Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: SEX GAMES: pentru "co din 18 mar 2004 01:38 de levi82
M-ati exasperat cu disputa asta a voastra despre uleiuri/emulsii. Aveti 2 pagini umplute cu aceasta cearta fara sens. Eu cred ca un masaj este cel mai placut cu mainile usacte! Ce spuneti de asta? Vor mai urma oare 2 pagini de dispute pe tema ...
Re: Re: "Te iubesc"...? din 18 mar 2004 01:27 de levi82
Sincer, la auzul acestor cuvinte pot ramane foarte rece. Dar daca sunt insotite de niste fapte care sa le demonstreze, atunci este totul OK. Uneori doar faptele in sine pot spune mai multe decat aceasta fraza rasuflata "te iubesc". Am ...
Re: PT DURAN din 18 mar 2004 01:10 de stefania
Nu am de gand sa dau sfaturi. Nu cred ca ni s-au cerut. Daca mesajul era doar pentru Duran de ce nu l-ai trimis prin PM (?)
:unsure: :x
din 18 mar 2004 00:28 de tora
iubirea...hhmmmmm...ceva care sincera sa fiu e foarte dar foarte scump.trebuie sa fii f fericita daca iubesti.oricum raman la parerea ca cel mai bine e sa nu te obisnuiesti sa spui te iubesc ci sa demonstrezi prin fapte acest lucru.mult succes:heart:
Re: Re: sex dupa un avort din 17 mar 2004 23:44 de Madalina
Nici eu nui stiu exact la cat timp dupa insa in leg cu rh-ul ...mama prietenului meu are rh negativ si are 4 copii perfect nomali nascuti pe timpul raposatului cand medicina nu era atat de avansata
Re: Re: De ce pe acest site... din 17 mar 2004 23:04 de Wizard20
Man tu ce vrei sa pui ca noi suntem vinovati pentru imensa prostie a unora de pe forum ?):():( Daca esti asa de destept de ce nu ne inveti tu ....asa din vasta ta experientza !:wacko::wacko:
Re: Re: Re: Re: Re: De ce pe acest site... din 17 mar 2004 22:12 de Raziel
Dar mai era unul mishto!Nu mai stiu cum dracu ii spunea...,wsfg.forum...,parca?:xNu mai stiu!
Ala forum de exceptie!Tema lui:Impresii de vacanta cu vajnicele practicante ale sexului mioritic din toate orasele tarii!Poze,tarife,numere de ...
Re: Re: Re: Postludiul din 17 mar 2004 21:59 de kalypso29
Eu vorbeam de altceva, nu de energia consumata...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: avort la 7 luni din 17 mar 2004 21:59 de Raziel
Si totusi...,nu exista scuza!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: "Te iubesc"...? din 17 mar 2004 21:58 de lav|in
Sorry
Re: Re: Re: Re: Re: "Te iubesc"...? din 17 mar 2004 21:45 de lavinia
In primul rand de ce vorbesti in nume colectiv?
In al doilea rand daca citeai mai sus ai fi vazut ca am raspuns!
In al treilea rand : ma simt prea bine sa ma cert cu cineva!
Asa ca.......:x
Re: Re: Re: Re: "Te iubesc"...? din 17 mar 2004 21:42 de lav|in
Si ce te face sa crezi ca pe mine ma intereseaza ce te intereseaza sau nu pe tine???:D:D:D:D
Daca ai senzatia ca ma intereseaza, ai o senzatie cat se poate de proasta!:D:D:D.
Daca vrei scrie shi tu acolo ceva, nu ca nu ai chef acum despre acest ...
Re: Re: Re: "Te iubesc"...? din 17 mar 2004 21:37 de lavinia
Si ce te face sa crezi ca pe mine ma intereseaza ce te intereseaza sau nu pe tine???:D:D:D:D
Daca ai senzatia ca ma intereseaza, ai o senzatie cat se poate de proasta!:D:D:D
Re: Re: Postludiul din 17 mar 2004 21:32 de lavinia
Una din explicatii este ca in timpul actului sexual barbatii consuma foarte multa energie, iar noi o absorbim!
Asta este una din explicatiile pentru care ei se simt extenuati!
Oricum nu e nici o tragedie daca adoarme dupa aia! Oricum si mie imi ...
Re: Re: "Te iubesc"...? din 17 mar 2004 21:29 de lav|in
Oricum nu prea ne interesa parerea ta.
Re: "Te iubesc"...? din 17 mar 2004 21:24 de lavinia
Oricum, foarte frumos thread-ul tau nemesis, dar pe mine ma plezneste de la el o melancolie blegoasa si sa mor daca am chef de asa ceva!;)
Re: Re: De ce pe acest site... din 17 mar 2004 21:22 de altesaituri
+ sexdex.ro
seximus.ro
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: avort la 7 luni din 17 mar 2004 21:16 de kalypso29
Am o intrebare: vorbesc din amintiri, poate, deci sa nu sariti pe mine daca gresesc: mi se pare mie, sau am auzit de un caz(sau cazuri) in care femeia nu a aflat ca este insarcinata decat cand a fost prea tarziu??
Va reamintesc: este o ...
Re: scuze din 17 mar 2004 20:55 de Infector
Asta-i un tip misto!Nu nea "Paunescu" ala!
RESPEKT!
scuze din 17 mar 2004 20:52 de un oarecare
Desi am o varsta apropiata de cel care a postat sub numele de "un cercetato" nu am intervent ca sa dau lectii. Daca nu se inchidea subiectul, postam si eu acolo. Eu am citit de multe ori ce s-a postat, dar nu am intervenit pana acum. Mi-am ...
Pagina 3432 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
48 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |