Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: e prea mica din 21 mar 2004 11:10 de Raziel
Daca nu l-ai dus si la "Din dragoste",sacrificiul a fost de pomana!
Sa-l faci de ras...,da-l in p(cenzurat) masii!:D:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: contraceptive cu progestativ din 21 mar 2004 10:00 de kalypso29
Daca ai fi citit cu atentie, ai fi inteles ca mi-am pus sterilet fara sa fi nascut...
Re: JIGODII vs AMABILI din 21 mar 2004 09:49 de kalypso29
Nu prea am ce sa raspund, pt ca nu-i consider "jigodii" pe cei agresivi sexual (doar daca nu e vorba de viol)... Dupa parerea mea, si ei pot fi pusi la punct daca "sar calul" si tie, ca fata, nu-ti convine... Daca-ti convine, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: e prea mica din 21 mar 2004 09:25 de kalypso29
Imi aduc aminte ca am fost atat de uimita, socata (ma luase totalmente prin surprindere), ca ma intrebam cum draq arata fatza mea... Ma chinuiam sa ma port si sa vorbesc cat mai natural (asta-mi aduc aminte sigur!) si ii spuneam ca nu-i un capat ...
Re: Regulile mele sexuale din 21 mar 2004 00:44 de 1 4 all
Laptele sau iartul cum ii spui tu, te-a afectat negativ.Ai uitat regula nr. 11.Nici o regula.
Re: e prea mica din 20 mar 2004 23:53 de Taqua
Mai, mai, rautaciosi sunteti...Incercati sa va puneti in situatia omului sa vedem cui ii mai arde de ras.In ceea ce priveste problema chestionata...
1. In ceea ce priveste implantul, este posibil, dar nu recomandabil.Chiar daca problema marimii ...
Re: Re: Re: Ce gust are sperma? din 20 mar 2004 23:37 de ?
Probabil nu ti-ai dat seama ca am incercat("oftalmolog in concediu"):D
Re: Re: am nevoie de pareri mai ales din partea fe din 20 mar 2004 22:21 de copilita
exista shi atunci 'nevoia fiziologica'... ca e centralizata pe o singura persoana, ca eshti fidel, oricat de puternica ar fi, ca nu ai putea sa treci peste iubire, loialitate, ca sa-ti 'satisfaci nevoia' cu altcineva, etc, etc, e ...
Re: Re: o intrebare pentru femei din 20 mar 2004 22:02 de Tagua
Tinand cont ca s-a stabilit oarecum statistic ca fiecarui barbat ii corespund in jur de 2-3 femei, prosti ar fi sa nu profite...:ninja:Asta doar daca se simt bine in propria piele si pot privi in ochii partenerelor cu seninatate si ...
Re: Re: Re: Postludiul din 20 mar 2004 21:59 de GICU
ptr. mine ca barbat, nu este satisfactie mai mare !
atunci cand imi simt partenera "culcushindu-se" in bratele mele dupa ce facem dragoste...
este super !
Re: Re: Re: Baieti,senzatiile voastre,pls! din 20 mar 2004 21:51 de GICU
chiar si atunci ca s-a intamplat sa fie un accident de ... adica sa nu te satisfaca ?
Re: Re: Re: "Te iubesc"...? din 20 mar 2004 21:46 de GICU
"... shi suspinam atat de mult dupa iubirea unui om, incat -cateodata- ne aruncam in bratele primului venit "
Re: Ce gust are sperma? din 20 mar 2004 20:46 de FireSoul
Difera de la barbat la barbat shi in functie de alimentatie. Daca vrei neaparat sa stii, fa-ti rost de mostre shi treci la treaba. pt o mai buna cunoastere iti recomand sa recoltezi de la mai multe persoane.:lol:
Re: sex de la prima intalnire? din 20 mar 2004 20:02 de Valy2jan
Daca as fi fata si ar fi prima data cand te cunosc, ti-as da o palma si ti-as spune adio. Dar sunt barbat: daca ar fi prima cunoatere, nu; daca ne-am cunoate de mai multa vreme, dar ar fi prima intalnire sentimentala, poate.
Re: Re: raspundeti si voi pls din 20 mar 2004 19:32 de valy2jan
Mai baiete, poate sa sangereze si mai mult. Mie mi s-a stricat si canapeaua de burlac (cand eram?). Daca acum nu mai are nimic, totul e bine. Daca are, luni la doctor; asta-i rezolvarea.
Re: Off dimensiunea mea din 20 mar 2004 19:28 de p...da
Eu nu discut daca este mai mica de 25 cm. Dar nici mai mare de 40 cm.:D
Re: JIGODII vs AMABILI din 20 mar 2004 19:17 de valy2jan
Eu iti dau dreptate, in mare masura, dar poti fi insistent si int-un mod manierat. Este adevarat ca acum in 20-30% din cazuri fata este cea care face primul pas. Dar se mentine in barbat acel instinct animalic (in sensul bun al cuvantului) care-l ...
Re: Re: Re: Re: Re: masturbarea din 20 mar 2004 18:18 de duran
a fost o ironie ....agrisan vs valy2jan..(.sau poate e unul si acelasi)
Re: Re: Re: Re: masturbarea din 20 mar 2004 18:14 de Raziel
Mda!Sunt sanse mult mai mari sa faca copii!Daca nu stiai si cred ca habar nu aveai..,asta este metoda standard si prima recomandata de medici,pentru cei ce intampina dificultati in procreeare!;)
Re: Re: Re: masturbarea din 20 mar 2004 18:02 de duran
M-am grabit cand am afirmat ca sunt de acord cu ce s-a spus anterior. Nu citisem toate mesajele.
Masturbarea nu are nimic rau in ea, demonstrat stiintific. Am impresia ca unii dintre voi ori sant batrani in gandire, ori vehiculeaza asemenea idei, ...
Pagina 3423 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
44 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |