi ca se umfla ceva sau cate unul,mai tare pe sexpert,cum te sperii!Crezi ca toata lumea de aici e la fel? :p:p:p

Re: preludiu

din 19 mar 2004 09:16 de Raziel

Evident ca nu!Le poti transforma intr-un hobby daca vrei!:D

Re: Re: Postludiul

din 19 mar 2004 09:09 de Raziel

Probabil sunt un tip foarte fericit!Nu mi s-a intamplat asa ceva si nici nu procedez la fel! Imi place sa vorbesc si simt nevoia sa vorbesc mult mult dupa aceea,daca nu cumva cad in letargie si o tin pe ea la piep,fara cuvinte,timp ...

din 19 mar 2004 09:01 de Raziel

Probabil sunt un caz disperat!:D:D Nici nu ma uit dupa femei ,nici nu vreau sa fac dragoste cu cat mai multe,desi sanse si posibilitati ar cam fi..!:D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: "Te iubes

din 19 mar 2004 08:54 de YLoveCamelia

aceasta a ta parere nu este una unanima nici pe departe. este pe de cealalta parte adevarat ca se regasesc multi in cuvintele tale. oricum nu cred ca ai pus prea bine problema ...cu moda impreuna..nu prea are deloc treaba una si cu cealalta. ...

Re: Re: o intrebare pentru femei

din 19 mar 2004 08:36 de danuta2409

... hmmm... acelasi lucru pot sa spuna si ei, nu? ca femeia nu stie sa se poarte etc, de-aia calca stramb... suntem oameni, nu putem sa ne punem ochelari de cal... da' de la a-ti spala ochii cu ceva... frumos, pana la a insela, este distanta ...

Re: raspundeti si voi pls

din 19 mar 2004 02:50 de Mada

Este normal sa curga putin sange la primele contacte, pana se face deflorarea de tot.Nu ai de ce sa te sperii!Sa fi relaxata,excitata si dupa aceea vei fi si incantata.Experiente frumoase!!!:love:

din 19 mar 2004 02:36 de Mada

Eu personal am un prieten de 4 ani (si logodnic) si nu ma uit dupa barbati si sunt convinsa ca multe femei sunt ca mine.Noi suntem altfel, punem sentimentele pe primul loc.De fapt tot barbatii sunt cei care le imping pe partenerele lor sa-i insele ...

Re: am nevoie de pareri mai ales din partea fetelo

din 19 mar 2004 02:28 de danuta2409

cred ca te simti cu musca pe caciula, de-aia intrebi!... :blink: :lol::lol::lol:

Re: Re: Ce gust are sperma?

din 19 mar 2004 02:28 de tot blonda

Uneori e dulce, uneori sarat sau te poate intepa putin la limba.E in functie de ce mananci si de cata apa bei(se modifica daca mananci ciocolata,de exemplu). Iti recomand sa incerci,nu e asa scarbos.

o intrebare pentru femei

din 19 mar 2004 02:22 de laurentiu

se stie ca noi barbatii de obicei ne uitam dupa femei si chiar santem tentati sa facem dragoste cu cat mai multe chiar daca avem prietene.as vrea sa stiu daca si femeile sant la fel adica daca si ele se uita dupa barbati chiar daca au prieteni sau ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3428 din 3731
«   1 ... 3425   3426   3427   3428   3429   3430   3431 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare