Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: baita buclucasa

din 16 mar 2004 22:15 de georgiana

are dreptate nemesis... cauza va fii spumnantul sau apa din ro. care este aiurea....:D:D:D

Re: Ma doare

din 16 mar 2004 22:14 de nemesis

Durerea poate veni din faptul ca penisul lui atinge uterul tau. Inervatia aparatului genital este destul de ciudata astfel ca durerea poate "iradia" in alte parti (pulpa piciorului, abdomen, zona gluteala, etc) Este un fel de mecanism ...

Re: baita buclucasa

din 16 mar 2004 22:10 de nemesis

In istoria medicala este cunoscut doar UN SINGUR CAZ de astfel de inseminare... Eu ma indoiesc de validitatea lui!!! Spermatozoizii nu supravietuiesc foarte mult in alt mediu decat corpul uman, iar folosirea spumantului nu va face decat sa scada ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: baita bucl

din 16 mar 2004 22:04 de Infector

Princess, puisor, nu ti se pare ca esti cam obraznica? Daca esti asa de desteapta scrie draga o carte si nu mai sta sa o arzi aiurea cu d'astia ca noi (cei de pe forum).

Re: Fraieri? `

din 16 mar 2004 21:52 de nemesis

Nu ma simt "pacatos" in sensul tau! Nu cred ca am gresit cu ceva indragostindu-ma de o fata virgina, nu cred ca am gresit facand dragoste cu ea si nu cred ca am gresit logodindu-ma cu ea... (Nu sunt sigur ca am inteles exact unde ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: par pubian???

din 16 mar 2004 21:47 de valy2jan

E ca in cantecul "Iubesc femeia care e femeie" indiferent ce par are. (Iar ma critica cineva ca dau numai citate luate de la altii, dar ce sa fac daca la 3 ani, cand am vrut sa scriu un tratat... mama m-a oprit. E adevarat ca incepusem ...

Re: avort la 7 luni

din 16 mar 2004 21:45 de nemesis

Pot aparea complicatii mari, iar variabilele de luat in calcul sunt chiar multe. Te poti adresa unei maternitati sau daca ai mijloace materiale unui cabinet particular. Incepe cu un consult ginecologic normal si apoi continua prin abordarea ...

Re: Re: Re: Re: Re: Citeam pe aici pe undeva.....

din 16 mar 2004 21:34 de georgiana

de ce s-a apucat? ca poate avea o dambla cu zugravitul si acum i-a trecut!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum se manifes

din 16 mar 2004 21:19 de valy2jan

"ca co" - ce exprimare "elevata", chiar daca are virgula. Dupa cunostinte.

Re: Re: Re: Re: Citeam pe aici pe undeva.....

din 16 mar 2004 20:57 de lavinia

Daca as sti, evident mi-ar fi scarba!Si mai evident nu ar mai deveni iubitul meu! Mai rau ar fi sa aflu dupa! M-as simti ca intr-un cazan cu mizerie in care am intrat fara sa vreau! Asta ar fi una! A doua: mai amuzanta! Un tip care a fost ...

Re: Ma doare

din 16 mar 2004 20:22 de stefania

Daca durerile nu sunt foarte serioase, incearca sa-i propui prietenul tau un preludiu mai lung, sa fii mai excitata pentru ca toti muschii abdomenului sa fie relaxati. Desigur, in cazul in care ati facut sex protejat, o serie de griji sunt ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am Nevoie De sfatu

din 16 mar 2004 19:41 de duran

este mai mult decit evident ca habar na-i ...despre nimic, fiindca nu poti spune unui om : masturbeaza-te , atunci cind la o virsta frageda ,si trairile sunt cele care il ghideaza si il fac sa perceapa viata ( cu toate ale ei)...revenind ,sfatul meu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am Nevoie De sfatu

din 16 mar 2004 19:34 de valy2jan

Cred ca nu ai citit ce am postat in aceasta privinta mai inainte. Sustin ca orice lucru facut in exces este daunator. Dar tot la fel de nociva este si extrema cealalta. Ai avut ocazia sa stai de vorba cu persoane care au trecut printr-o parte mare ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am Nevoie De sfaturi

din 16 mar 2004 19:15 de valy2jan

Nu dau consultatii pe internet. Daca nu sti, de ce nu stai in banca ta.

Re: Am Nevoie De sfaturi

din 16 mar 2004 18:53 de duran

auzi !,si de fapt ce-mi bat capul sau pt ce ........da-i in cpo lu' mutu pin ' oi muri si ai sa vezi urmarile.... pe propia piele...

Re: Re: Re: Re: Re: par pubian???

din 16 mar 2004 18:51 de anonim1

Ipoteza :baiat Concluzia: no hair ! Nu suport epilatu!! poate cu vreo crema ceva ca cu ceara nu se pune problema... daca il rad cu lama imi e ca o sa creasca mai tare si mai mare . Solutii? :D Noua cum ne sta bine? fara el deloc sau cu cine stie ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am Nevoie De sfaturi

din 16 mar 2004 18:47 de duran

pt inceput te rog sa revezi"dinamica sexuala la barbati"si mai discutam...si argumenteaza"Asemenea sfaturi primea si tata de la bunicu, dar atunci asa se credea. In prezent s-a demonstrat stiintific ca masturbarea nu are nimic de a ...

Re: Re: Re: Re: Re: Am Nevoie De sfaturi

din 16 mar 2004 17:53 de valy2jan

Cred ca este de natura psihologica (a nu confunda cu psihica). Medicul de familie te poate indruma, in functie si de resursele medicale din zona.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am Nevoie De sfaturi

din 16 mar 2004 17:40 de valy2jan

? ? ? Ce e acel lichid si in ce cantitate?

Re: Re: Re: Re: Re: Am Nevoie De sfaturi

din 16 mar 2004 17:28 de duran

lasa masturbarea , e prima conditie , crede-ma .E o cauza a ejacularii precoce , si nu te mai lua dupa ineptiile de aici....clar lasa ,macar o vreme - cu cat mai indelungata, cu atat mai bine- fiinca iti exagereaza dorintele si trairile. despre ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3436 din 3731
«   1 ... 3433   3434   3435   3436   3437   3438   3439 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare