Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Despre acest forum din 18 mar 2004 14:07 de Planorista
N-as vrea sa deranjez nivelul la care temele discutate pe acest forum sint tratate (de genul: Mie-mi place mai bine asa, eu am incercat asa... apoi invers si apoi... cu ala si cu alta si aia o fost buna yummi yummmi DAR:
Cred ca propria sexualitate ...
Re: Re: Re: Re: Re: Hipersexualitatea din 18 mar 2004 13:55 de Planorista
Te-ai scremut tare pina ai scris propozitiutele astea? La tine e dureros procesul de creatie? Vezi sa nu apara prin curtea gradinitei unul cu o jucarie si mai mare ca iar te vad ca plingi si tragi de ea da de s-a lunji!
Re: Re: Re: Re: PT DURAN din 18 mar 2004 13:53 de rul3r
Daca e capslock-ul blocat ti apasat pe shift si scrii cu caractere mici..dar sa o lasam balta..:D..ma duc sami dau restanta..
Re: Re: Re: PT DURAN din 18 mar 2004 13:50 de Infector
e nu ... sa se blocheze cand e pus pe caractere mari .. cum mai faci caractere mici?Stai cu shift de iti cade mana
Re: Re: Re: Re: Hipersexualitatea din 18 mar 2004 13:48 de rul3r
Dute-ma ma.....nu cred...ai mai incercat odata si nu ti-a iesit..:lol:.. si ce daca jucaria mea e mai mare? Te oftici? :love:
Re: Re: Re: Hipersexualitatea din 18 mar 2004 13:45 de Planorista
Tonul tau imi displace, continutul mesajului tau il gasesc fad si nerealist. Daca la baza unui libido exagerat stau problemele hormonale ale unui om nu vad de ce m-as bucura eu si as nota momentul. Aici se vorbea (la modul general - asa ca ...
Re: Re: PT DURAN din 18 mar 2004 13:44 de rul3r
Daca as fi putut as fi bagat un bot sa te dea afara ... Vrei sa ne strici ochii de blochezi CapsLock-ul ala?
[quote]
Infectoare CapsLock-ul nu poate fi blocat...poate Shift-ul.:D
Re: Re: Hipersexualitatea din 18 mar 2004 13:27 de georgiana
greseala.... oamenii ce au un libido mai puternic decat ceilalti nu fut pt. ca altceva nu stiu sa faca ci pt. ca stiu cum sa o faca si o fac bine de tot... nu comenta daca nu stii... in multe cazuri sunt probleme hormonale la mijloc dar in cele ...
Re: Hipersexualitatea din 18 mar 2004 13:22 de Planorista
Am cunoscut pe cineva (un el) care la un moment dat a pierdut controlul asupra propriei sexualitati, nu stiu daca in cazul lui a fost vorba de hipersexualitate sau de manevrare gresita a propriei sexualitati. Oricum petrecea pe zi mai bine de 8-9 ...
Re: Re: Re: Re: "Te iubesc"...? din 18 mar 2004 11:43 de Poligloata
Am mai citit de trei ori si jumatate. Si tot sint de parere ca "Why DO I sometimes feel that bla bla bla" este corect. Dar daca insisti mai citesc o data.
Re: Re: Re: De ce pe acest site... din 18 mar 2004 11:41 de tataYa
nu doresc sa te invat nimic ,la postul curent am remarcat doar o intrebare de bun simt care nu ar trebui sa starneasca orgolii de nici un fel.
Toate posturile mele s-au limitat strict la parerea mea personala fara pretentii de invatator sau de ...
Re: Hipersexualitatea din 18 mar 2004 11:27 de tataYa
......
las-o jos frate .. pune si tu o intrebare daca te roade ceva dar nu veni cu extrase dintr-astea care nu-si au locul aici ..
din 18 mar 2004 10:58 de TendrePoison
Nu stiu daca cel mai frumos, dar in mod sigur cel mai dureros a fost un "te iubesc" venind de la o persoana ranita care mi-a scris: "ma doare frumusetea ta... imi otraveste inima si gandul..."
Pastrez si acum mesajul...
Re: Re: Re: sex dupa un avort din 18 mar 2004 09:39 de Dardanel
Nu stiu cum e cu anti-conceptionalele astea dar nu cred ca poti sa ai prea mare incredere in ele. Uite mama de ex. (nu rade :) ) a luat anti-bebe si a ramas insarcinata totusi. Cred ca daca vrei sa eviti o sarcina nedorita este ca partenerul sa se ...
Re: raspundeti si voi pls din 18 mar 2004 09:37 de Infector
Microhemoragia rezultata din ruperea himenului, bine vascularizat, se rezuma la cateva picaturi de sange care pot fi stopate prin ramanerea femeii in decubit dorsal cu strangerea usoara a coapselor.
Re: Re: Re: Exclusivitate in intimitate din 18 mar 2004 09:31 de Dardanel
Da ia gandeste-te ai putea sa-ti petreci oare viata cu unu d-ala care se gandeste numai la sex oral si anal si numai sa se simta el bine ? Eu poate sunt de moda veche sau nu stiu cum e moda noua dar mi-e de ex imi place sa facem ce ne place la ...
raspundeti si voi pls din 18 mar 2004 09:16 de radu86
in urma actului sexual , poate rezulta sange , adica ... daca ea e virgina & stuff ? si alte cauze mai existand ,...
Re: Re: Re: Re: scuze din 18 mar 2004 08:43 de danuta2409
tot ala este... paunescu, sau cum l-o fi chemand... dar i-a ascuns nevasta dictionarul... dupa ce l-a amenintat ca daca nu-si cere scuze, il tine cu hrana rece o luna... :lol::lol::lol:
:o:o
Re: Re: Re: scuze din 18 mar 2004 08:19 de Infector
Nu cred ... daca era "Paunescu" nu se putea abtine sa foloseasca acel vocabular elevat :p si sa dezaprobe energic ... nu stiu ce dar sa dezaprobe ceva, orice ca am vazut ca-i place sa faca obs. :)
Re: PT DURAN din 18 mar 2004 08:11 de Infector
Daca as fi putut as fi bagat un bot sa te dea afara ... Vrei sa ne strici ochii de blochezi CapsLock-ul ala?
Si oricum aici e DrSexpert nu DrLove ... viata sexuala nu siropuri d'astea.
Si daca vrei sa vorbesti numai cu Duran da-i un mesaj ...
Pagina 3431 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
65 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||