Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ne

din 18 mar 2004 18:03 de ExoticDream

Habar n-am ce fatza ai,dar conteaza atat de mult?Esti complexat cumva de fizicul tau?Ai dreptate,nu e anormal sa fii singur,e mai onest decat sa fii cu cineva si de fapt sa fii tot singur in sufletul tau.Iti doresc sa o gasesti pe EA ASAP,e ...

Re: sex dupa un avort

din 18 mar 2004 18:03 de duran

atat timp cat crede femeia ..... intreb-o pe ea, daca e pregatita ... nu pe noi ...

din 18 mar 2004 17:57 de duran

am grsit amestecul, si rectific: putina incredere,si doar mult noroc:blink:

din 18 mar 2004 17:55 de duran

de ce nu? un dram de noroc, un pic de vointa ,si multa incredere...si cine stie ....DANUTZA ma lasi singur?:D:lol::D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nepotr

din 18 mar 2004 17:50 de ExoticDream

Pe noi doi?Ne cunoastem de 15 minute!O fi el rapid,dar nu-s eu!Daca e omul singur si se pricepe sa multumeasca fetele crezi ca-i de ajuns?Mi-a venit alta intrebare in minte:voi aveti incredere in relatiile nascute pe Internet?

Re: raspundeti si voi pls

din 18 mar 2004 17:43 de princess

La unele fete nu exista nici un fel de sangerare sau durere in urma primului contact sexual.Dar in general sunt doar cateva picaturi de sange..

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nepotrivire de

din 18 mar 2004 17:37 de Infector

I'm single! :ninja:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nepotrivire de car

din 18 mar 2004 17:35 de ExoticDream

Pari un tip destupat si cu mult bun simt,cred ca prietena ta e in nori ca a pus mana pe tine.Daca si cu ea te porti asa frumos cum ne inveti pe noi,astia prapaditii,inseamna ca l-a prins pe Dzeu de un picior!Am citit pe aici ca esti expert la ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nepotrivire de caracte

din 18 mar 2004 17:27 de Infector

Daca eu as fi prietenul tau mi-ar fi placut sa porti o discutie cu mine.Sa-mi spui ca vrei ca relatia noastra sa mai faca un pas, sa-mi spui ce simti , ce trairi interioare ai.Astfel as pricepe unde ne aflam si ce asteptari ai de la mine.Parerea ...

Re: Exclusivitate in intimitate

din 18 mar 2004 17:25 de duran

fara suparare ...tot 30 .... cred ca mai degraba ti-i s-ar potrivii superficialitate, in sensul mioritic....deja la 30 de ani , lucrurile ar trebui sa fie sedimentate bine , acolo sus....."Indraznesc sa mai deschid o tema cu conditia sa nu ...

Re: Re: Re: Exclusivitate in intimitate

din 18 mar 2004 17:12 de bebelusa

ai super mare dreptate si nu cred ca exista exceptii...daca da,unde sunt?:blink: oricum eu am prieten,dar zic asa,in general...:love:

Re: Re: Re: Re: Re: Nepotrivire de caracter sau...

din 18 mar 2004 17:06 de Infector

Nu uita ca prietenul tau nu e o jucarie sexuala.Nu trebuie sa-l folosesti pentru a-ti satisface tu curiozitatea ( iti place sa-l atati , ai vrea sa cunosti senzatiile).Poate tu nu-l iubesti dar te-ai gandit ca el ar putea sa te iubeasca , cum ar ...

Re: Re: Re: Re: Nepotrivire de caracter sau...?

din 18 mar 2004 16:58 de ExoticDream

Nu stiu sigur daca il iubesc,tocmai asta e problema.Imi place mult,e dragutz,ma tenteaza sa il provoc,dar oare n-ar trebui sa astept sa fiu convinsa ca-l iubesc?Nu-mi dau seama...De ce spui c-as deveni dependenta,asa bun esti?Pot sa intreb daca ai ...

Re: Re: Re: Re: Re: scuze

din 18 mar 2004 16:13 de valy2jan

Postez aici deoarece pagina deschisa de "un cercetato" s-a inchis. Cred ca asta si-a batut joc de noi, pe principiul "intarata-i drace!". Am verificat in trei dictionare: Mic enciclopedic, De neologisme si De arhaisme. Nu am ...

Re: despre forumul asta

din 18 mar 2004 15:23 de duran

....eu am o dilema ,ca si multi de aici ,cred......ce e pompa suedeza ,mai fato?

Re: despre forumul asta

din 18 mar 2004 15:13 de Infector

Ce ne jucam?

Re:

din 18 mar 2004 15:11 de tataYa

.. hmm,unul spune ceva , altul spune altceva ...(asta daca nu se mai iau si la cearta)... daca e atat de serioasa chestia de ce nu te adresezi celui mai apropiat cabinet de Planning Familial ? Nici 20 de post-uri de la diversi nu vor cantari cat o ...

Re: Re: Re: sex dupa un avort

din 18 mar 2004 14:38 de cynthia

nu are importanta daca ai rh-ul pozitiv sau negativ.e vorba de compatibilitatea rh-ului intre parteneri daca amandoi au rh negativ sau pozitiv nu e nici o problema.daca unul are rh pozitiv si altul negativ atunci ar putea aparea complicatii insa ...

Despre acest forum

din 18 mar 2004 14:07 de Planorista

N-as vrea sa deranjez nivelul la care temele discutate pe acest forum sint tratate (de genul: Mie-mi place mai bine asa, eu am incercat asa... apoi invers si apoi... cu ala si cu alta si aia o fost buna yummi yummmi DAR: Cred ca propria sexualitate ...

Re: Re: Re: Re: Re: Hipersexualitatea

din 18 mar 2004 13:55 de Planorista

Te-ai scremut tare pina ai scris propozitiutele astea? La tine e dureros procesul de creatie? Vezi sa nu apara prin curtea gradinitei unul cu o jucarie si mai mare ca iar te vad ca plingi si tragi de ea da de s-a lunji!

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3430 din 3731
«   1 ... 3427   3428   3429   3430   3431   3432   3433 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare