Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: o alta problema din 16 mar 2004 10:22 de Dardanel
JALNIC !!! Bai parca aveti 4 ani sa de-a dracu`.
chestiile astea nu se discuta pa forum sa stie tot satu ca ilie a bagat botu in cariciu lu maria si aia facea fitze ca a sunat mama la telefon si tre sa plece acasa. Vai !!! Ce sa fac ??? Cum sa o ...
Re: Re: Re: Re: Re: par pubian??? din 16 mar 2004 08:56 de Raziel
Incearca sa il epilezi pe prietenul tau si sa vezi pe urma cum merge treaba cu uleiurile si emulsiile!:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: par pubian??? din 16 mar 2004 08:46 de Raziel
Deja este o traditie ,nu mai este o continuitate!Doar ca nu mersesem pana la capat!Dar acum s-a rezolvat!:)
In rest doar personal specializat!:))M-ai greu de gasit,dar nu imposibil!:))
Re: Re: baita buclucasa din 16 mar 2004 08:33 de Raziel
Pot sa te corijez un pic?ESTE UN RISC ASUMAT TOT CE FACI IN VIATA !Da?;)
Re: Re: SUBIECT INTERESANT! din 16 mar 2004 08:27 de Raziel
Ok!O sa-ti raspund!Nu am pus subiectul asta aici pentru o critica literara!Ci doar pentru ca mi-a placut ce si cum s-a derulat!Cati dintre voi au trait sau au avut curaj sa traiasca asa,un timp?Cati dintre voi au reusit sa plece atat de ...
Re: o alta problema din 16 mar 2004 05:27 de Madalina
eu am avut aceeasi problema dar cu prietenul meu...totul s-a rezolvat printr-o surpriza...si totul a fost mai mult decat ok
Re: Re: Re: Cum decurge un avort? din 16 mar 2004 04:37 de Madalina
Si eu am gasit acest site in urma cu 2 saptamani din acelasi motiv...si ce am citit aici mai rau m-a ingrijorat decat sa-mi faca vreun bine ...joia trecuta am fost la doctor...am facut o programare la un cabinet particular,am mers la ora stabilita ...
Re: baita buclucasa din 16 mar 2004 03:22 de kalypso29
as dori sa va intreb ceva dar va rog sa nu radeti de mine...sunt virgina si as vrea sa fac baie cu iubitul meu insa daca ejaculeaza in apa fara sa ma penetreze pot sa raman insarcinata? am auzit insa ca si daca nu ejaculeaza, tot elimina ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: baita buclucasa din 16 mar 2004 03:08 de kalypso29
Mi-as dori ca acele cupluri care isi doresc un copil si nu pot sa-l aiba,cu toate ca sunt fertili,sa faca doar o baie...sau mai multe impreuna si sa ramana insarcinata...
Pana unde era doar o banuiala, acum e convingere! Deci, draga mea, ai mare ...
Re: SUBIECT INTERESANT! din 16 mar 2004 02:22 de stefania
Stii, de departe parca dai impresia unui tip normal... m-ai innebunit cu siroposul story...
:love:
Sper din tot sufletul ca n-a fost pe bune...
:D... nu de alta, dar daca n-as fi fost fata, sigur nu rezistam sa citesc pana la capat...
...
Re: Re: baita buclucas din 16 mar 2004 02:08 de stefania
Wow... m-ati omorate cu baile astea atat de periculoase... :x
Faza beton... faci baie cu el... si ramai insarcinata cu frate-sau care se spalase si el ca omul... God...:rolleyes:
Inainte de baie... dezinfectati tot... ardeti daca se poate ...
Re: Re: Re: Re: par pubian??? din 16 mar 2004 01:52 de kalypso29
Sincera sa fiu, nu mi-am inchipui ca un baiat ar putea sa incerce asta (nu neaparat epilatul, ci epilatul asta...complet). Si apoi, la noi fetele, e nevoie de continuitate in privinta asta (daca faci o treaba, du-o pana la capat...)
PS: Ai chiar ...
Re: Re: Re: Ata preputului din 16 mar 2004 01:38 de valy2jan
Multumesc. E o perioada putin intarziata pentru decalotare, ata fiind acum mai rigida decat acu 2-3 ani. Daca te supara si pe viitor, consulta totusi un medic. In afara de durere, nu este o urgenta. In nici un caz nu actiona tu cu ceva taios.
Si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: baita buclucas din 16 mar 2004 01:37 de princess
Asta probabil a fost un caz 1 la 1000..oricum multumesc ptr lamurire..asta inseamna ca am putea ramane insarcinate si cand mergem la piscina..daca stai sa gandesti asa..:lol:(?):lol:
Re: Re: Ata preputului din 16 mar 2004 01:31 de princess
Mi-am permis sa raspund eu in locul lui daca nu te superi..:p
Re: Re: Ata preputului din 16 mar 2004 01:30 de princess
are 17 ani
Re: Ata preputului din 16 mar 2004 01:27 de valy2jan
Nu cred ca ata ti-a produs durere. Mai curand, pielea penisului nu era complet dezlipita. O sa-ti treaca. Nu mai trage un timp de piele la maxim inapoi. Poate folosirea un unguient pe baza de antibiotice: tetraciclina, ampicilina etc, care poate ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: baita buclucas din 16 mar 2004 01:12 de valy2jan
Eu am crezut ca zici "cu riscul sa ramai gravid"
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 16 mar 2004 01:12 de lavinia
Nu-nu! El e sefu!
El se pricepe la masaje, pudre, uleiuri din astea.....
Cu el vreau!:love::love::love:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 16 mar 2004 01:04 de levi82
Auzi Raziel. Nu iei atitudine???:blink:
Daca el nu vrea eu sunt dispus sa incerc:lol:
Pagina 3438 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
43 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |