Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: PT DURAN

din 18 mar 2004 13:53 de rul3r

Daca e capslock-ul blocat ti apasat pe shift si scrii cu caractere mici..dar sa o lasam balta..:D..ma duc sami dau restanta..

Re: Re: Re: PT DURAN

din 18 mar 2004 13:50 de Infector

e nu ... sa se blocheze cand e pus pe caractere mari .. cum mai faci caractere mici?Stai cu shift de iti cade mana

Re: Re: Re: Re: Hipersexualitatea

din 18 mar 2004 13:48 de rul3r

Dute-ma ma.....nu cred...ai mai incercat odata si nu ti-a iesit..:lol:.. si ce daca jucaria mea e mai mare? Te oftici? :love:

Re: Re: Re: Hipersexualitatea

din 18 mar 2004 13:45 de Planorista

Tonul tau imi displace, continutul mesajului tau il gasesc fad si nerealist. Daca la baza unui libido exagerat stau problemele hormonale ale unui om nu vad de ce m-as bucura eu si as nota momentul. Aici se vorbea (la modul general - asa ca ...

Re: Re: PT DURAN

din 18 mar 2004 13:44 de rul3r

Daca as fi putut as fi bagat un bot sa te dea afara ... Vrei sa ne strici ochii de blochezi CapsLock-ul ala? [quote] Infectoare CapsLock-ul nu poate fi blocat...poate Shift-ul.:D

Re: Re: Hipersexualitatea

din 18 mar 2004 13:27 de georgiana

greseala.... oamenii ce au un libido mai puternic decat ceilalti nu fut pt. ca altceva nu stiu sa faca ci pt. ca stiu cum sa o faca si o fac bine de tot... nu comenta daca nu stii... in multe cazuri sunt probleme hormonale la mijloc dar in cele ...

Re: Hipersexualitatea

din 18 mar 2004 13:22 de Planorista

Am cunoscut pe cineva (un el) care la un moment dat a pierdut controlul asupra propriei sexualitati, nu stiu daca in cazul lui a fost vorba de hipersexualitate sau de manevrare gresita a propriei sexualitati. Oricum petrecea pe zi mai bine de 8-9 ...

Re: Re: Re: Re: "Te iubesc"...?

din 18 mar 2004 11:43 de Poligloata

Am mai citit de trei ori si jumatate. Si tot sint de parere ca "Why DO I sometimes feel that bla bla bla" este corect. Dar daca insisti mai citesc o data.

Re: Re: Re: De ce pe acest site...

din 18 mar 2004 11:41 de tataYa

nu doresc sa te invat nimic ,la postul curent am remarcat doar o intrebare de bun simt care nu ar trebui sa starneasca orgolii de nici un fel. Toate posturile mele s-au limitat strict la parerea mea personala fara pretentii de invatator sau de ...

Re: Hipersexualitatea

din 18 mar 2004 11:27 de tataYa

...... las-o jos frate .. pune si tu o intrebare daca te roade ceva dar nu veni cu extrase dintr-astea care nu-si au locul aici ..

din 18 mar 2004 10:58 de TendrePoison

Nu stiu daca cel mai frumos, dar in mod sigur cel mai dureros a fost un "te iubesc" venind de la o persoana ranita care mi-a scris: "ma doare frumusetea ta... imi otraveste inima si gandul..." Pastrez si acum mesajul...

Re: Re: Re: sex dupa un avort

din 18 mar 2004 09:39 de Dardanel

Nu stiu cum e cu anti-conceptionalele astea dar nu cred ca poti sa ai prea mare incredere in ele. Uite mama de ex. (nu rade :) ) a luat anti-bebe si a ramas insarcinata totusi. Cred ca daca vrei sa eviti o sarcina nedorita este ca partenerul sa se ...

Re: raspundeti si voi pls

din 18 mar 2004 09:37 de Infector

Microhemoragia rezultata din ruperea himenului, bine vascularizat, se rezuma la cateva picaturi de sange care pot fi stopate prin ramanerea femeii in decubit dorsal cu strangerea usoara a coapselor.

Re: Re: Re: Exclusivitate in intimitate

din 18 mar 2004 09:31 de Dardanel

Da ia gandeste-te ai putea sa-ti petreci oare viata cu unu d-ala care se gandeste numai la sex oral si anal si numai sa se simta el bine ? Eu poate sunt de moda veche sau nu stiu cum e moda noua dar mi-e de ex imi place sa facem ce ne place la ...

raspundeti si voi pls

din 18 mar 2004 09:16 de radu86

in urma actului sexual , poate rezulta sange , adica ... daca ea e virgina & stuff ? si alte cauze mai existand ,...

Re: Re: Re: Re: scuze

din 18 mar 2004 08:43 de danuta2409

tot ala este... paunescu, sau cum l-o fi chemand... dar i-a ascuns nevasta dictionarul... dupa ce l-a amenintat ca daca nu-si cere scuze, il tine cu hrana rece o luna... :lol::lol::lol: :o:o

Re: Re: Re: scuze

din 18 mar 2004 08:19 de Infector

Nu cred ... daca era "Paunescu" nu se putea abtine sa foloseasca acel vocabular elevat :p si sa dezaprobe energic ... nu stiu ce dar sa dezaprobe ceva, orice ca am vazut ca-i place sa faca obs. :)

Re: PT DURAN

din 18 mar 2004 08:11 de Infector

Daca as fi putut as fi bagat un bot sa te dea afara ... Vrei sa ne strici ochii de blochezi CapsLock-ul ala? Si oricum aici e DrSexpert nu DrLove ... viata sexuala nu siropuri d'astea. Si daca vrei sa vorbesti numai cu Duran da-i un mesaj ...

Re: Re: Exclusivitate in intimitate

din 18 mar 2004 02:06 de levi82

Am uitat sa specific: Sunt convins ca nu este o regula, dar in general am observat ca cu cat este un barbat mai aratos, si cu cat este mai constient de aceasta treaba, cu atat este mai arogant, mai nerespectuos, si mai badaran cu femeile. ...

Re: Exclusivitate in intimitate

din 18 mar 2004 02:01 de levi82

Cuvinte mai adevarate ca acesta nu exista. Treaba cu exclusivitatea este corecta in sensul asta. Adica si mie mi-e mai usor sa iubesc o persoana daca stiu ca ceea ce fac eu cu ea nu face nimeni altul. Cred ca in afara de neincredere, mai este ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3431 din 3731
«   1 ... 3428   3429   3430   3431   3432   3433   3434 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare