Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Cum sa cuceresti un barbat!

din 26 feb 2004 18:50 de lavinia

Inteligenta nu variaza in functie de nume! Este vorba, doar, de imaginea generala pe care ne-o formam in prima faza despre cineva! Chiar daca aceasta este eronata reusim foarte greu sa ne detasam de acea imagine! Ca dovada: Multi si-au format ...

Re: Citeam pe aici pe undeva.....

din 26 feb 2004 18:34 de georgiana

eu nu vad nici o problema in asta... fiecare e liber sa faca ce vrea si daca vrea sa mearga la prostituate, de ce nu? sunt banii lui, timpul lui si sanatatea lui!asta nu il face neaparat disperat sau incapabil de a avea o relatie cu o fata...e ...

Citeam pe aici pe undeva.....

din 26 feb 2004 18:06 de xander

.....ca daca ai merge la prostituate ar insemna ca ai probleme cu femeile!LOlllll!Pai ,toata lumea stie ca meseria asta e mai veche aproape decat lumea:)))) Im zilele noastre e chiar o industrie...Bonnnnnnn,pai daca sa zicem din motive de servici ...

prima oara

din 26 feb 2004 16:32 de dany

Mereu am crezut ca primul contact sexual va fi un esec, un moment placut in timpul contactului si o dezamagire dupa, dar nu a fost asa!Totul a fost OK si in timp si dupa. Pana acum am facut-o de 7 ori si mai simt inca nevoia. Daca este vreo fata care ...

Re: Re: Re: Re: de ce gandesc fetele inapoiat?

din 26 feb 2004 16:32 de verycool

sa inteleg ca si tu faci parte din categoria fetelor denumite "legume de canapea",ma nene daca nu iti place sa ti traiesti viata cat esti tanara maritate la 20 si iubeste pana te plictisesti

Re: Intrebare & scuze

din 26 feb 2004 15:51 de georgiana

prefer pilulele.

Re: Intrebare & scuze

din 26 feb 2004 14:20 de FireSoul

Eu prefer pastilele. Nu ma deranjaza in mare masura prezenta prezervativului, dar atunci cand acesta nu e, ma simt mai excitata. + ca subst care se gasesc pe "condom" provoaca o usoara usturime la inceput, deci diminueaza placerea...

Intrebare & scuze

din 26 feb 2004 13:27 de Infector

Sal! 1)(?) Mi-ar placea sa aflu cam ce masuri de contraceptie folositi si cam ce preferati sau ati prefera.Ce agreati dintre prezervativ si pilule.Alegerea barbatilor o stiu :blink:(in general) dar voi femeile ce preferati?Prezervativul va produce o ...

Re: mica sau mare?

din 26 feb 2004 09:33 de Infector

Bai dar sunt persoane care scriu asa ceva numai ca sa obtina o confirmare a calitatilor deja stiute, sa le spuna cineva "Vai tu nu iti face probleme ca o ai buna" ... sunt barbati care se chinuie cu unele mici si nu isi fac probleme asa ...

Re: Despre Cupluri

din 26 feb 2004 09:09 de Infector

;)(?):blink::ninja: Sincer...n-am prea inteles ce vrei tu ... rescrie pls :love:(?)(!):blink:

Re: Fight - me

din 26 feb 2004 08:56 de Infector

Nici una nici alta ... "mie-mi place" ... asa sa nu fie nici ca mine nici ca tine. Si intre bataia de joc si limbajul sarcastic e o diferenta. Bine ca ma astepti la clasa I , de obicei merg la Business Class (asa ca ma astepti ...

Re: Re: Re: Re: Vreau sa fac sex cu sora... fara g

din 26 feb 2004 08:42 de Infector

In cazul ala mi-ar placea sa cred ca sunt un fel de Hit-Guy al Lui , oamenii mai tre sa si moara asa ca The Angel of Death shall complet his mision. Adica nu m-as simti vinovat. :ninja::blink:

Re: o alta problema

din 26 feb 2004 08:35 de Infector

Pe sistemul "Pisica unde n-ajunge cica pute" ar treb sa incerci sa o iei prin surprindere pe fata dupa un baieram ceva cand e putin "aeriana" si apoi sa vezi ce-i place si te tine cu capul numai intre picioare...mai stiu ...

Re: Re: Re: mica sau mare?

din 26 feb 2004 03:42 de Najpaptk

lool

Re: Re: mica sau mare?

din 26 feb 2004 03:25 de Najpaptk

hahahaaaaa......lol nu te mint daca iti zic ca mai merge !!!!!!! :)

Re: Re: mica sau mare?

din 26 feb 2004 01:57 de miltiadhe

Copilita...treci mama si numara cepele din capul tau, daca nu stii ca baiatul se refera la circumferinta. Adica, pe intelesul tau: iei o ata, o infasori o data in jurul penisului, si cand inchizi cercul obtii circumferinta. Sa continuam: intinzi ...

Re: mica sau mare?

din 26 feb 2004 01:15 de penisul

Ce vrei mai mult ma? Cat vrei sa mai cresc? Hmm

o alta problema

din 26 feb 2004 01:11 de levi82

i-am propus prietenei mele sa-i fac cunnilingus si nu m-a lasat, pentru ca i s-a parut scarbos. Mi-a parut rau intr-un fel ca am intrebat-o si nu am trecut direct la fapte, poate daca i-ar fi placut alta era situatia, dar totusi mi-a spus ca bine ca ...

o alta problema

din 26 feb 2004 01:07 de levi82

:rolleyes:Ce ziceti de problema mea: i-am propus prietenei mele sa-i fac cunnilingus si nu m-a lasat, pentru ca i s-a parut scarbos. Mi-a parut rau intr-un fel ca am intrebat-o si nu am trecut direct la fapte, poate daca i-ar fi placut alta era ...

Re: virgin la 20 de ani

din 26 feb 2004 00:35 de asa

Varsta recomandata ptr.dezvirginare e 18-22 ani. Chiar daca as spune ceva tu nu ai auzi. Ar fi bine sa nu ajungi pe la vreo 25 de ani si sa fii la fel.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3481 din 3731
«   1 ... 3478   3479   3480   3481   3482   3483   3484 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare