Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: avort la 7 luni din 17 mar 2004 09:43 de Raziel
):():():():():():(
Ce idioata!
Spunea cineva pe aici: Da Doamne un razboi sa mai rareasca din ei..!
Oameni fara suflet,fara constiinta..!As impusca-o,daca as putea!):():():(
Re: Re: Re: Re: Re: Re: SUBIECT INTERESANT! din 17 mar 2004 08:39 de kalypso29
Tu te-ai trezit asa de dimineata doar ca sa ne sperii cu mama ta?!?
:blink:
:p:p:p
Re: Re: Re: Re: Re: SUBIECT INTERESANT! din 17 mar 2004 08:34 de danuta2409
:lol::lol::lol:
te spun lu' mamaaa!!! tananananana!!! ai pus-o, nemesis! "amator balbait fara simt literar"???? daca stiai ce palma grea are mama, nu ziceai asa de... o va lua ca pe un atac personal!!! hehehe... abia ...
Re: Re: Re: SUBIECT INTERESANT! din 17 mar 2004 08:28 de danuta2409
ahaaa... te iei de mama, hé? :lol::lol::lol:...
... sa mai zicem doar ca nu vad care-i legatura intre postul tau si.. forumul despre sex pe care l-am descoprit la timp... :blink:... da', probabil ca mama m-a avut prea devreme... de-aia ...
Re: Fraieri? ` din 17 mar 2004 01:01 de Wizard20
Man daca tie iti surade ideea ca sa traiesti singur si mult ...poate la atii nu le surade atat de mult ! Yo nus ce prietena tiai gasit tu mai omule de esti asa de distrus ! Inseamna ca prietena ta(sau fosta) are cam multe beshini in cap ...sau ...
Re: De ce pe acest site... din 17 mar 2004 00:41 de Wizard20
Depinde ce te intereseaza man ....shi daca te uitzi char pe tot forumul nu cred ca nu o sa gasesti subiecte interesante ! :p:p
Re: Re: Re: o alta problema din 16 mar 2004 23:21 de levi82
Ai dreptate frate, nu trebuia sa ma bag peste subiectul deschis de tine, dar vazand ca si asa discutia era cam pe langa subiect m-am gandit ca ar fi mai bine sa nu deschid eu un nou subiect pentru a nu congestiona forumul si asa destul de plin. ...
Re: Re: Re: Re: probleme mari din 16 mar 2004 23:15 de nemesis
"Oftalmologul tau este in concediu" cumva? - stiti cine a spus asta...
:D:lol::D
Re: Re: Re: Re: probleme mari din 16 mar 2004 23:12 de zoOm
Din cate vad eu numele tau e levi82, pe cand ala e levi28 ???( in rest ai dreptate)
Re: Re: Re: Re: probleme mari din 16 mar 2004 23:06 de Infector
E un securist p'aici pe forum care tot copiaza nick-uri .Sper sa-si prinda degetele-n masina de tocat! :/
Re: Re: Re: probleme mari din 16 mar 2004 23:00 de levi82
(!)(!)(!)Acest post este scris de un nemernic, care din lipsa de alta ocupatie s-a gandit ca ar fi funny daca ar scrie o tampenie folosind numele meu.(!)(!)(!)
Nu-mi asum nici o responsabilitate pentru posturi in care numele meu apare ca ...
Re: Re: Re: probleme mari din 16 mar 2004 22:59 de levi82
(!)(!)(!)Acest post este scris de un nemernic, care din lipsa de alta ocupatie s-a gandit ca ar fi funny daca ar scrie o tampenie folosind numele meu.(!)(!)(!)
Nu-mi asum nici o responsabilitate pentru posturi in care numele meu apare ca ...
Re: Re: "Te iubesc"...? din 16 mar 2004 22:46 de nemesis
:D:lol::D ...si m-ai criticat cand am "lipit" postul cu "Vreau sa fac sex cu sora-mea" :D:lol::D
Ei acum Infector! Daca o iubesti pe bunica nimeni nu te opreste sa scrii asta dar eu ma refeream la partener...
Deci: Te ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am din 16 mar 2004 22:44 de Gigga
Super tare faza !!Eu sunt ala cu probleme nu voi nu are rost sa va spuneti cuvinte urate.Apropo eu sunt din Constanta,si aici nu am auzit de Clinici de urologie.hai sa vb live chat mai bine decat asa..
Nu putem vorbi pe MSN sau Yahoo mesanger?Daca ...
Re: Re: Re: Re: Re: ? din 16 mar 2004 22:41 de valy2jan
Dar nu din punct de vedere medical (psihic).
Re: Re: Re: Re: ? din 16 mar 2004 22:36 de nemesis
Nu vreau sa par pedant, dar daca te refereai la aventura, "din acelea care se intampla foarte multe" atunci nici asta nu e prea normal... sa se intample foarte multe aventuri! Si asta se abate de la normalitate in acelasi mod!
Re: Fraieri? ` din 16 mar 2004 22:35 de 300 cam low
Frate da zi sh mie 300000 de lei sau altceva . Daca e'n lei alea e tziganci bhorate ca tine.
Re: Re: Re: ? din 16 mar 2004 22:33 de valy2jan
Eu ma refeream la o aventura sexuala, din acelea care se intampla foarte multe, nu a trai in trio. Faceam disocierea intre fapte din punct de vedere medical.
Re: Re: Re: Re: Re: Citeam pe aici pe undeva..... din 16 mar 2004 22:26 de nemesis
Chiar exista o diferenta semnificativa intre "a facut-o cu unul" si "a facut-o cu 10-15 pe zi"...? Pentru mine de aici se citeste "a facut-o", BOLD, ITALIC si UNDERLINED...
Re: Re: ? din 16 mar 2004 22:17 de nemesis
Cu doi nu e nimic anormal... !? Aha! Ma intreb oare atunci, de ce tendinta sociala este de a te casatori si de a face copii dupa aceea, adica de a trai in cuplu si apoi in familie?
Hmm! Daca ce spui tu este adevarat, atunci cred ca noi ceilalti ...
Pagina 3435 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
89 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |