Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Cum sa cuceresti un barbat! din 26 feb 2004 18:50 de lavinia
Inteligenta nu variaza in functie de nume!
Este vorba, doar, de imaginea generala pe care ne-o formam in prima faza despre cineva!
Chiar daca aceasta este eronata reusim foarte greu sa ne detasam de acea imagine!
Ca dovada: Multi si-au format ...
Re: Citeam pe aici pe undeva..... din 26 feb 2004 18:34 de georgiana
eu nu vad nici o problema in asta... fiecare e liber sa faca ce vrea si daca vrea sa mearga la prostituate, de ce nu? sunt banii lui, timpul lui si sanatatea lui!asta nu il face neaparat disperat sau incapabil de a avea o relatie cu o fata...e ...
Citeam pe aici pe undeva..... din 26 feb 2004 18:06 de xander
.....ca daca ai merge la prostituate ar insemna ca ai probleme cu femeile!LOlllll!Pai ,toata lumea stie ca meseria asta e mai veche aproape decat lumea:))))
Im zilele noastre e chiar o industrie...Bonnnnnnn,pai daca sa zicem din motive de servici ...
prima oara din 26 feb 2004 16:32 de dany
Mereu am crezut ca primul contact sexual va fi un esec, un moment placut in timpul contactului si o dezamagire dupa, dar nu a fost asa!Totul a fost OK si in timp si dupa. Pana acum am facut-o de 7 ori si mai simt inca nevoia. Daca este vreo fata care ...
Re: Re: Re: Re: de ce gandesc fetele inapoiat? din 26 feb 2004 16:32 de verycool
sa inteleg ca si tu faci parte din categoria fetelor denumite "legume de canapea",ma nene daca nu iti place sa ti traiesti viata cat esti tanara maritate la 20 si iubeste pana te plictisesti
Re: Intrebare & scuze din 26 feb 2004 15:51 de georgiana
prefer pilulele.
Re: Intrebare & scuze din 26 feb 2004 14:20 de FireSoul
Eu prefer pastilele. Nu ma deranjaza in mare masura prezenta prezervativului, dar atunci cand acesta nu e, ma simt mai excitata. + ca subst care se gasesc pe "condom" provoaca o usoara usturime la inceput, deci diminueaza placerea...
Intrebare & scuze din 26 feb 2004 13:27 de Infector
Sal! 1)(?) Mi-ar placea sa aflu cam ce masuri de contraceptie folositi si cam ce preferati sau ati prefera.Ce agreati dintre prezervativ si pilule.Alegerea barbatilor o stiu :blink:(in general) dar voi femeile ce preferati?Prezervativul va produce o ...
Re: mica sau mare? din 26 feb 2004 09:33 de Infector
Bai dar sunt persoane care scriu asa ceva numai ca sa obtina o confirmare a calitatilor deja stiute, sa le spuna cineva "Vai tu nu iti face probleme ca o ai buna" ... sunt barbati care se chinuie cu unele mici si nu isi fac probleme asa ...
Re: Despre Cupluri din 26 feb 2004 09:09 de Infector
;)(?):blink::ninja:
Sincer...n-am prea inteles ce vrei tu ... rescrie pls :love:(?)(!):blink:
Re: Fight - me din 26 feb 2004 08:56 de Infector
Nici una nici alta ... "mie-mi place" ... asa sa nu fie nici ca mine nici ca tine. Si intre bataia de joc si limbajul sarcastic e o diferenta. Bine ca ma astepti la clasa I , de obicei merg la Business Class (asa ca ma astepti ...
Re: Re: Re: Re: Vreau sa fac sex cu sora... fara g din 26 feb 2004 08:42 de Infector
In cazul ala mi-ar placea sa cred ca sunt un fel de Hit-Guy al Lui , oamenii mai tre sa si moara asa ca The Angel of Death shall complet his mision. Adica nu m-as simti vinovat. :ninja::blink:
Re: o alta problema din 26 feb 2004 08:35 de Infector
Pe sistemul "Pisica unde n-ajunge cica pute" ar treb sa incerci sa o iei prin surprindere pe fata dupa un baieram ceva cand e putin "aeriana" si apoi sa vezi ce-i place si te tine cu capul numai intre picioare...mai stiu ...
Re: Re: Re: mica sau mare? din 26 feb 2004 03:42 de Najpaptk
lool
Re: Re: mica sau mare? din 26 feb 2004 03:25 de Najpaptk
hahahaaaaa......lol nu te mint daca iti zic ca mai merge !!!!!!! :)
Re: Re: mica sau mare? din 26 feb 2004 01:57 de miltiadhe
Copilita...treci mama si numara cepele din capul tau, daca nu stii ca baiatul se refera la circumferinta. Adica, pe intelesul tau: iei o ata, o infasori o data in jurul penisului, si cand inchizi cercul obtii circumferinta. Sa continuam: intinzi ...
Re: mica sau mare? din 26 feb 2004 01:15 de penisul
Ce vrei mai mult ma? Cat vrei sa mai cresc? Hmm
o alta problema din 26 feb 2004 01:11 de levi82
i-am propus prietenei mele sa-i fac cunnilingus si nu m-a lasat, pentru ca i s-a parut scarbos. Mi-a parut rau intr-un fel ca am intrebat-o si nu am trecut direct la fapte, poate daca i-ar fi placut alta era situatia, dar totusi mi-a spus ca bine ca ...
o alta problema din 26 feb 2004 01:07 de levi82
:rolleyes:Ce ziceti de problema mea:
i-am propus prietenei mele sa-i fac cunnilingus si nu m-a lasat, pentru ca i s-a parut scarbos. Mi-a parut rau intr-un fel ca am intrebat-o si nu am trecut direct la fapte, poate daca i-ar fi placut alta era ...
Re: virgin la 20 de ani din 26 feb 2004 00:35 de asa
Varsta recomandata ptr.dezvirginare e 18-22 ani.
Chiar daca as spune ceva tu nu ai auzi.
Ar fi bine sa nu ajungi pe la vreo 25 de ani si sa fii la fel.
Pagina 3481 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
56 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |