Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

din 17 mar 2004 20:27 de y

De ce m-ai cenzurat? Ti-e rusine de ceea ce am spus? In rest, ai demonstrat, inca odata, ca ceea ce spune "un cercetato" (nu "un cercetator" cum ai postat tu - ceea ce e cu totul altceva) este adevarat. Ce crezi, daca nu te ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: avort la 7 luni

din 17 mar 2004 20:16 de Raziel

Nu ai dreptate!Exista tot atatea scenarii pentru a nu ajunge in situatia asta!Nu este permis sa lasi sa se intample asa ceva,indiferent de situatie!

Re: Re: Re:

din 17 mar 2004 19:50 de Raziel

Nu te supara,dar nu prea inteleg ce spui!:D:D:D

din 17 mar 2004 19:01 de kalypso29

:D:D:D:D

din 17 mar 2004 18:59 de Infector

ce marfa...avem si club.Pai sa platim si cotizatie ...eu il propun ca presedinte pe cultu' ala de "un cersetator" :p

Re: Re:

din 17 mar 2004 18:46 de valy2jan

Vezi ca o sa ti se ceara sa intri in clubul format de "un cercetato" si nu stiu daca te primim.

Re: Postludiul

din 17 mar 2004 18:13 de danuta2409

mda... in general, cam asa se intampla... el, epuizat si... poate multumit, adoarme... mai sunt si cei care schimba repede canalul la tv... sau ce care "hai, ca tre' sa plec, pa"... sau ... ma rog, variatiuni pe tema... dar... ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: avort la 7 luni

din 17 mar 2004 17:47 de danuta2409

da, asa e.. aruncam cu pietre... dar ORICE s-ar fi intamplat, copilu' ala e viu, n-are nici o vina , si, mai ales... n-a ales el sa vina pe lume... nu ma cert cu tine acum... nici cu ea macar... nu pot sa accept ce vrea ea... si gata... ...

din 17 mar 2004 17:40 de Nox

EU nu cred ca are sa fie ceva care sa ii trezeasca sentimentele !Doar ea a scris ca dupa ce a venit in tara a aflat ca ii insarcinata! Si iti dai seama ca un avort e ceva foarte serios si nu poate sa il faca pt. ca i se trezesc sentimentele si ...

De ce ?

din 17 mar 2004 17:36 de un cercetato

Din intamplare si curiozitate, am parcurs o parte din postarile de pe acest forum. Consider ca toate sunt bune, pana la o anumita limita. Limita data de acele postari in cuvinte suburbane, etalate ca o superioritate si megfinitudine fata de ceilalti, ...

Re: Re: Re: Re: Re: avort la 7 luni

din 17 mar 2004 17:26 de kalypso29

Va raspund amandurora! Nu sunt nici eu de acord cu intentiile ei, dar v-ati gandit macar un pic, inainte de a vorbi asa, cate scenarii pot exista pentru povestea asta??? Poate este, intr-adevar, ceva pueril!! Dar daca cine stie ce lucruri oribile ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ba

din 17 mar 2004 16:02 de kalypso29

Concluzia la care s-a ajuns este asta: "cauza va fi spumantul sau apa din ro. care este aiurea..."! Ntz, ntz, ntz! oftalmologii astia!!):(

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: baita

din 17 mar 2004 15:44 de princess

Si ce inseamna mai "cu d´astia ca noi"...?lamureste-ma si pe mine...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: baita

din 17 mar 2004 15:41 de princess

Sincer nu mi se pare ca sunt obrazinica deloc..daca voi ati analizat acest subiec,eu doar am vrut sa-mi impun punctul de vedere,parerea mea personala...si am vazut ca pana la urma s-a ajuns tot la concluzia mea..:p

Re: Re: Re: Re: Re: Re: SEX GAMES: pentru "co

din 17 mar 2004 15:36 de kalypso29

Stiam eu ca nu o sa ma dezamagesti!!! :p:p:p

Re: Re: Re: Re: Re: SEX GAMES: pentru "condim

din 17 mar 2004 14:22 de Raziel

Nu prea imi plac uleiurile astea... Dar daca tu insisti atat..!:D:D:D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pompa suedeza

din 17 mar 2004 13:31 de stefania

Desi cred ca am mai spus... pompele de care vorbesti nu sunt doar pentru provocarea erectiei. Sunt si pompe care ajuta la masturbare, ofera senzatia de sex oral... unele au vibratii si forme care mai de care mai diferite... toate pentru a ...

Re: Exclusivitate in intimitate

din 17 mar 2004 13:27 de stefania

Pentru fiecare dintre noi iubirea e altfel si altceva. Daca tu ai anumite preferinte in domeniu si iti repugna altele asta nu inseamna ca e ceva in neregula cu tine. Toti avem atractii si repulsii. Si mai exista oameni ca tine... iar in ceea ...

Re: De ce pe acest site...

din 17 mar 2004 13:26 de tataYa

eu sunt deacord si nu inteleg de ce sariti asa ..Daca ar fi mai complet site-ul nu am gasi post-uri de gen "raman insarcinata daca fac sex oral/anal" .. p.s. pt. articole legate de educatie sexuala recomand www.sexaz.ro

Re: avort la 7 luni

din 17 mar 2004 13:22 de stefania

Intr-adevar, dupa a treia luna de sarcina nu mai este avort ci pruncucidere. Studiaza stadiile de dezvoltare ale fetusului si ai sa intelegi ca mica fiinta din pantecul tau este deja om... pacatul ar fi mai mare decat oricand si nu stiu daca ai ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3433 din 3731
«   1 ... 3430   3431   3432   3433   3434   3435   3436 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare