Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ne din 18 mar 2004 18:03 de ExoticDream
Habar n-am ce fatza ai,dar conteaza atat de mult?Esti complexat cumva de fizicul tau?Ai dreptate,nu e anormal sa fii singur,e mai onest decat sa fii cu cineva si de fapt sa fii tot singur in sufletul tau.Iti doresc sa o gasesti pe EA ASAP,e ...
Re: sex dupa un avort din 18 mar 2004 18:03 de duran
atat timp cat crede femeia ..... intreb-o pe ea, daca e pregatita ... nu pe noi ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ne din 18 mar 2004 17:57 de duran
am grsit amestecul, si rectific:
putina incredere,si doar mult noroc:blink:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ne din 18 mar 2004 17:55 de duran
de ce nu? un dram de noroc, un pic de vointa ,si multa incredere...si cine stie ....DANUTZA ma lasi singur?:D:lol::D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nepotr din 18 mar 2004 17:50 de ExoticDream
Pe noi doi?Ne cunoastem de 15 minute!O fi el rapid,dar nu-s eu!Daca e omul singur si se pricepe sa multumeasca fetele crezi ca-i de ajuns?Mi-a venit alta intrebare in minte:voi aveti incredere in relatiile nascute pe Internet?
Re: raspundeti si voi pls din 18 mar 2004 17:43 de princess
La unele fete nu exista nici un fel de sangerare sau durere in urma primului contact sexual.Dar in general sunt doar cateva picaturi de sange..
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nepotrivire de din 18 mar 2004 17:37 de Infector
I'm single! :ninja:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nepotrivire de car din 18 mar 2004 17:35 de ExoticDream
Pari un tip destupat si cu mult bun simt,cred ca prietena ta e in nori ca a pus mana pe tine.Daca si cu ea te porti asa frumos cum ne inveti pe noi,astia prapaditii,inseamna ca l-a prins pe Dzeu de un picior!Am citit pe aici ca esti expert la ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nepotrivire de caracte din 18 mar 2004 17:27 de Infector
Daca eu as fi prietenul tau mi-ar fi placut sa porti o discutie cu mine.Sa-mi spui ca vrei ca relatia noastra sa mai faca un pas, sa-mi spui ce simti , ce trairi interioare ai.Astfel as pricepe unde ne aflam si ce asteptari ai de la mine.Parerea ...
Re: Exclusivitate in intimitate din 18 mar 2004 17:25 de duran
fara suparare ...tot 30 ....
cred ca mai degraba ti-i s-ar potrivii superficialitate, in sensul mioritic....deja la 30 de ani , lucrurile ar trebui sa fie sedimentate bine , acolo sus....."Indraznesc sa mai deschid o tema cu conditia sa nu ...
Re: Re: Re: Exclusivitate in intimitate din 18 mar 2004 17:12 de bebelusa
ai super mare dreptate si nu cred ca exista exceptii...daca da,unde sunt?:blink: oricum eu am prieten,dar zic asa,in general...:love:
Re: Re: Re: Re: Re: Nepotrivire de caracter sau... din 18 mar 2004 17:06 de Infector
Nu uita ca prietenul tau nu e o jucarie sexuala.Nu trebuie sa-l folosesti pentru a-ti satisface tu curiozitatea ( iti place sa-l atati , ai vrea sa cunosti senzatiile).Poate tu nu-l iubesti dar te-ai gandit ca el ar putea sa te iubeasca , cum ar ...
Re: Re: Re: Re: Nepotrivire de caracter sau...? din 18 mar 2004 16:58 de ExoticDream
Nu stiu sigur daca il iubesc,tocmai asta e problema.Imi place mult,e dragutz,ma tenteaza sa il provoc,dar oare n-ar trebui sa astept sa fiu convinsa ca-l iubesc?Nu-mi dau seama...De ce spui c-as deveni dependenta,asa bun esti?Pot sa intreb daca ai ...
Re: Re: Re: Re: Re: scuze din 18 mar 2004 16:13 de valy2jan
Postez aici deoarece pagina deschisa de "un cercetato" s-a inchis. Cred ca asta si-a batut joc de noi, pe principiul "intarata-i drace!". Am verificat in trei dictionare: Mic enciclopedic, De neologisme si De arhaisme. Nu am ...
Re: despre forumul asta din 18 mar 2004 15:23 de duran
....eu am o dilema ,ca si multi de aici ,cred......ce e pompa suedeza ,mai fato?
Re: despre forumul asta din 18 mar 2004 15:13 de Infector
Ce ne jucam?
Re: din 18 mar 2004 15:11 de tataYa
.. hmm,unul spune ceva , altul spune altceva ...(asta daca nu se mai iau si la cearta)... daca e atat de serioasa chestia de ce nu te adresezi celui mai apropiat cabinet de Planning Familial ? Nici 20 de post-uri de la diversi nu vor cantari cat o ...
Re: Re: Re: sex dupa un avort din 18 mar 2004 14:38 de cynthia
nu are importanta daca ai rh-ul pozitiv sau negativ.e vorba de compatibilitatea rh-ului intre parteneri daca amandoi au rh negativ sau pozitiv nu e nici o problema.daca unul are rh pozitiv si altul negativ atunci ar putea aparea complicatii insa ...
Despre acest forum din 18 mar 2004 14:07 de Planorista
N-as vrea sa deranjez nivelul la care temele discutate pe acest forum sint tratate (de genul: Mie-mi place mai bine asa, eu am incercat asa... apoi invers si apoi... cu ala si cu alta si aia o fost buna yummi yummmi DAR:
Cred ca propria sexualitate ...
Re: Re: Re: Re: Re: Hipersexualitatea din 18 mar 2004 13:55 de Planorista
Te-ai scremut tare pina ai scris propozitiutele astea? La tine e dureros procesul de creatie? Vezi sa nu apara prin curtea gradinitei unul cu o jucarie si mai mare ca iar te vad ca plingi si tragi de ea da de s-a lunji!
Pagina 3430 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
47 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |