Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Vreau sa stiu daca fac sex oral raman insarci

din 24 feb 2004 15:06 de Aty

Tare :lol::lol::lol::lol::lol: Citind acest subiect am ras de m-am spart. Voi chiar ati luat-o in serios?:blink: Fata se plictisea si va dat o problema pentru dezbatere si voi chiar v-ati obosit sa-i raspundeti. Astfel de subiecte trebuie ...

Re: Vreau sa stiu daca fac sex oral raman insarci

din 24 feb 2004 15:04 de Aty

Tare :lol::lol::lol::lol::lol: Citind acest subiect am ras de m-am spart. Voi chiar ati luat-o in serios?:blink: Fata se plictisea si va dat o problema pentru dezbatere si voi chiar v-ati obosit sa-i raspundeti. Astfel de subiecte trebuie ...

Re: Re: Re: sex anal-cancer

din 24 feb 2004 14:45 de king

si oricum cancerul nu se transmite pe cale sexuala bai desteapto...e alceva ... se crede ca este ereditar iu understand? e absurd ce ai intrebat ,dar ti-am facut jocul ,virginico

Re: Re: Re: sex anal-cancer

din 24 feb 2004 14:42 de king

nu pt mine "copy - paste" ci pt tine si habar nu am ce sciu in ele .Sunt bibliografii ale uneia dok...nu stiu cum draga mea dak vreisa le citesti afl ca exista google.com

Re: Re: sex anal-cancer

din 24 feb 2004 14:34 de virginia

uau, ce le stii... poate chiar pe dinafara?!?!? uite, eu am citit, pe bune, ca unul din factorii de risc pentru cancerul ano-rectal e practicarea sexului anal. Acuma poate ne si spui ce scrie in bibliografia aia, daca se poate cat mai obiectiv, ...

Vreau sa stiu daca fac sex oral raman insarcin

din 24 feb 2004 14:30 de virginia

daca faci sex oral, partenerul iti ejaculeaza in gura, apoi il saruti pasional si trece o cantitate de sperma in gura lui, apoi el iti face sex oral... ar putea fi posibil. tu incearca si ne spui si noua.

Vreau sa stiu daca fac sex anal raman

din 24 feb 2004 14:13 de virginia

faceau baie si atat. adica nu sex, penetrare, nimic.(ea era virgina si voia sa raman asa!) Si el a ejaculat in apa... fff aproape de ' intrare '... si a ramas gravida... hehehe virgina, si fara penetrare. Ca sa-i faca doctorul chiuretaj, a ...

Re: Re: Re: Vreau sa stiu daca fac sex anal raman

din 24 feb 2004 14:08 de king

hai dude! nu o stiu .Dar tu pe aia cu buzele groase?

Re: Re: Vreau sa stiu daca fac sex anal raman ins

din 24 feb 2004 14:05 de virginia

asa e, se poate... si o stiam si pe aia cu glontul, fraiere. dar pe aia cu baia o stii?

virgin la 20 de ani

din 24 feb 2004 14:03 de virginia

bre, virginu' de 20 ani!! sa ne spui si noua cum a fost... prima data. promit ca o sa va spun si eu. ma, daca stau si ma gandesc, noi astia trecuti cu varsta si uitati 'sigilati' avem un defect, ceva... pai la mine(25 ani!!) e ca nu prea am ...

Re: Vreau sa stiu daca fac sex anal raman insarci

din 24 feb 2004 13:58 de king

fraiero...exista si posibilitate,k sperma sa curga (in momentul scoaterii penisului din anus) si sa intre in vagin ....sa fi in perioda fertila si....?! dar pe aia cu glontul o stii? ... pe aia care a fost impuscat cu un glonte ,ce trecuse prin ...

e prea mica

din 24 feb 2004 13:56 de virginia

se intampla ca barbatii obezi (cu burta mare) sa aiba o surpriza in momentul in care slabesc si dau burta jos... creste si .... adica se descopera, ca pana atunci era sub un sort de grasime. Mult succes. Mentionez ca am cicit undeva chestiile ...

Vreau sa stiu daca fac sex anal raman insarcin

din 24 feb 2004 13:37 de virginia

poti ramane insarcinata in urma unui act sexual anal. Iata cum: daca ai fistula ano-vaginala. Cu cat aceasta e mai larga, cu atat riscul e mai mare. E ceva rar, dar totusi se poate. Fraierii care insulta si se dau a toate stiutori sa se simta.B)

Re: Re: Re: Re: Re: virgine la 25 de ani

din 24 feb 2004 11:55 de Infector

Corect .... sa vedeti fratilor ca-l avem pe Richie Rich - James Bond - Rambo printre noi si nu ne dadusem seama :blink: Ba vere daca esti asa scula ce cauti ma pe internet?Si cu virgina ... da mergi cuscra si arde-te ca deja ne-am saturat de tine ...

Re: Vreau sa stiu daca fac sex anal raman insarcin

din 24 feb 2004 11:50 de Infector

Ba eu sunt un tip direct asa ca ti-o zic pe fatza .... Sa-mi bag pu|@ in mata de stifta daca mai bagi subiecte d'astea pe forum idioata draq .Mars in motii matii cu glumele astea ...ori esti idoata ori esti proasta.Copil facut din laba.

Re: Cum sa cuceresti un barbat!

din 24 feb 2004 11:33 de Infector

Mdea...daca zici tu...pacat ca nu exista optiunea IGNORE p'aici pe forum ... Meriti un premiu ...LOCUL 1 la aberatii zilnice .Nu mai abera pe forum, mai bine scrie o carte,sau fa un DVD ceva

Re: Re: Re: Re: hai, barbatii au cuvantul!

din 24 feb 2004 11:25 de Infector

Ma s-ar putea sa i se fi stricat jucaria ...daca nici cu celelalte nu ajungea la capat...inseamna ca nu tu esti de vina...no de supt ai incercat?Ca daca nici ase nu mere ori nu-i vine ca se concentreaza prea mult asupra ta , ma refer sa te faca ...

Re: Re: e prea mica

din 24 feb 2004 11:24 de gtggtg

da sa nu tragi prea tare de limba ca daca creste prea mare risti sa io bagi pe jos si sa ajunga in gura(mama ce sarut ar mai iesii)

Re: Re: Sunt inca

din 24 feb 2004 11:18 de Infector

Pocaitii sunt de vina ascultati la mine, astia cu sectele! si tu frate spune-i pe fatza...fata ori ne babardim ori ce p.. mea vrei tu sa faci ca pana la nunta mai e si imi moare maimutza de asteptare....ori ne ardem ori te ard :blink::ninja:

Re: Sunt inca

din 24 feb 2004 10:49 de tataYa

trebuie sa cantaresti bine sentimentele care te tin "legat" de ea.Este "ceva" la mijloc in gandirea ei si nu e de bine.In mod normal actul sexual vine ca o completare fericita la sentimentul de iubire ce-l ai pt. partener.Daca ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3484 din 3731
«   1 ... 3481   3482   3483   3484   3485   3486   3487 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare