Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: am nevoie de pareri mai ales din partea fetelo din 19 mar 2004 18:16 de Madalina
Parerea mea e ca o femeie nu-si poate insela prietenul atata timp cat il iubeste.
Totusi sunt lucruri pe care mai bine nu le stii...si nici nu cred ca trebuie sa faci un efort ca sa le afli...
Intr-o relatie solida care se bazeaza pe dragoste eu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 19 mar 2004 18:04 de danuta2409
... din fericire, n-avem dreptul sa ne refuzam... dreptul la viata... la fel cum nu avem dreptul sa refuzam viata, venirea pe lume a cuiva...
... si, daca totusi, daca drama femeii aceleia e atat de... groaznica... avea timp sa aleaga cu multe ...
Re: Re: Re: am nevoie de pareri mai ales din parte din 19 mar 2004 18:02 de Raziel
Zii 10% si batem palma!;)
Re: Re: am nevoie de pareri mai ales din partea fe din 19 mar 2004 17:54 de ExoticDream
Merge si reciproca?Adica nu e tocmai corect matematic...voiam sa va intreb daca credeti ca barbatii gandesc la fel?Eu as merge pe un cel mult 50% DA.....
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Postludiul din 19 mar 2004 17:52 de Raziel
Doar e un shmecher...!Nu?:p:p:p
P.S. Nu te supara Alex,dar nu m-am putut abtine..!:D:D
Re: am nevoie de pareri mai ales din partea fetelo din 19 mar 2004 17:44 de princess
O femeie care iubeste,nu cred ca poate accepta mangaierile,sarurile,atingerile altcuiva decat a persoanei iubite,mai ales a face sex..nu dragoste ptr ca se presupune ca pe tine te iubeste si numai cu tine face dragoste..:love:
Re: Re: "Te iubesc"...? din 19 mar 2004 17:11 de ExoticDream
E superb,nemesis...Ce n-as da sa intalnesc si eu baiatul care sa-mi faca o asemenea declaratie romantica si mai ales care sa si creada ce spune!Din nefericire epoca romantismului a apus pt multi dintre noi,am devenit niste robotzei ancorati in ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 19 mar 2004 16:48 de Madalina
Aveai 23 de ani si probabil mai aveai un an si terminai facultatea ...ti-ai gasit o slujba destul de bine platita in functie de studiile pe care le-ai facut si chiar daca ea era mai tanara a avut pe cineva care sa o sustina si ulterior a avut ...
Re: Re: Sex in 3 din 19 mar 2004 16:29 de Madalina
Te-ai gandit vreodata ca s-ar putea sa-i placa atat de mult acest "menage a trois" incat sa nu-l mai poti excita altfel?Te-ai gandit vreodata ca ar putea dezvolta sentimente pentru cealalta femeie ,caci nu dispare imediat dupa si in cazul ...
Re: Re: prostitutie... din 19 mar 2004 15:52 de ExoticDream
De acord. Sa presupunem ca ai fi "pe liber" un timp si ti-ar da ghes hormonii,ai apela la serviciile unui astfel de stabiliment?Dar daca prietena/sotia ta ar fi plecata mult timp?Eu as legaliza prostitutia,dar as adauga niste forme mai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: scuze din 19 mar 2004 15:02 de valy2jan
Nu sunt eu, dar nu am cum sa te fac sa intelegi ca e gresit ce ai afirmat. Daca as fi fost eu, ce ma putea determina sa nu postez pe numele inregistrat, doar nici asa nu ma cunoasteti?
Re: Re: Re: Re: Postludiul din 19 mar 2004 14:03 de duran
eeehh,greu de gasit ,nu?:D:lol:
Re: Sex in 3 din 19 mar 2004 13:44 de ExoticDream
Si mie mi-a spus fostul meu prieten acelasi lucru (si stiu ca ma iubea sincer),se pare ca baietilor le place grozav nu neaparat sa faca ei sex cu alta fata,ci sa isi vada iubita intr-o situatie usor lesbi.L-am rugat sa-mi explice de ce si mi-a spus ...
Re: Re: Bai nene mai lasati din arfe!!! din 19 mar 2004 13:36 de duran
misto ...:D:lol::D:lol:
nick-ul meu e duran:p:p:p:p
Re: "Te iubesc"...? din 19 mar 2004 13:36 de ExoticDream
Si totusi...uneori se intampla si asa.Sau poate suntem noi fraieri sa credem tot ce auzim,mai ales daca inima ne da ghes sa ne facem vise absurde in legatura cu o persoana la care tinem mult.Scurt si la obiect mie mi s-a intamplat mai demult exact ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 19 mar 2004 13:31 de duran
nu , categoric nu......fa un copil si o sa vezi..
insa, vorbiti pe cazuri particulare , ale copiilor , ce cresc in conditii grele, ....si unde mare drama vine de la niste parinti puturosi alcoolici si fara D-ZEU.
Primul meu copil, a venit intr-o ...
Re: Baieti,senzatiile voastre,pls! din 19 mar 2004 13:26 de Alex69
Eu n-am terminat odata cu partenera dar ma excit foarte tare cand practic sex oral :p
Re: Re: contraceptive cu progestativ din 19 mar 2004 13:14 de duran
august ,septembrie,octombrie ,noiembrie, decembrie,ianuarie februarie si martie.... asteapta inca o luna sa nasca :D:lol::D
Re: contraceptive cu progestativ din 19 mar 2004 13:03 de kalypso29
Eu ti-as recomanda steriletul (nu mai ai nici o "durere de cap"!!), dar nu este indicat daca nu ai avut cel putin o sarcina dusa la termen..
Re: Re: am nevoie de pareri mai ales din partea fe din 19 mar 2004 12:57 de emanuelle
Daca vrea sa te insele o poate face chiar daca nu placa din tara , dar daca te iubeste cu adevarat nu o va face.
Pagina 3427 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
41 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |