Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Exclusivitate in intimitate

din 17 mar 2004 13:13 de Infector

Nu.Ink mai exista tipi ca acel "el" pe care-l cauti. Cat despre definitia ta ... cea cu "exclusivitate" ... pentru mine EXCLUSIVITATE inseamna public numeros nu intimitate. :)

Exclusivitate in intimitate

din 17 mar 2004 12:45 de Planorista

Indraznesc sa mai deschid o tema cu conditia sa nu strigati la mine ca ma inhib si ma doare capul. Asa: ma apropiu de treizeci de ani si tot astept sa vina vestita faza in viata in care nu-ti mai arde de feelings si te multumesti si cu un numar ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 17 mar 2004 12:34 de Raziel

Nu mere!Proprietarul are programe in :fox for dos"!NTFS vs FAT16!!!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SUBIECT INTERE

din 17 mar 2004 12:32 de Infector

Da si tu esti nesuferit. NESUFERITULE! Oricum decat sa facem misto unul impotriva celuilalt mai bine ne unim si crizam alte persoane cu potential :) Bene .. oricum eu nu mai zic nimik , m-am plictisit.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pompa suedeza

din 17 mar 2004 12:28 de Infector

Probabil ii place sa si-o tina "bata" toata ziua.Sau incearca sa-i ia tensiunea, nu gaseste ceasul dar e perseverent in a-l cauta

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SUBIECT INTERESANT

din 17 mar 2004 12:26 de Raziel

Daca promiti sa nu mai fii nesuferit,de acord!Ti-am mai spus:de multe ori eshti ridicol!Incearca sa nu mai fii si totul este ok!Batem palma?:D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 17 mar 2004 12:24 de Infector

No problem. Da schimba win 98 . Daca ai 256 DDRAM iti recomand Win 2003 server ... zboara!!!!

din 17 mar 2004 12:18 de Raziel

NU TE ASTEPTA SA ITI RASPUNDA CINEVA IN CAUZA! EVIDENT CA CEL DE CARE INTREBI,ESTE UN CAZ PATOLOGIC!SAU POATE CURIOZITATEA..,O DATA DE DOUA ORI!:D

Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 17 mar 2004 12:17 de Infector

Driver pt ce? Pentru ce componenta?

Re: Re: Re: Re: Re:

din 17 mar 2004 12:06 de Raziel

Daca imi gasesti driverele la un laptop HP Omnibook XE2 pt win98,iti dau eu o bere!Ca e cam ameteala aia pe site!:p

Re: Re: Re: Re: Re: Pompa suedeza

din 17 mar 2004 12:03 de Planorista

Acuma is lamurita cu modul de intrebuintare dar... daca mi se permite sa intreb... ce poate fi in capul unui tinar in jur de 30 de ani care n-are probleme cu erectia naturala, normala... si totusi se pompaluieste pina ameteste?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: SUBIECT INTERESANT!

din 17 mar 2004 12:02 de Raziel

Nu stiu de ce dar totusi cred ca nu exista nimic acolo!Cea mai simpla varianta ar fi sa te pun la olita sa faci pishu si apoi sa pun repede degetul!Poate asa sa-mi dau seama!:D:D:D

din 17 mar 2004 11:52 de Infector

Mai stai si pe forum ca aici e si distractie :) :blink::ninja:;) Life's not a beach, it's a mountain!

Re: Re: Re: Re: Re: SUBIECT INTERESANT!

din 17 mar 2004 11:49 de Infector

Te las pe tine sa-l cauti!Dar ai grija sa nu te "scuipe" daca-l smotocesti prea rau. PS:Iar ai inceput cu rautatile!:blink::ninja:;)

Re: Re: Re: Re: Re: Pompa suedeza

din 17 mar 2004 11:49 de Planorista

No binie, daca e asa atunci ma las de postari pe forum si nici nu mai citesc, ascult proefemul si ma informez. Merci.

Re: Re: Re: Re: Pompa suedeza

din 17 mar 2004 11:46 de Infector

Aham ..deci aia e pompa suedeza ...pai draga noi stiam de chestiile astea dar ne-ai bagat in ceata cu "suedeza". Asaa... pompa aceea se foloseste pentru crearea erectiei.Se introduce penisul in tubul ala apoi se pompeaza (vezi chestia ...

Re: Re: Re: Re:

din 17 mar 2004 11:35 de Infector

Hi hi ... pacat ca eu nu visez. Pe bune nu am mai visat de cand eram copil. :. Dar totusi daca se intampla sa apari ...nu te primesc cu mana goala ..adu o bere ceva! :)

Re: Re: Re: Re: SUBIECT INTERESANT!

din 17 mar 2004 11:25 de Raziel

Mai jurnalistu' lui tata,am mai spus parca:asta nu e o opera beletristica si cred ca fata aia nici nu a vrut sa sublinieze talentul ei scriitoricesc! Si tot asa am mai spus,ca daca nu-ti place sari"peste"..! P.S. Logo-ul?Cauta-te ...

Re: De ce pe acest site...

din 17 mar 2004 10:15 de FireSoul

Daca nu-ti convine, viziteaza alt site care ar putea sa-ti umple spatiile goale din creier ;)

Re: Re: "Te iubesc"...?

din 17 mar 2004 10:08 de Raziel

Depinde..!Mi se pare mai potrivit pentru o felicitare de ziua ei sau 1 Martie!Dar asa in realitate ,zau daca as putea sa o spun!M-as simti penibil!Seamana cu un "Te iubesc" din vremea lui Romeo si al Julietei! Si de altfel nu imi ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3434 din 3731
«   1 ... 3431   3432   3433   3434   3435   3436   3437 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare