Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Vreau sa stiu daca fac sex oral raman insarcin

din 24 feb 2004 10:48 de Infector

NU ramai, da daca faci mujex s-ar putea ...depinde de partener ca poa' te fhute prin gat in qur! POCAITO unde traiesti fatuco?In caverne?Iesi in slbz in lume si ia o carte ceva si citeste ca esti in urma cu 30 de ani .... PS:Te umplu de ...

Re: Re: Re: hai, barbatii au cuvantul!

din 24 feb 2004 10:44 de duran

iubire...;) 1."ajuta-ma daca crezi ca stii vreun motiv... "....adevaratul motiv il stie el , deci intraba-l. 2."nu prea mi se par atat de fundamental legate aceste doua 'chestiuni'"... ........iubirea inseamna ...

Re: Re: Re: Vreau sa stiu daca fac sex oral raman

din 24 feb 2004 02:23 de valy2jan

Singura diferenta dintre noi doi e ca eu am cu ce sa ti-o umplu, posedand asemenea scula, pe cand tu nu. Si vezi ca eu nu m-am adresat tie. Sti bancul cu trambulina?

Re: Re: Vreau sa stiu daca fac sex oral raman insa

din 24 feb 2004 02:00 de mihaelajulia

daca sex oral pentru tine inseamna sa dai din gura degeaba, poti sa stai linistita, nu ramai gravida. Situatia insa poate deveni, daca nu incetezi cu gura si ti-o va umple cineva cu vreo _ula

Re: Vreau sa stiu daca fac sex oral raman insarcin

din 24 feb 2004 01:45 de valy2jan

Am mai spus-o, dar invers. Da draga, poti ramane gravida. Trebuie sa fie indeplinite doua conditii: p... partenerului sa aiba lungimea distantei dintre gura si vagin, iar aceasta sa fie introdusa pe gat pana testicolele ajung la buze.

Re: Sunt inca

din 24 feb 2004 01:32 de valy2jan

Consider ca prietena ta se prevaleaza de un lucru care in majoritatea tarilor este caduc. Sigur, ii este frica de faptul ca poate fi abandonata si sa nu mai fie virgina. Dar chiar daca s-ar intampla cazul, cine o va crede ca dupa 2 ani de prietenie ...

Re: compatibilitate?

din 24 feb 2004 01:19 de valy2jan

Cred ca pisicuta a dat cel mai bun raspuns. In relatia zilnica, una din regulile compatibilitatii este si complementaritatea. In sex este data de asigurarea satisfacerii ambilor parteneri. Atractia intre parteneri, nu numai sexual, este un indiciu ...

Re: Re: Re: Acum mi-a venit ideea...!:))

din 24 feb 2004 00:58 de valy2jan

Vezi ca te inseli. Adeline e cu penis, chiar daca numele nu o arata.

Re: iubitul a inceput sa te bata.ce masuri iei?

din 24 feb 2004 00:39 de shikin

Ii spui ADIO

Re: Re: hai, barbatii au cuvantul!

din 24 feb 2004 00:04 de danuta2409

erata: "nici nu M-AM gandit niciodata la asta..." intunericul e de vina... :):)

din 24 feb 2004 00:01 de danuta2409

ok, duran... sa zicem ca nu vrea... o data... de doua ori... de 50 de ori? si de ce sa nu vrea? adica deloc, niciodata... pe bune, nu rade, ajuta-ma daca crezi ca stii vreun motiv... eu ma gandisem la frica de sarcina... nu e cazul... nu mai ...

Re: Re: Vreau sa stiu daca fac sex oral raman insa

din 23 feb 2004 23:36 de david

Re: Vreau sa stiu daca fac sex anal raman insarcin

din 23 feb 2004 23:16 de david

DA, ramai insarcinata si exista posibilitatea sa faci tripleti!!!:x

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce mint barbatii???

din 23 feb 2004 21:56 de duran

compromisul... poate fi multe ...chiar si umilinta...daca este nevoie .... nevoie ? .. de a fii iubit(a),...de absolut ce vrei tu! dar compromisul .... accepti ceva ce nu-ti apartine ... nu e tot minciuna.... si chiar mai grav , ye minti pe tine ...

Re: hai, barbatii au cuvantul!

din 23 feb 2004 20:30 de duran

si inca ceva .... eu k barbat nu termin fiindka te fac pe tine fericite, da ? bun .... tu k femeie ,cum vei reusi sa ma faci ,"pe mine ", fericit sau macar ai visat cum ar fi daca?... deci .... 1. ori "baiatu" nu vrea... 2 ...

Re: hai, barbatii au cuvantul!

din 23 feb 2004 20:21 de duran

iubire ... si mie m-i se mai intimpla ,rar ce-i drept , sa nu termin...doar cind beau citisem odata ,in copilarie ,ca barbatii trebuie sa-si conserve energia... sa nu termine ... sa aduca femeia acolo sus ....offf,! DAR , poate un barbat ce doreste ...

din 23 feb 2004 18:41 de danuta2409

f serioasa, da... si, cum am spus, il tine pana nu mai pot eu... despre restul, nu stiu, o sa-l intreb... da' cred ca tot la doctor ajungem... mersi, oricum... :)

Re: Re: Re: hai, barbatii au cuvantul!

din 23 feb 2004 18:36 de danuta2409

hm... nu stiu sigur daca el e norocosu'... tu n-ai fi frustrat? eu as fi cu siguranta... probabil eu as fi norocoasa, daca nu m-as simti cum am spus de fiecare data... adica eu ma gandesc ca asta, cand tii la persoana respectiva, e o treaba care se ...

Re: sex virtual?!

din 23 feb 2004 17:51 de Infector

In general, excluzand orice posibilitate de interpretare a cuvintelor sunt de parere ca se poate , dar totusi ar trebui sa modificam unele aspecte esentiale si nici contextul nu este chiar propice ... da asta e ca sa-i facem

Re: De ce mint barbatii???

din 23 feb 2004 17:48 de Infector

Mama ce poveste lunga ...nici nu am citit-o dar iti raspund. E CE MINT BARBATII??? Din acelasi motiv din care mint si femeile!Ca fara minciunele ne-am plictisi dreaq! Pocaitii sunt de vina!!!!1

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3485 din 3731
«   1 ... 3482   3483   3484   3485   3486   3487   3488 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare